Ikarus i AST 2072 6

O temacie

Autor Xankir

Zaczęty 3.08.2016 roku

Wyświetleń 2072

Odpowiedzi 6

Xankir

Xankir

Złote Wrota
posty255
Propsy85
Profesjabrak
  • Złote Wrota
Witam,
Mam pytanie czy Ikarus I AST będą działać razem? Czy można korzystać tylko z jednego. Jeśli tak, to który według was jest lepszy i pod jakimi względami?

,,Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty. Drugim zaś śmierć."
A.Sapkowski

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Nie znam się na AST, ale według mnie Ikarusem da się więcej, bo masz nieograniczony dostęp do wszystkiego (no może delikatnie ograniczony), a AST z tego co mi wiadomo ma tylko ustalone przez twórców funkcje.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Xankir

Xankir

Złote Wrota
posty255
Propsy85
Profesjabrak
  • Złote Wrota
Dzięki @Bogdan Zwei, w takim razie zostaną przy Ikarusie. Chyba, że coś się zmieni w sprawie AST lub da ktoś bardziej rozwiniętą odpowiedź, więc na razie temat niech zostanie otwarty.

A.Sapkowski

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Jakoś ja normalnie pracuje z Ikarusem i AST problemem w AST jest to że wiele funkcji trzeba umieć wywołać a niektóre trzeba wyłączyć. Więc jak nie chcesz się męczyć z naprawianiem bugów AST to zostań z Ikarusem.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Xankir

Xankir

Złote Wrota
posty255
Propsy85
Profesjabrak
  • Złote Wrota
Mogę w takim razie spróbować z Ikarusem i AST jednocześnie. Przyzwyczaiłem się już do naprawiania bugów, ale jeśli będą one uciążliwe to wrócę do samego Ikarusa.

A.Sapkowski

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Nie wiem czy jest to spowodowane pakietami skryptowymi, ale w obecnej wersji AST nie da się zakładać przedmiotów.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Xankir

Xankir

Złote Wrota
posty255
Propsy85
Profesjabrak
  • Złote Wrota
Udało mi się zainicjować dodatkowo do Ikarusa AST. Na początku było kilka błędów, ale wystarczyło usunąć kilka rzeczy lub zmienić i jest już wszystko, okay. Jak wystąpią jakieś problemy to będę pisał w http://themodders.org/index.php?topic=26830.0, a tymczasem temat zamykam.

A.Sapkowski

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry