Instalacja modów 5004 6

O temacie

Autor GresQu

Zaczęty 28.02.2016 roku

Wyświetleń 5004

Odpowiedzi 6

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam takie pytanie czy jest możliwość instalacji 2 modów do gothica poprzez instalatory chodzi mi dokładnie o mody dark saga i chciałbym mieć zainstalowany też global mod aby raz móc pograć w dark sage a raz w global moda?

Chodzi mi o to czy jak zainstaluje te 2 mody to nie będzie błędów podczas gry na tych modach 

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogą być sprawdź. Lepiej duże modyfikacje, ingerujące w dużą ilość plików gry instalować osobno

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zainstalować te mody osobno ?

Przecież nie moge zainstalować 2x tej samej gry ponieważ gdy raz zainstaluje g2+nk to przy drugiej instalacji nocy kruka wyskoczy mi okienko żeby usunąć pierw pliki z pierwszej instalacji gry

jedyna opcja to skopiować cały folder gothica i wkleić go na osobny dysk lub do innego folderu i tak spróbować ale nie wiem czy to bedzie działać ?

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli da się te mody uruchomić przez gothic startera to instalujesz normalnie i po prostu odpalasz konkretny mod przed starter mod. Grałem w oba, ale już nie pamiętam jak się je odpala.

GresQu

GresQu

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zainstalowałem oba mody odpala sie je przez gothic stater i oba da sie włączyć napisy filmiki itp sa w obu wersjach jak narazie wszystko działa jutro troche pogram i zobaczymy a jak narazie może ktoś jeszcze wypowie sie w tym temacie czy te mody nie przeszkadzają sobie .

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Miałem zainstalowane kiedyś chyba z 4 mody na jednym Gothicu i wszystkie działały poprawnie .

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Elgcahlxukuth

Elgcahlxukuth

Użytkownicy
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja dodam, że u mnie zazwyczaj Gothic2NK działa bez instalacji, czyli mam skopiowany folder gry kilka razy w osobne miejsca, w każdym z nich inny mod i nie ma problemu z używaniem takich kopii do grania.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry