Niestety albo Zlodzieje albo Jastrzebie. Z tego co wiem to tak, to byl ostatni quest dla nich. Teraz oni sie rozproszyli po Khorinis i mozna z nimi jedynie pogadac bez expa. Jak ktos planuje grac w Epilog to lepiej zapamietac ktory gdzie jest to ulatwia gre. Po walce z Oskarem dostajemy bodajze jakis bonus do walki bronia.
Ja gralem w Jastrzebiach i troche zaluje bo nie moglem sprzedawac fantow Halvorowi, a sama gildia zlodzieji jest bardzo rozbudowana w Przeznaczeniu pod katem nowych zadan.
Boze, gdybym wiedział...
A o co chodzi z tym Epilogiem? Co to?
Z tego co wiem to sa jak do tej pory 4 czesci: Przeznaczenie rozszerzajacy Gothica 2 NK. Potem jest kolejny mod Przeznaczenie Epilog, w którym Bezimienny wraca do miasta i walczy z Mrocznym Zakonem jednoczac wszystkich ( chyba cos jak 7 rozdzial w returnie z tego co mi sie na razie wydaje ) Potem jest Przebudzenie ktore toczy sie w GD i Korzenie zla akcja w DP. Wszystkie nawiazuja do Przeznaczenia, tak jakby dalsze losy postaci, nowe problemy i zagrozenia. Z tego co czytalem to cos takiego

. Teraz ogrywam Epilog. W Przeznaczeniu gralem w Mrocznym Zakonie i w Epilogu akcja wlasnie toczy sie tak jakby sie ukonczylo Przeznaczenie Mrocznymi. Jesli cos namieszalem poprawcie

.
Post połączony: 2018-03-22, 23:45
Może mi ktoś podac z dziennika co potrzeba zeby zrobic skrety Zew Nocy i Mrok Północy.
Pamietam, że w Przeznaczeniu można bylo robic te skrety.
Gram w Epilog i potrzebuje ktoregos zrobic do questa, mam nauczone,ale brak mi skladnikow, a w dzienniku ne zrobil mi sie wpis jakie sa skladniki
Menzurki i bagienne ziele. Musisz robić do oporu, za 1 razem nie wyjdzie.
Dzieki. Rzeczywiscie wyszedl mi po kilkunastu probach i teraz bodajze juz caly czas wychodzi mi Zew Nocy, ale prob bylo sporo :-)