Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1096688 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1096688

Odpowiedzi 3364

orcworim

orcworim

Użytkownicy
posty47
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam pytanie.
Gdzie znajduje się Fangil w 2r? Chcę mu oddać róg ale nigdzie go nie widzę:#

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czy dołączenie do gildii Magów Wody na 11 poziomie to dobry pomysł? Powiem szczerze, że ciężko się gra, chomikuję te punkty nauki (mam około 90) na szczytny cel: czekam, aż będę mógł je wydać na czary i trochę many. Aktualnie gram sobie postacią, która ma raptem 23 siły (nie inwestowałem w siłę w ogóle, bonusy mam z amuletu i pierścienia) i jak mówię jest ciężko. Doliny Przodków też nie poczyszczę z takimi statami bez pomocy Gora, jedyną chyba opcją jest wcześniejsze dołączenie do gildii.  :hmmm:

Tylko teraz się zastanawiam:

2. Z chwilą dołączenia do głównej gildii, tracę jakieś zadania w gildiach pobocznych bądź blokują mi się jakieś pojedyncze zadania o których powinienem wiedzieć? wolę się upewnić.

3. Jak to jest z Gorem w końcu? Jestem w mieście lub na farmie Onara, a ten po rozłące mówi, że wraca do swojej jaskini. Są jakieś checkpointy w których można go zostawić?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
3.Jego jaskinia,przed wieżą,Khorinis i koło Dragomira tam może sobie pójść kwestia losowości

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@barbor92r
1. Do gildii głównej najlepiej dołączyć, gdy wykonasz questy odnośnie dołączenia do pozostałych i jesteś na etapie, że rozmowa z odpowiednią osobą poskutkuje dołączeniem. Co do bonusów i nauki to nie opłaca się tego chomikować tylko używać na bieżąco, jeśli grasz dokładnie to będzie tego wszystkiego tyle, że postać będzie potężna na końcu bez względu na to kiedy zaczniesz używać.
2. Tutaj Ci na 100% nie powiem, ale po kilku razach z Przeznaczeniem nigdy sobie nic nie zablokowałem raczej.
3. Tu dodam jeszcze, że to gdzie będzie Gor sam mówi po "odesłaniu" go i jeśli chcesz go sobie odesłać w konkretne miejsce to wczytywanie do skutku aż pójdzie tam gdzie chcesz. A dokąd dokładnie to wyżej masz :P

orcworim

orcworim

Użytkownicy
posty47
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić w tej świątyni gdzie znajduje się miecz dla zakonu?

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić w tej świątyni gdzie znajduje się miecz dla zakonu?

Chodzi ci o Swiatynie w DP  trzeba ulozyc poprawno kompinacje przelacznikow zeby ci wypadl miecz :)
Aby otworzyc krate znajdz przelaczniki poukrywne po terenie  A kufer (oraz strzel do niego z luku to spadnie a kolce usuwa kombinacja 5 przyciskow szukaj :)  )

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W świątyni jedna dżwignia da ci sakiewkę druga miecz reszta cię zabije :P

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jaki jest kod na przyzwanie Fotyna? Nie mogę go nigdzie znależć

RageXT

RageXT

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki jest kod na przywołanie Mirelli??? <nie wytrzymałem nerwowo i ją zatłukłem>

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W świątyni jedna dżwignia da ci sakiewkę druga miecz reszta cię zabije :P

i jeszcze 1 otwiera kraty do wyjscia  :cool:

sodu

sodu

Użytkownicy
posty6
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Pierścien Clyada, pogadałem z Klinem i powiedzial ze go nie ma, z kim pozniej gadać?
2. Artefakty Adanowa, mam misje od Cronosa by się coś na ich temat dowiedzieć i mam szukać w Dolinie Budowniczych. Jakaś wskazówka gdzie dokładnie mam szukać?

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam misje od Arto żeby zająć się sprawą kopalni Marcosa ,ale nie wiem gdzie mam zaprowadzić tych kopaczy Kervo i Gepatr jakoś tak chodziłem już z nimi do kopalni do innych npc np: Arto,Grimes,Alberto i nic nie mam pomysłu gdzie mam ich zaprowadzić

Post połączony: 2018-01-27, 10:45
proszę o odpowiedź !

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przy ognisku przed kopalnią

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podchodzę z nimi do tego głupiego ogniska i nic się nie dzieje !!!

Post połączony: 2018-01-27, 13:35
Przyprowadziłem kervo i Gapperta to dlaczego Brandick nie ma żadnej opcji dialogowej??

Post połączony: 2018-01-27, 14:00
a i z Alberto też rozmawiałem

Godless

Godless

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W wątku o Epilogu nie uzyskałem odpowiedzi, więc zapytam tutaj:

Gdzie mogę zdobyć bryłkę miedzi dla Alcazara?
I jak ruszyć zadanie Myxir w niewoli po wpisie o tym, że kamień zniknął?

Silixov

Silixov

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

RageXT

RageXT

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Leon po oddaniu runy do zamku???

Post połączony: 2018-01-27, 21:18

bertol

bertol

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemano gram postacią pod zręczność, łucznikiem i wydaje mi się ze logicznie najlepszą gildią będą dla mnie myśliwi, ale gdzieś tam czytałem ze mroczny zakon jest ciekawszy i ta druga modyfikacja: "Epilog" skupia się właśnie na tym mrocznym zakonie. I teraz pytanie, czy gildia myśliwych oferuje naukę jakiś specjalnych umiejętności, fajne przedmioty itd. dla łucznika, co ogólnie oferuje ta gildia? I czy jakbym jednak dołączył do mrocznych, czy to ma sens, bo gdzieś tam czytałem, że trzeba się u nich uczyć magi, many no i siły, czy to ma racje bytu dla łucznika?

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1. Gdzie znajdę Czarnych Magów w DP? Zabiłem dwóch
2. Gdzie znajdę drugi tom Bitwa o Varant?

0 użytkowników
Do góry