Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8855672 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8855672

Odpowiedzi 37317

Cobrem

Cobrem

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam! Gdzie dokładnie mam podejść w świątyni śniącego żeby dostać wpis? Biegam tam już 10 minut i jak narazie nic nie dostałem (AB)

W solucji na Steamie są te miejsca pokazane na screenach. Na pewno znajdziesz

Kto może mi sprzedać zwoje "niepamięć" poza Ignazem, który został zabity? :D bo potrzebuję pilnie, a za cholerę nie mogę ich znaleźć.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam! Gdzie dokładnie mam podejść w świątyni śniącego żeby dostać wpis? Biegam tam już 10 minut i jak narazie nic nie dostałem (AB)

W solucji na Steamie są te miejsca pokazane na screenach. Na pewno znajdziesz

Kto może mi sprzedać zwoje "niepamięć" poza Ignazem, który został zabity? :D bo potrzebuję pilnie, a za cholerę nie mogę ich znaleźć.

Raczej nikt. Ignaz mówił, że to jego autorski zwój.

Julius Libo

Julius Libo

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ja mam teraz problem z zadaniem odprowadzenie norta bo typa odprowadziłem do obozu piratów i mam tylko opcje daj miksture leczniczą i nic więcej a byłem wszędzie u grega stalem u garetta u samuela nie ma zadnej opcji dialogowej ani z nim ani z kimkolwiek w obozie piratów plis help bo utknąłem w tym momencie

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zagadaj go przed Henrym.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogarniam caly czas R 2.0 z solucja ale nie jestem do konca pewny czy dobrze mam wykonac zadanie wiec prosze o potwierdzenie.
Zdobylem szpon od kruka wiec:
1 gadam ze zlotym smokiem nt uwiezienia duszy senyaka przez mora ultaru w mieczu beliara.
2 gadam z xardasem, wale w pysk paladyna w porcie, okradam hagena, gadam z xardasem, lece na etlu i rozwalam paladynow bo ja jako paladyn nie moge pokojowo zabrac amuletu.
3 wymieniam jakis amulet na more ultaru uwazajac zeby mnie beliar nie oszukal.
4 dostaje rog od smoka
5 wzywam senyaka, podczas rozmowy uzywam more ultaru i wale w pysk senyaka
6 ulepszam szpon w kapliczce beliara - i teraz w sumie nie ogarniam - musze poswiecic na to 400 karmy i dopiero uzyc duszy senyaka? Rozumiem ze jesli nie bede mial tyle karmy to moge sobie ja kupic w kapliczce tak?

Wiem ze to pewnie temat walkowany w solucjach ale nie oggarniam tego jakos w piatek wieczor :/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Skoro grasz w Returna bez AB, to nie zużywasz karmy, choć musisz jej mieć ~200 (gdybyś nie był paladynem, wystarczyłoby 100). I masz wybór - albo używasz duszy S'enyaka - masz wtedy miecz zadający słabsze obrażenia, ale walący piorunami - albo za pomocą Mora Ulartu zbierasz 400 dusz z innych istot i nimi ulepszasz - wtedy miecz będzie mocniejszy, ale pozbawiony piorunów. Nie możesz ulepszyć najpierw duszami zwykłymi, a potem S'enyaka - jedno wyklucza drugie (znaczy, możesz, ale będzie wtedy dokładnie tak, jakbyś tymi duszami zwykłymi nie ulepszał).
I pamiętaj, że Mory Ulartu musisz użyć zaraz po zdobyciu - wtedy runa zniknie, a ty automatycznie będziesz zdobywał dusze. Jeśli tego nie zrobisz, opcja dialogowa w rozmowie z S'enyakiem się nie pojawi.

You didn't grow.
You didn't improve.

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dusz z innych istot czyli np tez potworow? Bo w sumie wszystko wszedzie na ta chwile wybilem, wiec ciezko byloby cos znalezc.
Wiec mozna przypuscic ze lepiej bedzie uzyc 4 sfer bez bawienia sie w more ultaru? Mam nadzieje ze po ich uzyciu nie bedzie to kolidowac z zadaniem od stonnosa z ich oddaniem mu?
I na koniec, ten szpon taki dobry? Mozna z niego 1h zrobix wogole? Bo cos czytam ze tylko w AB.

