Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1182868 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1182868

Odpowiedzi 3364

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Obok jaskini w pobliżu latarni Jacka

Post połączony: 2018-03-21, 12:13
Powie mi ktoś co dokładnie mam zrobić i z kim pogadać po zrobieniu zadania dla Jorgena ? Bo utknąłem i dalej nie wiem gdzie ten mistrz gildii jest
Jaskinia gdzie sa 2 cienostwory zabilem tego Eriduma i zabralem jego miecz ale nic sie nie stalo. Przed rozmowa z Korwinem zabilem tego Barona to moze byc przyczyna?

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie dot. Gildii Złodziei. Mam juzb3 rozdział, wykonalem zadanie "Dostawa broni" od Oscara, wracam, bije sie z nim ale daruję mu życie. I nadal nie moge dostac questow od Casii, co mam robic? Czekac znowu kilka dni czy moze do 4 rozdzialu?
Mam od cholery kosztowności i chce je Halvorowi sprzedac :/

With great power comes great bullshit

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Czemu oczekujesz sprzedawania czegoś u Halvora będąc w Czarnych Jastrzębiach?

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Serio? To złodziei mam zamknietych? Dolaczylem na wszczesnym etapie gry. Chciałem poznać wątki nowe, ale nie sądziłem, że to mi usunie jeden...

Dobra, to byl ostatni quest z tymi Jastrzebiami?

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A i jeszcze 1 pytanie, ktory paladyn to czarny/mroczny paladyn z zadania z tym inkwizytorem?

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Magical Inquisition Team
A i jeszcze 1 pytanie, ktory paladyn to czarny/mroczny paladyn z zadania z tym inkwizytorem?
Zbyt wielu ich nie ma. :) Szukaj przy statku.

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Serio? To złodziei mam zamknietych? Dolaczylem na wszczesnym etapie gry. Chciałem poznać wątki nowe, ale nie sądziłem, że to mi usunie jeden...

Dobra, to byl ostatni quest z tymi Jastrzebiami?

Niestety albo Zlodzieje albo Jastrzebie. Z tego co wiem to tak, to byl ostatni quest dla nich. Teraz oni sie rozproszyli po Khorinis i mozna z nimi jedynie pogadac bez expa. Jak ktos planuje grac w Epilog to lepiej zapamietac ktory gdzie jest to ulatwia gre. Po walce z Oskarem dostajemy bodajze jakis bonus do walki bronia.
Ja gralem w Jastrzebiach i troche zaluje bo nie moglem sprzedawac fantow Halvorowi, a sama gildia zlodzieji jest bardzo rozbudowana w Przeznaczeniu pod katem nowych zadan.

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaskinia gdzie sa 2 cienostwory zabilem tego Eriduma i zabralem jego miecz ale nic sie nie stalo. Przed rozmowa z Korwinem zabilem tego Barona to moze byc przyczyna?

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szukaj jeszcze dwóch posiadaczy mieczy.

Podpowiedź- są bardzo blisko.

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W bardzo blisko? taki rzut kamieniem od poprzedniego?

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dokładnie. Jest łącznie trzech Wojowników, wszyscy blisko siebie.

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wnioskujac z tego to wszyscy sa w tym lesie?

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powiedziałbym nawet, że wszyscy są w okolicy latarni.

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To interesujace bo moim zadaniem juz przeczesalem okolice latarni i nie spotklem juz nikogo poza tym 1 ;/

Edit. A nie wlasnie udalo mi sie spotkac 2 w runicznej zbroi haha
Edit. Udalo mi sie ubic wszystkich wladaczy owych mieczy gdzie znajduje sie 4? W piramidzie w khorinis? czy musze udac sie do jarkendaru?
Edit. Za szybko zapytalem juz znalazlem haha

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Niestety albo Zlodzieje albo Jastrzebie. Z tego co wiem to tak, to byl ostatni quest dla nich. Teraz oni sie rozproszyli po Khorinis i mozna z nimi jedynie pogadac bez expa. Jak ktos planuje grac w Epilog to lepiej zapamietac ktory gdzie jest to ulatwia gre. Po walce z Oskarem dostajemy bodajze jakis bonus do walki bronia.
Ja gralem w Jastrzebiach i troche zaluje bo nie moglem sprzedawac fantow Halvorowi, a sama gildia zlodzieji jest bardzo rozbudowana w Przeznaczeniu pod katem nowych zadan.
Boze, gdybym wiedział...
A o co chodzi z tym Epilogiem? Co to?

