O temacie
Autor Kuba
Zaczęty 2.09.2016 roku
Wyświetleń 21503
Odpowiedzi 65
Maciej
dinozaur7
Kuba Złote Wrota
Przechwyciłem PW od MakDuna do WerewolvaCytat: Mac DunZapomniałem wyjąć te kulki analne po naszych wczorajszych igraszkach mój kochany woreczku, strasznie mnie uwierały przez całe 12 godzin w robocie.Tak mnie dupsko dzisiaj napierdala że nici z naszego spotkania, przepraszam. Może jutro.Już tęsknię :*:*:*:*<3<3<3<3:*:*:*:*:*:* kc kc kc kcPa maleńki <3
Zapomniałem wyjąć te kulki analne po naszych wczorajszych igraszkach mój kochany woreczku, strasznie mnie uwierały przez całe 12 godzin w robocie.Tak mnie dupsko dzisiaj napierdala że nici z naszego spotkania, przepraszam. Może jutro.Już tęsknię :*:*:*:*<3<3<3<3:*:*:*:*:*:* kc kc kc kcPa maleńki <3
Gerry Rafferty O.D.A.L.
@Squerol Mialem cie za spoko gościa, ale teraz jesteś żałosny Weź sie kurwa jebnij w ten twój pusty leb. Co ja takiego ci zrobiłem ze wymyślasz takie rzeczy? Naprawde człowieku miej godność i nie ciśnij po kimś bo jest taka moda. Żal mi cie
Zohrokey
Werewolf
Hosni
OwcaZagady Bractwo Spolszczenia
[09:36] Werewolf:To już wiesz jakimi xD[09:36] Werewolf:Jakimi neandertalami? Patrzyłeś w lustro a potem widziałeś swoje posty? xD[08:56] Mac Dun:Jakimi kurwa neandertalami, co ty pierdolisz[08:55] Werewolf:Chociaż za slaby jesteś na neandertala xD[08:55] Werewolf:Nie wiem, nie interesuję się neandertalami[08:51] Mac Dun:Nawet klapku nie wiesz o czym pisałem[08:38] Werewolf:Oczywiście, a bóg istnieje xDDDDDDDDDD[08:35] Mac Dun:Obejrzałem, generalnie zgadzam się do argumentów w nim zawartych, że najpewniej nie żyjemy w symulacji[00:40] Splash:widziałem ten film, bo oglądam SciFuna na bieżąco :x
Splash Moderator
Ali G
Myślicie że jakieś randomowe pociski robią na mnie jakieś wrażenie?
Po prostu wkurwia mnie debilstwo worka
Dla mnie to jest żałosne
to że pochwalacie takie zachowanie pokazuje tylko że jesteście siebie warci
Wowoz
na phpbb prosilbys o bana razem z macem