Seven 3480 10

O temacie

Autor Kuba

Zaczęty 23.04.2016 roku

Wyświetleń 3480

Odpowiedzi 10

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
https://www.youtube.com/watch?v=on_WvACRA_Y

SEVEN to bardzo ciekawie zapowiadająca się gra. Z jednej strony zapowiada klasyczny RPG z rzutem izometrycznym, ale będzie bardzo zręcznościowy. Zręcznościowa walka, skradanie i parkour. Grę tworzą twórcy Kholat i Wiedźmina.

Sam opis uniwersum jak i gra wyglądają ciekawie, kto wie może zagram :D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Szkoda, ze izometryk :(

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Też mnie na początku odrzuciło, ale mechanika gameplayu wygląda ciekawie więc spróbuje. Zwłaszcza, że za fabułe i dialogi odpowiadają ludzie od Wieśków a za eksploracje ludzie od Kholat za pewne.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Szkoda, ze izometryk :(
Przyzwyczajaj się, bo większość crpg od mniejszych wydawców właśnie taka będzie. :)

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Właśnie zajebiście że izometryk. Po sukcesie pillars of eternity(najlepszy rpg 2015 roku imho) i divinity original sin pewnie coraz więcej takich gier będzie.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Przyzwyczajaj się, bo większość crpg od mniejszych wydawców właśnie taka będzie. :)

Dobrze, że tylko mniejszych :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
seven wygląda bardzo ciekawie, szczególnie fabularnie, z drugiej strony jakoś mnie nie przekonuje to bycie małpą. albo źle dobrali film który chcieli pokazać, albo cała gra skupi się na napierdalaniu po ścianach jak pawian

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Mimo wszystko mamy doczynienia z bardzo ciekawym zabiegiem i próbą innowacji w grach z izometrycznym widokiem. Podoba mi się też sam wygląd poziomów i możliwość poruszania się po nich. Kholat miał fajny klimat mimo swych niedociągnięć więc tu pewnie będzie podobnie. Do tego dialogi pewnie będą pisać twórcy Wiedźminów.

Seven generalnie trafiło na moją liste oczekiwanych gier dołączając do "Krew i Wino", "Cyberpunka 2077", "Elexa", " Kingdom Come Deliverenc" i również bardzo ciekawie zapowiadającego się "Vampyra".

Evgarr

Evgarr

Użytkownicy
posty62
Propsy36
Profesjabrak
  • Zbanowany
seven wygląda bardzo ciekawie, szczególnie fabularnie, z drugiej strony jakoś mnie nie przekonuje to bycie małpą. albo źle dobrali film który chcieli pokazać, albo cała gra skupi się na napierdalaniu po ścianach jak pawian
A u mnie akurat zapowiedź fabuły wywołała dziwne, mieszane odczucie. Jak usłyszałem, że gramy złodziejem i mamy dostać się do kogoś tam i tyle na razie powiemy... Ale takie gry powinny się bronić gameplay' em (choćby taki Dying Light - niby fabuła średnia, ale grało się prześwietnie).

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
@Evgarr  zobaczymy jak będzie z tym gameplayem. Podobno gra się przyjemnie. Fabularnie w pewnych aspektach brzmi tradycyjnie, ale pamiętajmy. To twórcy Wiedźmina :P (dobra powtarzam się). Co do DL się nie zgodzę, mnie ona nie przypadła kompletnie do gustu, ale rozumiem, że niektórym może sie podobać ;)

Evgarr

Evgarr

Użytkownicy
posty62
Propsy36
Profesjabrak
  • Zbanowany
DL rozwijał skrzydła w coop-ie. Z bratem zagrywałem się do upadłego. Aż sam się dziwiłem, że dałem się tak łatwo porwać.

W takich grach fabuła jest dla mnie tylko dodatkiem, dekoracją. Widać, że nie chcą z nią przesadzić (wybory moralne, itp.) Powinna wyjść zatem naprawdę przyjemna gierka.
Dla fabuły gram w Dreamfall Chapters :P Pozostałym grom mogę wybaczyć potknięcia ^^

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry