O temacie
Autor _Karol_
Zaczęty 19.03.2016 roku
Wyświetleń 4483
Odpowiedzi 15
K4R0L111
Toworish
Siemekk Złote Wrota
Nadpisujesz stary zen?
Zapisz na pulpicie pod nazwą 1. Wywal z katalogu z grą stary zen, i wklej ten 1.zen jednocześnie zmieniając mu nazwę na NewWorld.zen lub jak tam się nazywał...
Noo tak jak Siemaczys pisze, czy nadpisujesz stary zen/jaki masz windows/ na jakiej partycji masz grę/czy plik worlds.vdf masz wyłączczony bądź usunięty/ czy nie masz pliku z rozszerzeniem.mod w folderze z grą nie paiętam ściezki chyba w data/modvdf ?
A pokaż swój ".ini" moda, właściwie nie dodawałem vobów do nowego świata, ale nie powinno to przeszkadzać, jeśli świat jest w folderze worlds. Edit w sumie chuj bo skoro ci czyta świat to nie jest to wina ini. Więc moja wiedza tu się kończy
To co? modyfikowałeś gothicgame? w sumie też można, jak wczytujesz zen to nie masz wyglądu, tak samo w gsm?Btw ty masz wgl g2mdk? nie uruchamiasz swojego moda przez gothicstarter_mod tylko przez gothicstarter z zaznaczoną opcją parse scripts
dawno w spacerze nie siedziałem, znajdź jakiegoś voba i na próbę zmień mu wisual na twój 3ds. przedtem zrób kopię zapasową swojego świata.Ale jak coś tworzysz to musisz używać zwykłego GothicStartera
Sprawdź czy nie masz tylko do odczytu, ale raczej nie skoro czyta ci edytowanego voba