Księgi i almanachy 6020 2

O temacie

Autor kazzam

Zaczęty 22.07.2008 roku

Wyświetleń 6020

Odpowiedzi 2

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW

kazzam

Księgi i almanachy
2008-07-22, 20:04(Ostatnia zmiana: 2008-08-06, 00:06)
od razu przepraszam za moja dupną ortografie.wiec tak:

nieznam się na modowaniu(dobrze powiedziałem?) gier (no moze wyjątkiem jest San andreas)ale  znalazłem  w  dodatkach i modyfikacjach do np. Gothica wiele różnych ciekawych ksiąg i almanachów i tu moje pytanie.chciałbym mieć te teksty  w gothic  2 NK.

wiem ż emusze najpierw ściągnąć GMDK do gothic 2  więc juz ściągam ale co potem gdzie znajde miejsce odpowiedzialne za jakąś księge  w  grze i jak zmienić tekst znajdujący się np.  w   księdze runicznej magów  wody albo na pulpicie   w wieży Xardasa?

albo jak dodać nowe księgi? prosze o odpowiedz jak  dla nooba :P    bo mam  małe pojęcie na temat Gothica

//Edit by Bula: Przeniesiono do odpowiedniego działu.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
w _Work\data\scripts\content\items albo jakoś podobnie, edytujesz notatnikiem pliki .d

kazzam

kazzam

Użytkownicy
Tester GWW
posty212
  • Użytkownicy
  • Tester GWW
aha to znajde to gdzieś bo chciałbym zmienić np. takie księgi jak pierwsza księga runiczna magów ognia. bo mam je przecież  w bibliotece klasztoru to  w księgach moge dsać jakąś ciekawą pradawną chistorie o  4 Bogu xD albo   świetnym wojowniku.może narazie niebęde próbował dodawać nowych bo jak wczoraj według turtka który mamy chciałem dać zbroje z G1 do G2 to połączyłem obie gry xD :lol2:  
manu(G1) napisy(G2)  wygląd w środku gry tak pół na pół się zrobił. bezi miał białą głowe magowie zaś czerwone  a paladyni zielone zbroje XD. coś dziwnego naprawde mi wyszło a zbroje i tak nc dzisiaj reinstal :P . dzięki dzie to jest

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry