Też kiedyś zachowywałem się tak jak ty. Gdybym wtedy dostał bana prawdopodobnie też odszedłbym z tego forum i żle by się stało, gdyż nie stałbym sie modderem oraz nie poznał tyle ciekawych osób. Chłopaki sobie żartowali, oczywiście na swój sposób. Wież mi, nikt z tego forum by się za takie coś nie obraził, jedynie "nowy" może się poczuć kopnięty w dupę przez stado debili. Ja teraz na twoim miejscu przyjąłbym to z dystansem, chociaż rzeczywiście Piskor i Kyroman wasze zachowanie nie należało do najlepszych. Gorzej, zachowaliście się jak najgorsze huje (bez obrazy, tylko zachowaliście ;) ) wobec judge. Koleś przychodzi na forum i pierwszy jego post to link spolszczonego modu
[zamieszcze tutaj go, gdyż znam takich inteligentów, co nawet o tym nie wiedzą i rzucają się na mnie na gg, że niby bronie judge bez żaddnych argumentów, nie będe pokazywał palcem kto, gdyż ta osoba sama o tym wie - CLICK ](co prawda nie napisał, że trzeba pobrać niemiecką wersję, sam musiałem prosić globala, żeby to zmienił, ale to szczegół

). teraz mamy 1 tłumacza mniej, x modów mniej spolszczonych i mniej radochy z grania. Moglibyście chociaż przez jakiś czas zachować te żarty dla siebie. Tyle ode mnie, bez obrazy, pozdro.
^down Kyro- A ja wolałbym spolszczone 2 mody przez seraila i judge, mógłbyś najwyżej poprosić judge, aby bardziej się postarał przy tłumaczeniu.
@ down sebin - Mogłoby i tak być. 2 razy szybciej spolszczony mod, a 2 mody spolszczane 2x dłużej - na to samo wychodzi.