Pytania i problemy techniczne 1142618 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1142618

Odpowiedzi 3676

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Joł, mam trochę głupie pytanie, ale nie chcę sobie żadnego gówna ściągnąć. Co trzeba kliknąć na tej stronie MEGA żeby to pobrać? Bo mi sie ściąga MEGASync Setup. Możecie mi napisać cały etap pobierania moda??? :D

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Pobierz przez przeglądarkę,

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Mam mały problem, a mianowicie mogę spokojnie wejść do Nowej Kopalnia, ale jak chcę wyjść to gra mi się zawiesza ;<

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Witajcie
Mam problem: Returning mi działał było wszystko dobrze ale zainstalowałem Windows 10 i gdy instaluję Returninga to nie można nacisnąć INSTALL. Wie ktoś jak to naprawić?

Edit: Gdyby ktoś miał taki problem to trzeba zmienić w zakładce zgodność:
1.Uruchom ten program w trybie zgodności z: Windows7(na XP nie działa)
2.Uruchom w rozdzielczości ekranu 640x480

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Mam mały problem, a mianowicie mogę spokojnie wejść do Nowej Kopalnia, ale jak chcę wyjść to gra mi się zawiesza ;<

Próbowałeś kilka razy? Ja miałem taki myk że jak zdjąłem pancerz i broń co miałem na sobie to mogłem normalnie przejść.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

misiek023

misiek023

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, z góry przepraszam jeśli ten wątek był gdzieś poruszany, ale na prawdę szperam za tym już chyba od kilku godzin jak nic. Otóż jakkolwiek bym nie zainstalował returninga 2.0 tak nie mam w ogóle dźwięku w grze (muzyka, dialogi, otoczenie - po prostu głusza). Sama gra się instaluje i odpala,

1.instaluje czysty gothic2nk
2.instaluje cały 'necessary software'
3.przy instalacji returninga 2.0 zaznaczam dwie pierwsze krateczki
4.instaluje system pack 1/2 w wersji returning
5.instaluje łatkę ważącą 10gb

gra odpala (bez 4 i 5 punktu też) , lecz dźwięku nie ma, wydaje mi się, że wyczerpałem już limit pomysłów co może być nie tak, dlatego uprzejmie zwracam się z prośbą o pomoc!

dodam, że grałem już w globala, w returning 1 i zawsze był dźwięk + full detale

specyfikacja:
Windows 7 64bit
Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz 3.10GHz
RAM 4gb
GTX 550 Ti 1gb

ps: pewnie głupie pytanie, ale czy jest szansa odpalić return 2 z dx11 na tym sprzęcie? Przyznam, że próbowałem kilkakrotnie, na różne sposoby, ale access violation za każdym razem zabijało moje chęci. Tak jak pisałem, zawsze grałem we wszelakiej maści dodatki do Gothica jak global i return na max detalach bez lagów, stąd moje zdziwienie jak wielki i skomplikowany jest returning 2.0

pozdrawiam!

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Przy instalacji zaznaczaj tylko 1 okienko :D

misiek023

misiek023

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@karwojtasiuk
Chyba źle sformułowałem, przy instalacji zaznaczone są dwie pierwsze krateczki, trzecia jest pusta ;> czy tak ma być?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Hej, z góry przepraszam jeśli ten wątek był gdzieś poruszany, ale na prawdę szperam za tym już chyba od kilku godzin jak nic. Otóż jakkolwiek bym nie zainstalował returninga 2.0 tak nie mam w ogóle dźwięku w grze (muzyka, dialogi, otoczenie - po prostu głusza). Sama gra się instaluje i odpala,

gra odpala (bez 4 i 5 punktu też) , lecz dźwięku nie ma, wydaje mi się, że wyczerpałem już limit pomysłów co może być nie tak, dlatego uprzejmie zwracam się z prośbą o pomoc!

specyfikacja:
Windows 7 64bit
RAM 4gb
GTX 550 Ti 1gb

ps: pewnie głupie pytanie, ale czy jest szansa odpalić return 2 z dx11 na tym sprzęcie? Przyznam, że próbowałem kilkakrotnie, na różne sposoby, ale access violation za każdym razem zabijało moje chęci. Tak jak pisałem, zawsze grałem we wszelakiej maści dodatki do Gothica jak global i return na max detalach bez lagów, stąd moje zdziwienie jak wielki i skomplikowany jest returning 2.0

Z patcha nie przenosisz gothic.ini. To on powoduje błąd zaniku muzyki

misiek023

misiek023

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

specyfikacja:
Windows 7 64bit
RAM 4gb
GTX 550 Ti 1gb

Z patcha nie przenosisz gothic.ini. To on powoduje błąd zaniku muzyki

przeinstalowałem jeszcze raz, tym razem nie podmieniałem gothic.ini, gra odpala, lecz niestety bez zmian, nadal nie ma dźwięku :(

EDIT

jest progress, zmienilem w gothic.ini w [INTERNAL]

soundProviderIndex=1
soundSampleRateIndex=1
soundSpeakerIndex=1

i pojawily sie glosy i dźwięki, brakuje tylko muzyki :D

wasserfull123

wasserfull123

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pobrałem sobie ten patch wszystko działa tylko te postacie nie mają głów, o co chodzi?

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś podać pliki potrzebne do odpalenia dx11 w returnie i dokładną instalacje.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Zainstaluj normalnie returna, potem Dx11, proste.

MaGoth

MaGoth

Użytkownicy
WoG.ru Admin
posty129
Propsy205
  • Użytkownicy
  • WoG.ru Admin
Hi, R2 and Speeches.
It uses a new format Speeches and Sounds implemented in SystemPack-1.5. If you run the addon without SystemPack or less than 1.5 version of the SP, the game to read these files can not.

MfG MaGoth,

|: WOG.de :|: WOG.en :|: WOG.ru :|: WOG.ro :|||: MAGIC-Team :|

|: WOR.de :|: WOR.en :|: WOR.ru :|: WOR.ro :|||: Piranha-Bytes :|

Дитетка ночи... погибель миров... светильник Теней... сокроет света покров... (Песнь MaGoth'a)

-=GOTHIC UND DIE FREUNDSCHAFT FÜR ALLE ZEITEN!=-

Frozen

Frozen

Użytkownicy
Drugi Thorus
posty29
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Drugi Thorus
ktoś poradzi jak poradzić sobie ze zbugowaną grzywną? gdy chcemy dołączyć do obozu najemników, musimy obić mordy paru najemnikom, mimo jednak że są to pojedynki Lee chce od nas grzywny :X tak samo jest w mieście po pobiciu Moe. Ktoś coś?

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czekać na patch , lub kody

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ktoś poradzi jak poradzić sobie ze zbugowaną grzywną? gdy chcemy dołączyć do obozu najemników, musimy obić mordy paru najemnikom, mimo jednak że są to pojedynki Lee chce od nas grzywny :X tak samo jest w mieście po pobiciu Moe. Ktoś coś?

został już zapowiedziany patch który naprawi wiele bugów między innymi naprawi grzywny u najemników? Patch wyjdzie niebawem ale będzie wymagać rozpoczęcia gry od nowa , gdyż nowy patch nie będzie kompatybilny ze starymi save  :lol:

a jeśli chcesz teraz no to musisz mieć conajmniej 3k złota bijesz wszystkich najemników którzy potrzebni ci sa do zadań potem idziesz do lee który będzie chciał cię zabić, uciekasz, lecisz do gravo w karczmie orlana płacisz 3k i sprawa załatwiona  :lol:
jeśli nie chcesz stracić złota to robisz dwa save jeden przed ofiarowaniem gravo 3k a drugi po później tylko przeżucasz plik z save 01 do save 02 i wczytujesz i masz normalnie swoje złoto  :lol:

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A u mnie ten błąd nie wystąpił, normalnie mogłem bić najemników i mieszkańców portu. Wydaje mi się, że macie zainstalowany patch V2, a MaGoth pisał tu, żeby tego nie pobierać.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A u mnie ten błąd nie wystąpił, normalnie mogłem bić najemników i mieszkańców portu. Wydaje mi się, że macie zainstalowany patch V2, a MaGoth pisał tu, żeby tego nie pobierać.

nie nie mam patcha v2, a do farmy onara jeszcze nie dotarłem to nie wiem czy będe miał tego buga czy nie  :lol:

Vrona

Vrona

Użytkownicy
posty52
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spróbuj zainstalować patch V2.
A tutaj masz patch który przywraca starą muzykę http://rpgrussia.com/index.php?topic=8683.0
stwórz sobie konto na forum, i w niebieskim prostokącie pod numer 1 masz patch ściągniesz go klikając w link.

0 użytkowników
Do góry