Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1038307 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1038307

Odpowiedzi 3364

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rusek1234

Masz rację nie pomyślałem o tym że trzeba to wykonać i pobiegłem odrazu na farmę Lobarta :D. Widziałem dzisiaj że pisałeś, chyba już dawno różne wpisy na temat moda. Już go przeszedłeś? I z czystej ciekawości jaką gildie wybrałeś? Ja jestem skłonny wybrać mroczny zakon. I dziękuję :).

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rusek1234 Hm... a takie małe pytanko zauważyłem że np. nauczanie siły 5pkt. kosztuje cały czas po 10PN. Czy jest tak do końca ;p? Bo mam narazie 80 i wszystko jest git.

rusek1234

rusek1234

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Domixson nie wiem. Ja mam chyba 70 w przy czym 25 jest z amuletu, pasu i pierścini.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rusek1234 Dobra dzięki za pomoc :).

Post połączony: 2016-10-17, 12:48
Po oczyszczeniu cmentarza z Randem i odnalezieniu nowicjusza udałem się do tego nowicjusza przed klasztorem i dokończyłem tą misję. Jak mam ruszyć dalej wątek Starożytnego Kultu? Udać się na przełęcz?

Post połączony: 2016-10-17, 14:10
Jeszcze jedno zadanie ,,Miłość od pierwszego wejrzenia". Mirella wypiła eliksir miłości i cały czas za mną lata co mam zrobić? Do kogo iść xD.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra wie ktoś o której godzinie z obozu myśliwych wychodzi Gaston, aby go spziegować? Czekałem od 0:00-3:00 i nic. Może trzeba to jakoś inaczej zrobić xD.

HeniuNalesnik

HeniuNalesnik

Użytkownicy
posty4
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dobra wie ktoś o której godzinie z obozu myśliwych wychodzi Gaston, aby go spziegować? Czekałem od 0:00-3:00 i nic. Może trzeba to jakoś inaczej zrobić xD.
Jeżeli to jest gość który próbuje zbudować łódź to wgl sie go nie da szpiegować po prostu znika :P jest za wyjściem z obozu (tymi co są drzwi)

a moje pytanko mam misje Sprzymierzeniec ktoś coś jak tą misje ruszyć ? aktualnie byłem z nią u Saturasa

Edit. znalazłem to Patrick

rusek1234

rusek1234

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Domixson odnośnie ,,Miłość od pierwszego wejrzenia"
Spoiler
Jak ona Ciebie denerwuje to pójdź z nią na małe polowanie. W moim przypadku wargi ją zagryzły.  :trollface: Jeśli chcesz normalnie zrobić to zadanie to musisz udać się do kobiety w dzielnicy portowej (nie pamiętam jak ona się nazywa), wtedy powinna Ciebie odesłać do Ignaza.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rusek1234 Dzięki za pomoc. Już nie mam żadnego problemu. Tylko zastanawiam się jak zrobiłem w wątku starożytnego kultu że ten gościu poszedł z tymi dwoma najemnikami na przełęcz czy muszę go jeszcze go spotkać albo najemników czy już Hagen da mi klucz do przełęczy.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra pytanie jak włączyć windę za jeziorem koło chatki Irwina? Chce się tam dostać bo mam takie zadanie. Znajduje się tam wieża z loading screena :).

Post połączony: 2016-10-22, 11:22
Kiedy mogę zabić Lehmara tego lichwiarza. W zadaniu ,,Lichwiarz" o jakiejś godzinie czy muszę z kimś porozmawiać?

Post połączony: 2016-10-22, 12:36
Dobra jak zdobyć pozwolenie dla Juliana na farmie Sekoba to ta koło farmy Onara na jego polach.

AlwaysRemember

AlwaysRemember

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra pytanie jak włączyć windę za jeziorem koło chatki Irwina? Chce się tam dostać bo mam takie zadanie. Znajduje się tam wieża z loading screena :).
Spoiler
Windę uruchomisz z czasem, klucz dostaniesz od Xardasa.

