Powiem tak, właśnie skończyłem moda, walka z ostatnim bossem była za ciężka, z wytrychami jakiegoś większego problemu nie miałem f5 i f9 się dobrze sprawdza, moja recenzja w skrócie - zajebisty mod, a tak rozszerzając... Zmiana postaci niektórych charakterów na minus i troszeczkę na plus, rażące w oczy błędy w dialogach, no ale cóż, bugów nie doświadczyłem, exploring zacząłem dopiero w momencie gdy miałem zebrać 7 ekhm, no... Myślę że gdybyś wydał wersję 2.0 bo jakiejś dłuższej "przerwie" gdzie dodałbyś dużo pomniejszych zadań, by rozszerzyć motyw prawdziwej apokalipsy i klimat ciężkiego życia a nie od razu ZABIĆ NEKROMANTE, nie wykonałem tylko questa z zbieraniem ziółek u pewnego maga, zaś quest z Rodriguezem za znalezienie mu nowego domu, sam nie wiem, powiedziałem mu że ma nowy dom, a ten nie mógł wyjść z zamku bo próbował wyjść przez zamkniętą bramę, i znalazłem jego zwłoki przy niej po pewnym czasie, a i bardzo proszę byś rozszerzył początek gry, bardzo podobało mi się szybkie wbicie do chaty Snafa a potem uciekanie bo było tam zombie od cholery a mi się walczyć nie chciało, zebranie szynek i innych i ucieczka... Piękne... Zajebiste nowe dodane itemy, muaa, całuje po dłoniach za nowe itemy, czekam na kontynuacje i dla kolegów wyżej:
TAK DA SIĘ WBIĆ LVL I TO BEZ PROBLEMU SAM ICH WBIŁEM CONAJMNIEJ 3 A WGL LVL TYLKO HP BO NIE MA NAUCZYCIELI <3 I NIE ZABIJAŁEM WSZYSTKIEGO LENIEM JESTEM