Jak uzywa sie tego GVE? Daje np dialogi ze snipsem wszystkie na 1 zeby dziad poszedl do wiezy to jak zapisuje to nic sie nie dzieje w grze, jak ponownie odtwarzam "currentsave" to te wartosci sa na 0 znow
Musisz znaleźć odpowiednie zmienne, która mają wpływ właśnie na akcję pójścia do wieży. Randomowe walenie wszystkiego na 1 nic Ci nie da. Polecam próbować wpisywać nazwy tych zmiennych do google tłumacza i tłumaczyć na angielski/polski. Większośc jest po niemiecku, ale bez spacji, jednakże finalnie da się ogarnąć. Ewentualnie pytaj na rpgrussia w temacie od GVE. Naprawdę szybko odpisują, w przeciwieństwie do polskich forów, gdzie gówno się dowiesz... Ja dzięki temu programowi naprawiłem niejednego questa. A w Returnie łatwo o zepsucie zadań. A i jak ładujesz save'a w programie, to nie ładuj najnowszego, tylko klikasz listę wszystkich i wybierasz ten na którym aktualnie grasz (miałem ten sam problem co Ty).
Dołączam link do owego tematu. Pisz po angielsku, ewentualnie tłumacz na rosyjski, ale też z angielskiego, bo z polskiego, to gówno wyjdzie, pewnie jakiś bełkot hehe.
https://rpgrussia.com/index.php?topic=8806.0