Post połączony: 2016-10-22, 11:22
Kiedy mogę zabić Lehmara tego lichwiarza. W zadaniu ,,Lichwiarz" o jakiejś godzinie czy muszę z kimś porozmawiać?
Spoiler
O ile się nie mylę jest to chwilę przed 5:00, wychodzi oglądać morze przed magazynem, w którym urzędowały Czarne Jastrzębie

Post połączony: 2016-10-22, 12:36
Dobra jak zdobyć pozwolenie dla Juliana na farmie Sekoba to ta koło farmy Onara na jego polach.
Spoiler
Musisz zagadać do Rosi, która powie nam, kto dostarcza towary na farmę obecnie. Potem wybieramy się do tej osoby i przekonujemy ją, żeby zaniechała handlu z Sekobem. Potem wracamy na farmę. Tej osoby szukaj w pobliżu sklepów Matteo i Bospera.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytania:
-Gdzie szukać męża Zeldy, tej kobiety która jest w Obozie Myśliwych.
-Skąd mogę wziąć ogień z kuźni dla tego kowala na farmie w Dolinie Przodków.
-Gdzie znajdę przepis na nowy topór dla Farettiego
-Gdzie znajdę tą skrzynkę dla Joru z przepaską nowicjusza. Znalazłem jakąś malutką skrzyneczkę otworzyłem, a nic tam nie było.
-I ostatnie pytanie czy mogę wybić miasto orków w Dolinie Przodków czy będą mi potrzebni? Np. Jak będę miał ULU-MULI i będę szukał przyjaciela do Orka, który mieszka u Irwina

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytania:
-Gdzie znajdę tą skrzynkę dla Joru z przepaską nowicjusza. Znalazłem jakąś malutką skrzyneczkę otworzyłem, a nic tam nie było.
-I ostatnie pytanie czy mogę wybić miasto orków w Dolinie Przodków czy będą mi potrzebni? Np. Jak będę miał ULU-MULI i będę szukał przyjaciela do Orka, który mieszka u Irwina
3.) W kuźni Huno
4.) Skrzynia joru na przeciwko tej małej skrzyneczki, po drugiej stronie rzeki musisz szukać, na lewo od obozu orków.
5.) jak grasz myśliwymi to w 3 rozdziale, jest quest z wybiciem tego obozu, tak było przynajmniej w global modzie

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam małe pytanie czy to jest normalne że Xardas mi zniknął z wieży? Jestem już na końcówce 1 rozdziału prawie wszystkie misje MOŻLIWE do zrobienia skończyłem. Doświadczyłem bugu ze znikającymi postaciami ;/?

Post połączony: 2016-10-22, 20:29
Dobra zasadnicze pytanie skąd wezmę czarną rudę dla Waltera. Mam 1 szt. chyba z krypty za gospodą Orlana. Natomiast w grobowcu za farmą Onara nie mogę otwierać skrzynek bo nie posiadam klucza. Wie ktoś?

AlwaysRemember

AlwaysRemember

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytania:
Spoiler
Mąż Zeldy jest w Kanionie Trolla w Górniczej Dolinie. A dokładniej jego szkielet, musisz zebrać leżący obok szkieletu list.
Ogień w Kuźni załatwi się po tym, jak ogarniesz Myśliwym Barsa powrót do obozu.
Co do znikających postaci - pewnie rżniesz na kodach.;)

Rander

Rander

Użytkownicy
posty20
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Takie szybkie pytanko jak wykonać zadanie "Złoto za wierność" na razie wiem o jakimś płatniku ale kto to jest i co mam zrobić ?

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam małe pytanie czy to jest normalne że Xardas mi zniknął z wieży? Jestem już na końcówce 1 rozdziału prawie wszystkie misje MOŻLIWE do zrobienia skończyłem. Doświadczyłem bugu ze znikającymi postaciami ;/?

