Nabór do Aurora Modding 4430 6

O temacie

Autor Nefario

Zaczęty 14.03.2017 roku

Wyświetleń 4430

Odpowiedzi 6

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a

Nefario

Nabór do Aurora Modding
2017-03-14, 19:00(Ostatnia zmiana: 2017-05-11, 19:13)
Witam,
szukamy ludzi do pomocy przy naszym projekcie w Aurora Modding. Dopiero zaczynamy pracę, ale mamy już gotowe dla was kilku screenów ze świata moda:

Spoiler

Głównie poszukujemy skrypterów, level-designerów i scenarzystów, ale jak znasz się na czymś innym co mogłoby pomóc przy tworzeniu moda to możesz śmiało napisać. :)

Komuchpl

Komuchpl

Użytkownicy
Co? Ja?
posty146
Propsy130
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Co? Ja?

Komuchpl

Nabór do Eternal Modding
#1 2017-03-19, 00:18(Ostatnia zmiana: 2017-03-19, 00:51)
Milgo zmienił zdanie co do pozwolenia na użycie jego mesha? Ostatnio z tego co pamiętam nie zezwalał na użycie west.3ds.

//edit @down jeszcze rok temu miałem informacje, że nie zezwala. Dark wywalczył tylko pozwolenie na kawałek góry. Ale skoro z nim pisałeś to wszystko ok.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Skoro odpisał mi że ten mesh nie jest nawet w 100% jego, nie wydaje mi się że kiedykolwiek nie pozwalał na jego używanie.

Laren

Laren

Użytkownicy
posty183
Propsy54
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Zapowiedź niezbyt zachęcająca do współpracy ,brak opisu fabuły i nazwy modyfikacji...
Po za tym widzę ,że są jakieś pytania odnośnie ''praw autorskich'' dotyczących użycia mesha w tym oto projekcie X... dlaczego drążę temat? Ponieważ sam jestem grafikiem 3d jak i również 2d i nie chciałby ,żeby bez mojej wiedzy mojego pozwolenia ktoś używał moich grafik ,których ktoś przypisywałby sobie moją ciężką pracę. Wiem ,że większość artystów a zresztą nie tylko grafików ale też i skrypterów rozumie mnie i podziela moje zdanie. Starczy tych wywodów... wprost dla jasności i rozwiania wszelkich wątpliwości dla wszystkich forumowiczów jeżeli autor pozwolił na wykorzystanie  obiektu niech opublikuje tu post;)  Jeżeli chodzi o świat gry jest fajny:) rozumiem ,że nie macie jeszcze do niej fabuły jak i również nazwy modyfikacji?

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Starczy tych wywodów... wprost dla jasności i rozwiania wszelkich wątpliwości dla wszystkich forumowiczów jeżeli autor pozwolił na wykorzystanie  obiektu niech opublikuje tu post;)

Spoiler

rozumiem ,że nie macie jeszcze do niej fabuły jak i również nazwy modyfikacji?

Nazwy jeszcze nie ma, za to fabuła jest. Nie będzie jednak ona publikowana do czasu zapowiedzi moda.

Laren

Laren

Użytkownicy
posty183
Propsy54
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Z wypowiedzi autora rozumiem, że to nie jego i nikt nie będzie miał nic przeciwko, że  użyjesz go swojej modyfikacji... z pewnością również sam użył w swojej modyfikacji tego samego świata. Nie będę drążył dalej tematu... ale ja szukałbym autora. Będąc autorem wkurzyłby mnie fakt, że gość któremu pozwoliłem wykorzystać  swój obiekt do modu rozporządza się nim. Co napiszesz w tak zwanych credits'sach ? Napisach końcowych?
Nie mam nic do Ciebie ale jak już coś używasz do swojej modyfikacji to wypadałoby się zapytać autora.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Przepraszam bardzo, ale gdzie ten świat jest przede wszystkim wzięty? Jeśli jest na WoG-u w zasobach do pobrania, do na chuj drążycie temat? Rzeczy, które tam trafiają są po to, by ktoś inny je wykorzystał. Jeśli nie jest stamtąd, uznajcie mój post za spam.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry