Szybkie pytanka:
-Sługus Sędziego. Normalnie o tej misji mówił Sędzia, gdy jesteśmy najemnikiem, a potem: Jaskinia pod wieżą Xardasa>Tawerna Orlana>Farma Onara. Tutaj jednak tak nie jest i w jaskini pod wieżą Xardasa nikogo nie ma. Gdzie oni są?
-Miecz dla Salvatore - chce miecz runiczny, gdzie go znajde?
-Marzenie Gor Hanisa - chce pierścień wędrowca ale nikt nie mówi, gdzie on jest ani nawet wskazówek gdzie zacząć go szukać.
-Kolekcjoner książek - gdzie znajde ,,Król Rhobar I" i ,,Klasztor Zmiennokształtnych"? Myślałem, że ta druga to będzie w leśnym obozie ale nie. Albo prosiłbym kody na nie

-Materiał dla Kowala - Carl chce twardą stal, jestem już w 3 rozdziale i nie wiem gdzie to cudo moge znaleźć.
-Teleporty w Dolinie Przodków - przeszedłem przez teleporty u irwina, obozu myśliwych, u starca i latarni ale zadanie wciąż nie zaliczone. Do tego znalazłem teleport pod wieżą starca w takiej chatce ale nadal nic. Gdzie jeszcze?
-Nowe Rynki Zbytu - Dałem Tireonowi info o jarkendarze i Dolinie Przodków, chce jeszcze o Górniczej Dolinie ale tam z nikim nie ma pogadać. Więc jak zakończyć to zadanie?
-Stare Nawyki Isidro - chce 4 grogi, 5 win i 2 rumy - mam wszystko a mimo to nie mam z nim dialogu - jak żyć, co zrobić?
Za odpowiedzi z góry dziękuje, pozdrawiam.