Elegancko, że ktoś wreszcie robi moda do podstawowego Gothica 2, props na zachętę

Tyle lat gram w Gothica, a w życiu nie widziałem na oczy podstawki 2cz. Na pewno zagram w tą modyfikację, zawsze chciałem zobaczyć podstawkę, i to z Wastelandem właśnie, w komplecie. Fajnie. Jeśli to możliwe, pomyśl jeszcze, opcjonalnie, nad jakąś nową gildią niemagiczną, bo z tego, co piszesz, będą trzy gildie magów, a dla wojowników/łowców pozostaną dwie, nieco słabo. Z tym, że sam nie wiem, co mógłbym zasugerować, Gwardia Królewska jest w Zagadce Orków, a Myśliwi - Łowcy Orków w Globalu. Ale przecież nie musisz dodawać takiej gildii, to tylko moja sugestia, i tak zagram nawet bez niej.
Przy okazji - mógłbyś pozmieniać w nauce trofeów koszta PN na niższe, bo z tego, co mi wiadomo, wszystko kosztowało po 5pn, trochę dużo. W zamian mógłbyś podnieść jakoś koszta nauki siły i td, żeby balans jako taki pozostał w miarę na poziomie. Ale to też tylko luźna sugestia...
Gdybyś jeszcze bandytom dał stroje Cieni, a te standardowe podmienił na te Szkodników, to już w ogóle byłoby miodnie. Ale to tylko moje sugestie!!! Nie zarzucajcie mi, że żądam czegoś od kogoś!!! Autor zrobi, jak uzna, że będzie fajnie!