Misiek1205

Misiek1205

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie chodzi o zaczecie watku gildi zabójców, mam isc o polnocy spotkac sie w opuszczonej chacie, kolo molo, o ktora dokladnie chate chodzi?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@lukas900 Na przykład z potworów. Jak nie masz skąd wziąć innych dusz, to się ogranicz do S'enyaka - zawsze możesz zniszczyć Szpon przed zdobyciem sfer, a duszę S'enyaka oddać Beliarowi. I tak, można zrobić Szpon 1h - trzeba po prostu mieć więcej punktów w umiejętności walki 1h niż 2h. Wzmocniony duszą S'enyaka 1h zadaje 250 obrażeń plus szansa na dodatkowe obrażenia od pioruna.
@Misiek1205 Przed samą Esmeraldą skręć w prawo i idź na sam koniec drogi.

You didn't grow.
You didn't improve.

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ja cos robie zle? Gadam ze zlotym smokiem ze mam 4 sfery, daje mi swoje serce i rog. Na stole runicznym tworze rune, chce uzyc tego rogu, ale nic sie nie dzieje. Bezi jakby go uzywa, ale wogole nie slychac dzwieku z rogu ani nie widac aby postac rogu uzywala. Cos pominalem? Moze w konkretnym miescu mam go przywolac?
Oczywiscie mowie o przyzwaniu senyaka.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Proszę, zajrzyj do najczęściej zadawanych pytań, zanim sam zadasz pytanie.

You didn't grow.
You didn't improve.

Xehoks

Xehoks

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś podać kod na miecz który ma sie respic na jednym z ołtarzy w lokacji w ktorej robimy misję "zaginiony brat"? Ponieważ na jednym ołtarze dostałem pancerz tak jak powinienem, natomiast na drugim zamiast miecza pojawia się szata krwi dla maga.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Na co ci kod? wszystko jest tak jak być powinno i nie ten dział bo twoje pytanie jest odnośnie AB i powtarzam wszystko jest tak jak być powinno.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Paxren

Paxren

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z wątkiem pustyni adanosa, otóz po naładowaniu tej tabliczki do obudzenia strażnika, nie mogłem nic z nim w tej świątyni zrobić. Mam tylko informacje to nie zadziala.

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po uwolnieniu sary z wiezienia i dolaczeniu jej do gildii kupcow gdzie moge ja odnalezc? Przeszukalem juz chyba cale khorinis. Na pl targowym jej nie ma. Na lawce obok karczmy tez nie.

BarteX98PL

BarteX98PL

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanko, jestem w 4 rozdziale, i dopiero zacząłem wątek miasta orków, zrobiłem jednego questa i mam 10 reputacji ale teraz poszedłem do Wolnej Kopalni i jak tam zabijam orków to za każdego mam "Minus 1 Rep". To czyli musze ciągnąć wątek orków i go ukończyć zanim będe mógł zabić jakiegoś orka?

Bobo0

Bobo0

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 pytanka.

W 5 rozdziale jak nie ma Xardasa jak się nauczyć języka demonów? Z Kreolem nie ma żadnego dialogu.
I gdzie w 5 rozdziale jest Lester? Nie ma go przed wyjściem z GD.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@BarteX98PL Musisz uzyskać dostęp do Ur-Thralla, do tego czasu będziesz w taki właśnie sposób tracił reputację.
@Bobo0 Jak mogłeś czekać z tym zadaniem do PIĄTEGO ROZDZIAŁU?! Ech... Lester jest za jednym z drzew przed wejściem do wieży Xardasa.

You didn't grow.
You didn't improve.

Bobo0

Bobo0

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Tak jakoś wyszło, spotkam jeszcze gdzieś xardasa czy już trzeba kody wpisywać?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Spróbuj "goto waypoint tot". Jak nie będzie tam Xardasa, to pójdź do lokacji innej niż Khorinis (np. GD) i tam wpisz "insert none_100_xardas".

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry