Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1037212 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1037212

Odpowiedzi 3364

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć klucz otwierajacy skrzynki w wieży starca? Oraz jak uruchomić ten teleport, co stoi taki krysztal a w niego wcelowana strzala?

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szybkie pytanka:

-Sługus Sędziego. Normalnie o tej misji mówił Sędzia, gdy jesteśmy najemnikiem, a potem: Jaskinia pod wieżą Xardasa>Tawerna Orlana>Farma Onara. Tutaj jednak tak nie jest i w jaskini pod wieżą Xardasa nikogo nie ma. Gdzie oni są?

-Miecz dla Salvatore - chce miecz runiczny, gdzie go znajde?

-Marzenie Gor Hanisa - chce pierścień wędrowca ale nikt nie mówi, gdzie on jest ani nawet wskazówek gdzie zacząć go szukać.

-Kolekcjoner książek - gdzie znajde ,,Król Rhobar I" i ,,Klasztor Zmiennokształtnych"? Myślałem, że ta druga to będzie w leśnym obozie ale nie. Albo prosiłbym kody na nie :P

-Materiał dla Kowala - Carl chce twardą stal, jestem już w 3 rozdziale i nie wiem gdzie to cudo moge znaleźć.

-Teleporty w Dolinie Przodków - przeszedłem przez teleporty u irwina, obozu myśliwych, u starca i latarni ale zadanie wciąż nie zaliczone. Do tego znalazłem teleport pod wieżą starca w takiej chatce ale nadal nic. Gdzie jeszcze?

-Nowe Rynki Zbytu - Dałem Tireonowi info o jarkendarze i Dolinie Przodków, chce jeszcze o Górniczej Dolinie ale tam z nikim nie ma pogadać. Więc jak zakończyć to zadanie?

-Stare Nawyki Isidro - chce 4 grogi, 5 win i 2 rumy - mam wszystko a mimo to nie mam z nim dialogu - jak żyć, co zrobić?

Za odpowiedzi z góry dziękuje, pozdrawiam.

rusek1234

rusek1234

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cedric Materiał dla Kowala
Spoiler
1. Sprawdź skrzynie, stoisko, towary u handlarzy w DP w obozie myśliwych w sklepie z bronią obok kuźni.
2. Sprawdź w obozie myśliwych w magazynie.
Wydaje mi się, że 1. jest bardziej prawdopodobny. Chyba właśnie ten materiał znalazłem w tym sklepie w skrzyni, ale nie jestem co do tego pewien. Ten quest może też być związany z questem, w którym musisz przyprowadzić ziomeczka z farmy do obozu, ale myślę że masz to już zrobione

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostać się do grobowca quahodrona ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Otwierasz skrzynię, która jest po lewej stronie od wejścia. Jak nie wiesz jak to... kombinuj :) PS da się przeżyć mając odpowiednią ilość HP/odp na ogień, ale są ciekawsze metody.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już sobie poradziłęm, dziękuje

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

Jonxx

Jonxx

Użytkownicy
Wędrowiec
posty20
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wędrowiec
Teleport w wieży starca odpalamy miksturą podwojenia many.

Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Skąd mogę zdobyć czarną perłę oprócz małży i lutero.
2. Gdzie mogę znaleźć klejnoty dla członka czarnych jastrzębi do zadania pt. ,,Bezpieczna lokata"

rusek1234

rusek1234

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wcześniej @SparrowJacek odpowiedział mi na to pytanie. Jak masz jakieś pytanie dotyczące Przeznaczenie, polecam najpierw wpisać w google to pytanie, albo poszukać odpowiedzi w tematach na forum spolszczenia albo w dziale global mod. Wiele takich pytań się powtarza.
Odnośnie czarnej perły:
1. 20 muszli otwórz
2. Sharky w kanałach
3. Ukradnij Midlasowi(120dex)
4. Ukradnij Simonowi(???dex)
5. Wykonaj zadanie "Dobre imię damy" w górnym mieście.
6. Wejdź do pieca w obozie Myśliwych(trzeba najpierw wyłączyć ogrzewanie)
Osobiście polecam opcje z piecem, albo jak masz wystarczająco kasy i dostęp do kanałów to do Sharkiego.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rusek1234 Dziękuję :). A wiesz jak wyłączyć zasilanie do pieca i wejść na dach budynku szefa myśliwych, aby dostać się do pieca?

rusek1234

rusek1234

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rusek1234 Łoo dzięki, jak ta skubana dźwignia się schowała xD.

Ps. Kocham to xD. Na każdym kroku coś innego się psuje. Teraz mi postać mówi ,,Czym" i nie mogę użyć dźwigni :D.

rusek1234

rusek1234

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Domixson Proszę bardzo. Nie wiem o co Ci chodzi z tą dźwignią. Mi od razu zadziałało i mogłem tam wejść. Może nie masz łoju kretoszczura.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@rusek1234 Zapewne o to chodzi, czyli muszę się tego naszukać bo kupiłem już u tego typka w mieście portowym. Wiesz może, gdzie mógłbym kupić to pachnidełko?

rusek1234

rusek1234

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Domixson jeden grzyb wie. Pamiętam, że tego syfu też szukałem i w końcu kupiłem go u Fariettiego czy jak mu tam, ale pewnie to już zrobiłeś. Jak jesteś dość sprytny to możesz w ładowni na Esmeraldzie znaleźć, a tak to nie wiem gdzie to jest. Wydaje mi się, że może to być gdzieś w magazynie w Obozie Myśliwych.

ps. napisałeś pachnidełko więc nie wiem czy chodzi Ci o łój kretoszczura czy pewien item questowy (wyżej napisałem o łoju kretoszczura).

Sprawdziłem wszytko. Musisz mieć łój kretoszczura, aby uruchomić dźwignie. Łój kup u Martina.

Milux

Milux

Użytkownicy
posty66
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Łój kretoszczura u Martina jeśli nie wiecie.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szybkie Pytanie. Oddałem Xardasowi 2 list od Patricka. Mówi że Starożytny Kult spotyka się koło jaskini obok miasta o północy, która to jaskinia?

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szybkie Pytanie. Oddałem Xardasowi 2 list od Patricka. Mówi że Starożytny Kult spotyka się koło jaskini obok miasta o północy, która to jaskinia?
Ta na lewo w kotlince, od wyjścia z miasta od strony bazaru.

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra teraz mam taki problem, byłem o Lee pytałem się o tego zbiega. Lee powiedział że poszedł z najemnikami na przełęcz oraz że nowicjusz zniknął zanim z nimi poszli. Więc gdzie jest ten nowicjusz i co mam dalej zrobić? Gadałem na farmie Bengara z każdym i nic.

rusek1234

rusek1234

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Domixson
Spoiler
z tego co mi wiadomo to musi Ciebie Torlof zaczepić. Pewnie jak gadałeś z Lee to wyszedłeś oknem, a nie drzwiami. Przejdź obok Torlofa lub pogadaj z nim. Wtedy powinien dać Ci questa i powinno ruszyć dalej.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry