Pytania o G3 4520 12

O temacie

Autor kurzel131

Zaczęty 17.02.2016 roku

Wyświetleń 4520

Odpowiedzi 12

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Aktualnie co prawda meczę noc kruka do ale kiedyś wrócę do 3

- grając w nk magiem zastanawiam się czy bez magi runicznej będę musiał polegać tylko na znalezionych czy kupionych zwojach jako mag

- sam zmierzch bogów dodaje tylko fabułę dla zmierzchu czy przechodzimy podstawkę a potem się wszystko zmienia jak w nocy kruka?

- jakie pacze czy mody najbardziej się opłaca wgrać by się grało jak najdłużej może być comunity patch 1.75+content mod+zb?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Jako mag w G3 masz jakaś tam formę magii, masz dostępne czary typu  kula ognia, kwestia wyuczenia się pradawnej wiedzy + odpowiedni czar w odpowiedniej kapliczce. ZB to zbugowane gówno xD to jest oddzielna gra, toczy się po wydarzeniach zwykłej trójki. Do trójki najnowszy patch + quest pack + content mod + konsekwencje.

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tylko czy te czary mogę rzucać dopóty mi starcza many czy się ograniczam do zwojów?  Bo grałem kiedyś wojownikiem i prawie skończyłem grę ale przerwałem to i po skończeniu nk+2 modów bym zaczął grac w 3.

Jakie konsekwencje?

https://www.facebook.com/Chronologymu-210309256118451/ Jak ktoś lubi serwer pvp S2 do mu online to może zajrzeć na mój serwer testowy.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zwiększenie konsekwencji działań, że nie możesz pracować dla wszystkich frakcji jednocześnie etc

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
System czarów działa podobnie jak w G2, tylko nie ma kręgów i run fizycznie, uczysz się czaru i rzucasz dopóki starczy ci many.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mimo wszystko jest on lepiej zrobiony i bardziej inticyjny. Mechanicznie system rzucania czarów w G3 jest zdecydowanie lepszy od tego z G2. Mam nadzieje że modderzy wprowadzą też na podobnej zasadzie system rzucania do G2, skoro łuk już się udało to teraz zostają czary.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Czy lepszy? Powiedziałbym, że uproszczony. W dwójce zaklęcia miały swoją moc i teoretycznie w pewnym momencie taką kulę ognia trzeba było wymienić na coś lepszego. A w trójce sprowadza się do wyuczenia kuli ognia i pakowania prastarej wiedzy.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Chodzi mi o samą mechanikę rzucania czarów ;p Że możesz rzucać sobie ten czar gdzie chcesz i kolizje robią reszte

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
W Gothiku 2 przecież jak ciśniesz kulą ognia przez siebie i stoi NPC/stwór na jej drodze to obrażenia dostaje. Nie rozumiem twojego rozumowania.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
O to że nie możesz nią celować jak chcesz jak w 3 :P

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Chyba ci sie gierki pomyliły, w 3 nie ma celowniczka jak przy strzelaniu łukiem/kuszą

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Naprawdę wolisz ręcznie rzucać kulą ognia, niż żeby bezi automatycznie rzucał w wroga? oO

kurzel131

kurzel131

Użytkownicy
posty205
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Konsekwencja jest modem, ale dla każdego nie da się pracować to chyba jest znane od 1 części gry albo puchary oddajesz jakiemuś dowódcy albo napełniasz je w klasztorze, czy o co innego tu chodzi?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry