Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1183870 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1183870

Odpowiedzi 3364

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam bo juz 2 R i Xardas potrzebny a znikł mi juz w 1 R i nie wiem co poradzić znacie jakis kod na Xardasa w przeznaczeniu konsoli nie używałem czytałem ze było już pare podobnych problemów z zniknieciem Xardasa od czego to zależy ? Prosze o pilna odp pozdrawiam. :)

Lewkooo

Lewkooo

Użytkownicy
posty35
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam bo juz 2 R i Xardas potrzebny a znikł mi juz w 1 R i nie wiem co poradzić znacie jakis kod na Xardasa w przeznaczeniu konsoli nie używałem czytałem ze było już pare podobnych problemów z zniknieciem Xardasa od czego to zależy ? Prosze o pilna odp pozdrawiam. :)

Wystarczyło w google wpisać. NONE_100_XARDAS

angarus

angarus

Użytkownicy
posty93
Propsy26
  • Użytkownicy
Jakieś pomysły odnośnie skrzyni w chacie Grega? Mam wytrychy i łój kretoszczura, ale wciąż brakuje mi czegoś do otworzenia skrzyni. Odkryłem tajny schowek, ale żadnego klucza, ani niczego czym można otworzyć skrzynię nie było. Cała chata przetrząśnięta oprócz tej skrzyni. Patrzyłem za chatą, na chacie, gadałem z piratami, przeszukiwałem ich chatki - i nic. Może chociaż jakaś podpowiedź?

EDIT: Dobra, wpisałem sobie kod na klucz do chaty Grega i... pomogło. Co to za absurd, że nie dostałem go od Francisa?! To się kłóci z fabułą. Nie wiem czy to celowe, czy bug... Ważne, że mogę grać dalej. ;p

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
U kogo mam szukać noclegu dla Kornena?

angarus

angarus

Użytkownicy
posty93
Propsy26
  • Użytkownicy
U kogo mam szukać noclegu dla Kornena?

U Eddy

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Dzięki :)
Kolejne pytanie: Po rozmowie z Hagenem z kim muszę porozmawiać, by ruszyło zadanie "Skradziony Klucz"?

angarus

angarus

Użytkownicy
posty93
Propsy26
  • Użytkownicy
Dzięki :)
Kolejne pytanie: Po rozmowie z Hagenem z kim muszę porozmawiać, by ruszyło zadanie "Skradziony Klucz"?

Pogadaj z Mortem w tawernie Orlana, a potem z nowicjuszem Liforem przed klasztorem. :) Jak dowiesz się, że poszedł w stronę przełęczy to wracaj do Hagena, na ten etap gry to tyle jeśli chodzi o to zadanie.

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Jest właśnie z tym problem, bo Morta nie ma w tawernie...

angarus

angarus

Użytkownicy
posty93
Propsy26
  • Użytkownicy

To musisz pociągnąć wątek Starożytnego Kultu. Zrobiłeś zadanie Zbrodnia i Kara?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
EDIT: Dobra, wpisałem sobie kod na klucz do chaty Grega i... pomogło. Co to za absurd, że nie dostałem go od Francisa?! To się kłóci z fabułą. Nie wiem czy to celowe, czy bug... Ważne, że mogę grać dalej. ;p
jak wszedłeś do chaty?

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót

arto
Tester Złotych Wrót

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#1230 2017-06-09, 12:38(Ostatnia zmiana: 2017-06-09, 13:57)

To musisz pociągnąć wątek Starożytnego Kultu. Zrobiłeś zadanie Zbrodnia i Kara?
Nie, nie wiem jak zacząć to zadanie :(

Ps. Już wiem :)

angarus

angarus

Użytkownicy
posty93
Propsy26
  • Użytkownicy
jak wszedłeś do chaty?

Hm, po prostu kliknąłem na drzwi i wszedłem, nie użyłem do tego żadnego kodu. :) Ale skrzyni już otworzyć nie mogłem normalnie... Może miałem buga, że klucz mi znikł z ekwipunku przy otwieraniu drzwi?

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajde złoty wytrych? Jak wbić dexa slyszalem ze jest jakas mikstura co daje 100 zrecznosci czy to prawda ? ponoc na placu wymian w GD

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma czegoś takiego jak złoty wytrych a z miksturą też pokręciłeś

angarus

angarus

Użytkownicy
posty93
Propsy26
  • Użytkownicy
Mam pytanie dotyczące rozgrywki, nie konkretnego questa. Jestem Mrocznym Adeptem, pokonałem Kruka. Opłaca się używać Szponu Beliara dla klimatu (Mroczny ze Szponem, wiadomo :D), czy jako Mroczny Wojownik będę wykuwał takie boskie bronie, że Szpon zblednie? ;) Jakieś opinie od ludzi, którzy przechodzili Przeznaczenie Mrocznym?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja grałem bez używania szpona

jasiu89

jasiu89

Użytkownicy
posty21
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Złoty wytrych związany jest z zadaniem od Javiera(chyba tylko najemnik je dostaje?). Pogadaj na ten temat z Laresem, on powie gdzie szukać dalej.

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajde nayszjnik Isabel ?  ta w obozie bandytow zabilem estebana on nie mial go przy sobie przekazalem to Isabel a ona mowo zeby pogadac z kim kto wie gdzie jest jego kryjowka ogolnie to kufer znalazlem na dachu budynku gospody ale naszyjnika nie ma gdzie go szukac ?
2. Gdzie jest kowal prison bo jak sie mu powie 3 razy powtorzenie slow kruka to teleport i gdzies znika ?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Pogadać z osobą którą kazała
2.Nie wiem może w świątyni adanosa ja mu nie dawałem się tp :D

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Isabel mowi zeby sprobowac ustalic jego kryjowke ze ktos w obozie na pewno cos widzial nie ma opcji dialogowych z nia nawet jak sie otowrzylo juz ten kufer jego :P
2. A mi znikl i nie wiem gdzie szukac :D

0 użytkowników
Do góry