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Boze, gdybym wiedział...
A o co chodzi z tym Epilogiem? Co to?

Z tego co wiem to sa jak do tej pory 4 czesci: Przeznaczenie rozszerzajacy Gothica 2 NK. Potem jest kolejny mod Przeznaczenie Epilog, w którym Bezimienny wraca do miasta i walczy z Mrocznym Zakonem jednoczac wszystkich ( chyba cos jak 7 rozdzial w returnie z tego co mi sie na razie wydaje ) Potem jest Przebudzenie ktore toczy sie w GD i Korzenie zla akcja w DP. Wszystkie nawiazuja do Przeznaczenia, tak jakby dalsze losy postaci, nowe problemy i zagrozenia. Z tego co czytalem to cos takiego :D. Teraz ogrywam Epilog. W Przeznaczeniu gralem w Mrocznym Zakonie i w Epilogu akcja wlasnie toczy sie tak jakby sie ukonczylo Przeznaczenie Mrocznymi. Jesli cos namieszalem poprawcie :D.

Post połączony: 2018-03-22, 23:45
Może mi ktoś podac z dziennika co potrzeba zeby zrobic skrety Zew Nocy i Mrok Północy.
Pamietam, że w Przeznaczeniu można bylo robic te skrety.
Gram w Epilog i potrzebuje ktoregos  zrobic do questa, mam nauczone,ale brak mi skladnikow, a w dzienniku ne zrobil mi sie wpis jakie sa skladniki

Menzurki i bagienne ziele. Musisz robić do oporu, za 1 razem nie wyjdzie.

Dzieki. Rzeczywiscie wyszedl mi po kilkunastu probach i teraz bodajze juz caly czas wychodzi mi Zew Nocy, ale prob bylo sporo :-)

Ciastek97

Ciastek97

Użytkownicy
posty116
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Z tego co wiem to sa jak do tej pory 4 czesci: Przeznaczenie rozszerzajacy Gothica 2 NK. Potem jest kolejny mod Przeznaczenie Epilog, w którym Bezimienny wraca do miasta i walczy z Mrocznym Zakonem jednoczac wszystkich ( chyba cos jak 7 rozdzial w returnie z tego co mi sie na razie wydaje ) Potem jest Przebudzenie ktore toczy sie w GD i Korzenie zla akcja w DP. Wszystkie nawiazuja do Przeznaczenia, tak jakby dalsze losy postaci, nowe problemy i zagrozenia. Z tego co czytalem to cos takiego :D. Teraz ogrywam Epilog. W Przeznaczeniu gralem w Mrocznym Zakonie i w Epilogu akcja wlasnie toczy sie tak jakby sie ukonczylo Przeznaczenie Mrocznymi. Jesli cos namieszalem poprawcie :D.
Aha, a to lipa bo ja gram Mysliwymi. Fajnie jakby mozna bylo transfer postaci zrobic xd zeby od 0 nie zaczynac :)

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak otworzyć skarbiec znajdujący się w kopalni w Dolinie Przodków, do której można się dostać z Opuszczonej Kopalni w Górniczej Dolinie oraz do czego służą dźwignie znajdujące się tam? A także gdzie można kupić łój kretoszczura?

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak otworzyć skarbiec znajdujący się w kopalni w Dolinie Przodków, do której można się dostać z Opuszczonej Kopalni w Górniczej Dolinie oraz do czego służą dźwignie znajdujące się tam? A także gdzie można kupić łój kretoszczura?
Właśnie do tego służą te dźwignie. Jest ich łącznie 6.

Jedną sztukę posiada pewien handlarz w porcie.

BestForever

BestForever

Użytkownicy
posty56
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest 3 pan cienia Veritritus i straznik wrot? Przczesalem wszystkie swiatynie w jarkendarze i nie znalazlem

0 użytkowników
Do góry