@MrEltrys ja tobie radziłbym zrobić moda total conversion, ponieważ w addony, które dodają 30 questów raczej nikt nie zagra skoro są takie mody jak Returning 2.0 i Przeznaczenie, które dodają dużo więcej.
Kiedyś może spróbuję z Total Converison. Ale robię tego moda dlatego że nie lubię mieć za dużo zadań. W tym modzie zadania będą tylko tam gdzie ich nie było.
Póki co, to ilość zmian jest trochę za mała żeby przechodzić gierkę jeszcze raz. Taka prawda.
Ale powodzenia w pracach, obyś ukończył to
Tydzień temu zacząłem prace. Dzięki ;)
Mi tam taki mod pasi, lhviera komputer nie uciągnie, a returninga nie za bardzo lubię. Czekam na premierę z niecierpliwością .
Przeznaczenie ma podobno jakieś bugi czy coś(przynajmniej wtedy gdy chciałem grać) + za takim rozmachem nie przepadam jak tam.
Ano i żebyś ukończył, trzymam kciuki.
Ja z graniem w L'Hivera trochę poczekam bo zawsze gdy zaczynam to wychodzi nowa wersja :rotfl:. A co do Returninga to przeraża mnie ilość zmian no i jeszcze spolszczenia nie ma więc jeszcze trochę poczekam
Dzięki
Post połączony: 2017-01-27, 21:34
Jeśli chodzi o balans broni i pancerzy to mogę wam zdradzić jak to będzie wyglądać.
Najemnik i Strażnik - Pancerze mają taką samą ochronę. Brak broni gildyjnych.
Nowicjusz - Gorszy pancerz. Brak broni gildyjnych.
Łowca Smoków - Najepszy pancerz, najlepsza broń.
Paladyn - Trochę gorszy pancerz, trochę gorsza broń. Może wspomagać się magią.
Mag Ognia - Gorszy pancerz. Brak broni gildyjnych. Może w pełni korzystać z magii.
Topór berserkera już nie jest najlepszą bronią w grze.
Od teraz najlepszymi broniami są bronie gildyjne.