Pytania i problemy techniczne 1064380 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1064380

Odpowiedzi 3676

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Uwaga!Jak wszyscy wiemy silnik returninga jest przeciążony bajerami returninga więc.. Jak ktoś ma słaby PC typu dinozaura to polecam z tej stronyhttps://forum.worldofplayers.de/forum/threads/1504290-Textures-Replacer-for-Returning-2-0 ściągnąć sobie texturki wersja 1.2 a jak chcecie próbować z innymi i śmiga znacznie lepiej bez tych śmieciowskich textur wysokiej rozdzielczości..!!! i oczywiście powyłączać bajery trzeba zmniejszyć opcje graficzne i można jakoś już grać :D No i pobrać można No-Gras na wyłączenie trawy.

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jezeli zaczne grac na returningu bez dx11 potem zapisze sobie save i zainstaluje dx11 to wczesniejszy zapis bedzie dzialal bez problemu ???

Post połączony: 2018-06-11, 17:44
jeszcze takie pytanie jest w zakladce ze spolszczeniem link do instalacji dubbingu (czyli teraz do zwyklego returninga trzeba dodatkowo instalowac rosyjski dubbing czy on jest od razu w instalacji moda [tej od returninga]  )??

poncki102

poncki102

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę małą esencje demona?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ten dział  a tak wgl to chyba z Senyaka to wypada

kula21

kula21

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z wolnym celowaniem. Otóż, gdy włączam wolne celowanie to nie widzę w ogóle celownika i strzela od razu bez naciągnięcia cięciwy. Sterowanie mam z G1, ale próbowałem też na G2. Moda instalowałem zarówno po kolei instalkami, jak i z programu Spine. Mam zainstalowanego systempacka jak coś. Przy okazji strasznie długo mi się włącza Returning, to normalne? Z góry dziękuję za odpowiedź. :D
PS. Nie działa także wyłączenie animacji podnoszenia.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kula21 Bo się inaczej strzela, inną kombinacją klawiszy.

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://i.imgur.com/Twjpt4z.jpg
Wie ktoś jak to naprawić? Domyślam się, że to przez te shadery ale da sie jakoś to naprawić bez wyłączania ich?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zapisz i wczytaj.
Pozostając w zgodzie z moją mantrą: polecam wypierdzielić DX11.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam forumowicze.
Macie zapodać tekstury do returninga bo jak zainstalowałem grę i odpaliłem to zauważyłem że bezimienny ma ręce jak piłki co bardzo mi nie odpowiada. Zauważyłem też że ma inny początkujący strój, taki czarny... Proszę o pomoc. :)

PS> Warto grać na tym DirectX czy nie?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to ma plusy i minusy bo wiadomo lepsze textury ale z tymi texturami się ciągnie w ciul bugów :)

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale dlaczego w instalce są te grosze? Podajcie te prawdziweteksturki.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak uzywa sie tego GVE? Daje np dialogi ze snipsem wszystkie na 1 zeby dziad poszedl do wiezy to jak zapisuje to nic sie nie dzieje w grze, jak ponownie odtwarzam "currentsave" to te wartosci sa na 0 znow

Vixior

Vixior

Użytkownicy
posty46
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może dlaczego zapis mi się bez powodu, przepraszam za słowo spier*olił?
Normalnie sobie grałem, dzisiaj włączam gierkę a tu odrazu Acces Violation po wczytaniu mojego zapisu...
Od nowa grę mogę zacząć, ale pełno godzin gry pójdzie w tyłek... Wie ktoś może jak to naprawić? :(

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam swoją prośbę.
Jest ktoś w stanie zapodać textury do returninga 2.0, te prawdziwe. Z rozdzielczością 2k i 4k.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale ty MASZ te prawdziwe. Tylko, że ci się chyba zbugowały.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak uzywa sie tego GVE? Daje np dialogi ze snipsem wszystkie na 1 zeby dziad poszedl do wiezy to jak zapisuje to nic sie nie dzieje w grze, jak ponownie odtwarzam "currentsave" to te wartosci sa na 0 znow

Musisz znaleźć odpowiednie zmienne, która mają wpływ właśnie na akcję pójścia do wieży. Randomowe walenie wszystkiego na 1 nic Ci nie da. Polecam próbować wpisywać nazwy tych zmiennych do google tłumacza i tłumaczyć na angielski/polski. Większośc jest po niemiecku, ale bez spacji, jednakże finalnie da się ogarnąć. Ewentualnie pytaj na rpgrussia w temacie od GVE. Naprawdę szybko odpisują, w przeciwieństwie do polskich forów, gdzie gówno się dowiesz... Ja dzięki temu programowi naprawiłem niejednego questa. A w Returnie łatwo o zepsucie zadań. A i jak ładujesz save'a w programie, to nie ładuj najnowszego, tylko klikasz listę wszystkich i wybierasz ten na którym aktualnie grasz (miałem ten sam problem co Ty).

Dołączam link do owego tematu. Pisz po angielsku, ewentualnie tłumacz na rosyjski, ale też z angielskiego, bo z polskiego, to gówno wyjdzie, pewnie jakiś bełkot hehe.
https://rpgrussia.com/index.php?topic=8806.0

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakaś dobra duszyczka poda mi te teksturki co? :)
Tylko błagam nie piszcie mi że coś się zbugowało bo to ja się domysliłem.

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Podajcie lepiej tekstury jakiejś gorszejRozdzielczości bo 2/4k źle zoptymalizowane to naprawdę.. niech se wsadzą te tekstury wiadomo gdzie

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

Subuki

Subuki

Użytkownicy
posty163
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ostatnio kupiłem sobie nową kartę graficzna gdzie teraz wszystko śmiga mi na 60 fpsów więc chcę sprawdzić jak będzie chodzić na tych 2k/4k tekstórkach. Jest możliwe że ktoś wygrał gorsze tekstury do instalatora bo ostatnio formatowałem na czysto więc jakaś nieprawidłowość nie miała prawa się tam dostać.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły No wlasnie sciaglem GVE od ruskich po wersje 66.2 i tam w ogole nie bylo tych zmiennych nic, sciagnalem spolszczona wersje stad i sa zmienne ale nic sie nie dzieje

0 użytkowników
Do góry