MOJE TRZY GROSZE:
1Powiem tyle bo już to zaczyna nudzić, wszystko w granicach rozsądku nie jest nic złego w posiadaniu swojego zdania, chodziło mi tu bardziej że jak ktoś dołączy czy żeby nie było sytuacji że wszystko usuwa co jest do tej pory, że się całkowicie rządzi , poza tym ja nie wiem czy niektórzy mają świadomość ale to dział Oferty pracy i pomocy a nie zapowiedź moda czy wygłaszanie opini o warunkach, jak chcecie sobie pospamować to proszę bardzo i wszystkiego się czepiać, ja już poprostu nie będę odpowiadał na takie głupie pytania, myślę że użytkownik przechodzi koło takiej oferty, bo to jest OFERTA jak jest w dziale, zastanawia się czy mu to odpowiada czy nie a nie komentuje każdą cyferkę, literkę bo to moim zdaniem nic nie zmienia tylko żeby popisać, przez to tak naprawdę, przynajmniej moim zdaniem tylko się traci cenny czas, ale to moje zdanie
Tutaj propsik
2 Screen nr 3 widać że -nic nie widać :napis nieczytelny
3Screen nr5 Przydały by się większe napisy
Dobra, dziękij. Poprawię wkrótce
Post połączony: 2016-11-19, 16:28
{ Gothic 2 Noc Kruka Edycja Rozszerzona } Aktualizacja Postu : 19.11.2016r. 16:30
Post połączony: 2016-11-18, 17:34
Witam, to przechodzę do rzeczy. Głównym założeniem Modyfikacji pod nazwą Edycja Rozszerzona do Gothic 2 Noc kruka jest jak mówi drugi człon tytułu "Rozszerzenie oryginalnej wersji gry" do tego uwzględniamy: Nowe i zachowane w plikach gry postacie (w tym ich reedycje), podniesienie poprzeczki

wyższy poziom trudności, nowe moby, gilide, funkcji i mechaniki (w ogólnym rozumowaniu

), nawiązania fabularne jak i inne do G1 Edycji Rozszerzonej (nic nie będzie kopiowane z tej modyfikacji ani innej, korzystamy tylko z własnej twórczości lub powszechnie udostępnionej (jak w wog) do pobrania, ale też bez przesad, że wszystko pobiramy, niektóre rzeczy mogą być też importowane z gothic 1 lub 3 wzmianka na przyszłość), nowe światy na razie w planie wyspa rozbitków i obóz orków na bagnach (niekoniecznie przyjaznych do bohatera), nowe zadania i rozwinięcie starych postaci, system reputacji (Inspirowany gotowym, ulepszany), ulepszony system doświadczenia, rozwinięty świat (w sensie bogatszy o nowe elementy), oczywiście nowe efekty, animacje, etc w tym kołczan na strzały dla myśliwych. Na razie nie używam Ikarusa, ale mam zamiar i LeGo.
Ekipa: Pandora Team
Prace nad: Gothic 2 Noc Kruka Edycja Rozszerzona
Członkowie:
1. Skrypterzy : grano22, Potrzebujemy pilnie!
2. Animatorzy : Potrzebujemy pilnie!
3. Graficy 3d/ modelarze (xd) : Potrzebujemy pilnie!
4. Graficy : Matiszp, dorlay
5. Nasza administracja (Serwer, Strony) : Matiszp, grano22
6. Monterzy filmów : dorlay
7. Twórcy innej zawartości :
8. Twórca podkładów muzycznych, dźwięków : bartoszenko (co jakiś czas), Potrzebujemy (Bardziej w późniejszych etapach)
9. Podkładający dubbing: (Też się nie śpieszy, ogólnie) 3 osoby
Wymagania dotyczące dołączenia : Dojrzałość umysłowa

, chęć pracy w miłej atmosferze, wyrozumiałość, kontaktowanie się, liczenie się z członkami drużyny w granicach rozsądku, chęć współpracy, terminowość i godność zaufania.
Motto drużyny: "Nie ważne czy odniesiemy sukces czy nie, ważne że się dobrze bawimy i tworzymy coś w co później zagramy

"
Kontakt:
[Skype] matiszp1
[Mail] ryszard.okulec@o2.pl
Screeny już wstawione zostaną poprawione
Pisać sugestie dotyczące poprawy posta i screenów
Pisać błędy ort, int itp...
Pozdrawiamy!
Post połączony: 2016-11-18, 18:54
Screeny do modyfikacji:Spoiler

]
!DUBBING!