RIP Marka AC 42857 101

O temacie

Autor Maciej

Zaczęty 31.12.2016 roku

Wyświetleń 42857

Odpowiedzi 101

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Tak, Morrowind na przykład miał fabułę, ale co z tego, jak była nudna i monotonna. Normalnie rzygać mi się chciało, niestety ale nie wytrzymałem końcówki i wywaliłem to. Skyrim to coś wspaniałego i przyjemnego na długie godziny.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

hehihi

hehihi

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
Skyrim to byle gówno jak i całe AC.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Tak, Morrowind na przykład miał fabułę, ale co z tego, jak była nudna i monotonna. Normalnie rzygać mi się chciało, niestety ale nie wytrzymałem końcówki i wywaliłem to. Skyrim to coś wspaniałego i przyjemnego na długie godziny.
Moze po prostu bethesda nie umie robic fabuly?

thedagon

thedagon

Użytkownicy
posty88
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

thedagon

RIP Marka AC
#63 2017-01-03, 16:07(Ostatnia zmiana: 2017-01-03, 16:14)
Skyrim to byle gówno jak i całe AC.

Akurat skyrim jest w miarę spoko też kiedyś myślałem że to gówno ale za którymś podejściem mnie wciągnął.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

RIP Marka AC
#64 2017-01-03, 16:26(Ostatnia zmiana: 2017-01-03, 16:39)
cała ta bieganina trochę nudna jest, ale mimo wszystko wiele miesięcy spędziłem grając w daggerfall, skyrim a wcześniej w morrowind już mniej ale to była pierwsza gra dla której kupiłem radeona 9700! na dodatek z całą masą dodatków do całej serii elder scrools nie można się nudzić.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A ja Skyrima regularnie włączam i gram w niego co jakiś czas odkrywając co chwila coś nowego. Wracam zawsze z miłą chęcią, w przeciwieństwie do takich Gothicow :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

hehihi

hehihi

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
A ja Skyrima regularnie włączam i gram w niego co jakiś czas odkrywając co chwila coś nowego. Wracam zawsze z miłą chęcią, w przeciwieństwie do takich Gothicow :P

Bzdury we łbie dziury, w dupie drzazgi . Te całe zachwyty nad tym skłajlimem zaiste poybane :fuckyeah: Ja wolę pograć w Tibię 4K potrzebuję jedynie 3GB RAM i jest fabuła  :ok:

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Fabuła może być nawet wyjebana w kosmos, ale jeśli gameplay będzie nudny i nie nadawał się do niczego to gra będzie kiepska i tyle. Dlatego odchodzą od fabuły i skupią się na rozgrywce, wg mnie to bardzo dobra decyzja.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny

Bzdury we łbie dziury, w dupie drzazgi . Te całe zachwyty nad tym skłajlimem zaiste poybane :fuckyeah: Ja wolę pograć w Tibię 4K potrzebuję jedynie 3GB RAM i jest fabuła  :ok:

To nie graj. Polecam tobie jakiegoś metina lub super mario. Myśle, że to w sam raz dla ciebie.  :)

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

hehihi

hehihi

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany

Pewnie ziomuniu pogram w
"Sapera Windows 10 kurwa version" :F
To nie graj. Polecam tobie jakiegoś metina lub super mario. Myśle, że to w sam raz dla ciebie.  :)

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
A se graj i naucz się korzystać z forum bo jak widać, to leży na niskim poziomie :/, bo nikogo to nie obchodzi w co ktoś gra

hehihi

hehihi

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
A se graj i naucz się korzystać z forum bo jak widać, to leży na niskim poziomie :/, bo nikogo to nie obchodzi w co ktoś gra

Dokładnie więc nie narzucaj mi swoich faworytów wśród gierek patrz swój nick Duke Nukem... dyskriminacja, narzucanie swoich  racji, faszyzm, nazizm , Swedistan taki.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Dokładnie więc nie narzucaj mi swoich faworytów wśród gierek patrz swój nick Duke Nukem... dyskriminacja, narzucanie swoich  racji, faszyzm, nazizm , Swedistan taki.

Chłopie ty to chyba nawet nie wiesz o czym ta gra jest  :pokerface: , ale dobra wracając do tego byt twojej osoby na tym forum nie ma sensu  :trollface:

A i oczywiście narzucam ci w co masz grać moim nickiem. Troll : Level hehihi

hehihi

hehihi

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany

Chłopie ty to chyba nawet nie wiesz o czym ta gra jest  :pokerface: , ale dobra wracając do tego byt twojej osoby na tym forum nie ma sensu  :trollface:

A i oczywiście narzucam ci w co masz grać moim nickiem. Troll : Level hehihi

Nie znasz się na kpinie, swoje życie spędzisz w młynie  :trollface: :lol:

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Mac Dun walnął multikonto?  o_0

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Właśnie też coś mi śmierdzi, ale Mac Duna bym w to nie mieszał, bo na jego multi to mi to nie wygląda, ale kto wie  :hmmm:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

RIP Marka AC
#76 2017-01-03, 19:23(Ostatnia zmiana: 2017-01-03, 19:44)
Fabuła może być nawet wyjebana w kosmos, ale jeśli gameplay będzie nudny i nie nadawał się do niczego to gra będzie kiepska i tyle. Dlatego odchodzą od fabuły i skupią się na rozgrywce, wg mnie to bardzo dobra decyzja.
Z gówna bata nie ukręcisz xD

Poprawią lekko gameplay i gra niby stanie się dużo lepsza? No błagam cię :lol2:
Po prostu zmiejszają koszty aby każdy tasiemiec więcej zarabiał, ty naprawdę jesteś tak naiwny? :lol2:

Zresztą taki słaby gameplay nie był w AC4 co nie @Werewolf ?
Lekko poprawią animację, poprawią grafikę może jakieś nowe fitchery kilka, i za to mamy mieć spłyconą fabułe? AHA :F

Już sobie wyobrażam takiego AC BH czy AC 3 bez fabuły głównej

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
mam duc jest drętwy jak kij od szczotki, a ten potrafi rymować xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
W AC4 gameplay był lepszy niż w jakiejkolwiek grze z udziałem Ezio, a i fabuła oraz historia jak i postacie były zajebiste i ciekawe.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
@Werewolf

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=80752

Cos mówiłeś o splinter blacklist ze dobrze sie sprzedal? :|.  Czytaj link wyżej