Post połączony: 2016-10-22, 20:29
Dobra zasadnicze pytanie skąd wezmę czarną rudę dla Waltera. Mam 1 szt. chyba z krypty za gospodą Orlana. Natomiast w grobowcu za farmą Onara nie mogę otwierać skrzynek bo nie posiadam klucza. Wie ktoś?
xardas jest tez na gorze w bibliotece, sprawdz tam :)

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytania:
Spoiler
Mąż Zeldy jest w Kanionie Trolla w Górniczej Dolinie. A dokładniej jego szkielet, musisz zebrać leżący obok szkieletu list.
Ogień w Kuźni załatwi się po tym, jak ogarniesz Myśliwym Barsa powrót do obozu.
Co do znikających postaci - pewnie rżniesz na kodach.;)
Po co mam grać na kodach? Skoro to psuje rozgrywkę. Czytałem że ktoś też tak miał i znalazł Xardasa w jakiejś jaskini za ścianą używając ,,K'' na marvinie.

pablo7890

pablo7890

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie.
1) W zadaniu "Przymierze z Beliarem" muszę znaleźć posążek Beliara. Gdzie mogę dostać odpowiedni? Jedyny kowal, który chciał przygotować posążek Beliara to Carl,ale zarówno posążek że stali, jak i złota nie działa, tzn przy kapliczce mam komentarz "Beliar jest tobą rozczarowany".

2) Jak dostać się do Starej Kopalni? Gomez mówi coś o silnej magii w wieży nad morzem; byłem w wieży mgieł, oczyściłem ją, ale nic ciekawego co mogłoby pomóc nie znalazłem.

3) Gdzie znajdę Pierścień Wędrowca dla ziomka z Leśnego Obozu?

4) Gdzie znajdę Pierścień Błotnego Węża w obozie bractwa? Przeszukałem wszystkie chaty i nie ma go.

5) Gdzie znajdę Amulet Angara? W zwykłym Gothicu, o ile dobrze pamietam, to był tam gdzie z Miltenem szukaliśmy kamienia ogniskujacego, ale teraz go tam nie ma.

6) I ostanie pytanie: jak się zabrać za zadanie Dowcipny Stone?

Dzięki za pomoc :)

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 - Nie grałem mrocznym ale potrzebujesz chyba pierścieni z "woli beliara" a one chyba dropią z jego 
     sługósów
2 - Musisz odnaleźć wszytskie chromaniny (przeczytaj je), spis gdzie się znajdują był już w temacie. Pojawi 
     się demon i otworzy przejście do kopalni w zjednoczonym obozie, musisz się chyba w chrząszcza 
     zamienić. To zadanie jest z innego moda i cały czas jest ten sam "bug". Musisz uwolnić wszystkich
     kopaczy za jednym razem, nie możesz wyjść z zena.

AlwaysRemember

AlwaysRemember

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie.
1) W zadaniu "Przymierze z Beliarem" muszę znaleźć posążek Beliara. Gdzie mogę dostać odpowiedni? Jedyny kowal, który chciał przygotować posążek Beliara to Carl,ale zarówno posążek że stali, jak i złota nie działa, tzn przy kapliczce mam komentarz "Beliar jest tobą rozczarowany".

2) Jak dostać się do Starej Kopalni? Gomez mówi coś o silnej magii w wieży nad morzem; byłem w wieży mgieł, oczyściłem ją, ale nic ciekawego co mogłoby pomóc nie znalazłem.

3) Gdzie znajdę Pierścień Wędrowca dla ziomka z Leśnego Obozu?

4) Gdzie znajdę Pierścień Błotnego Węża w obozie bractwa? Przeszukałem wszystkie chaty i nie ma go.

5) Gdzie znajdę Amulet Angara? W zwykłym Gothicu, o ile dobrze pamietam, to był tam gdzie z Miltenem szukaliśmy kamienia ogniskujacego, ale teraz go tam nie ma.

6) I ostanie pytanie: jak się zabrać za zadanie Dowcipny Stone?

Dzięki za pomoc :)
Spoiler
1) Jeden posążek jest także w obozie na bagnie na tym placu przed świątynią Y'Beriona.

Spoiler
4) Pierścień wędrowca leży bodajże w skrzyni w chacie Joru z Gothica 1.
http://pressmania.pl/wp-content/uploads/2015/10/Ob%C3%B3z-na-bagnie.jpg < przeszukaj te domy.

Spoiler
Amulet Angara nie zmienił miejsca położenia. Jest w grobowcu. Aby się tam jednak dostać musisz wziąć się na misję z kamieniami ogniskującymi w Górniczej Dolinie. Proponuję zacząć od Kamienia w Górskiej Fortecy i następnie przenosić się do następnych lokacji aż w końcu trafisz do grobowca. Potem już tylko otwórz kufer, weź amulet i zanieś Angarowi.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry