Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8821019 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8821019

Odpowiedzi 37317

damosan69

damosan69

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jaki sposób można szybko wydobywać rudę? Tzn. pomijając animacje okna dialogowego. Jest jakiś klawisz na to albo opcja?

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak wyłączyć animowane okna chyba tak to się nazywa

Post połączony: 2019-02-03, 17:54
Trzymając enter jest najszybciej

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@UmeczekPL wyłącz w opcjach animacje okien xd

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@UmeczekPL z prętów kujesz groty do strzał na kowadle. Wejdź w kucie wytrychow i innych takich

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@UmeczekPL potrafię. Jest jednak taki motyw, że coś jest chyba przetłumaczone źle, ale Ci wytłumaczę lopatologicznie. Kujesz groty na kowadle, tnies drzewo, potem na stole obok thorbena wytwarzasz części składowe strzały. Na samym końcu idziesz na stół w domu bospera i tam laczysz wszystko. Mając przy sobie części z kowadla i tego obok thorbena.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Ogólnie to tłumaczenie w kwestii schematów kowalskich ssie pałę.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc Wam, pytanie mam!

Potrzebuje zlota dla orka w kopalni orkow, cale zloto, ktore wykopalem w 2gim rozdziale w jarku dawno zamienilem na zloto, gdzie jeszcze moge zdobyc troche?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam szybkie pytanie: zadanie tajemnica starej księgi. Mam smocze czaszki, mam oko smoka i 4 fragmenty różdżki. Nie mam żadnej opcji przy stole alchemicznym. Jak ją zrobić?

@pawelwel W kopalni w przejściu z khorinis do GD. Tam na górze też.

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@pawelwel Opuszczona kopalnia - droga pomiędzy GD a Khorinis oraz odnoga powyżej wejścia do tej pierwszej od strony GD. Jeśli tylko zapomniałeś to wymienić, to musisz poczekać do 4 rozdziału, wtedy od Scatty'ego dostaniesz misję, w ramach której zdobędziesz 250 samorodków. Znaczy, zdobędziesz 500, ale lepiej połowę oddać, a 250 do zrobienia zadań w kopalni wystarczy.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

zeleqq

zeleqq

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć skóry 3 cieniostwora dla myśliwych  oprócz zabicia cieniostwora

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@pawelwel Opuszczona kopalnia - droga pomiędzy GD a Khorinis oraz odnoga powyżej wejścia do tej pierwszej od strony GD. Jeśli tylko zapomniałeś to wymienić, to musisz poczekać do 4 rozdziału, wtedy od Scatty'ego dostaniesz misję, w ramach której zdobędziesz 250 samorodków. Znaczy, zdobędziesz 500, ale lepiej połowę oddać, a 250 do zrobienia zadań w kopalni wystarczy.

Kopalnie oczyscilem ze zlota rowniez niestety :/ takze dokoncze swiatynie sniacego, wejde w 4 rozdzial I zrobie jak mowisz :p

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@zeleqq - w namiocie koło farmy Onara, obok wilków do zadania od Pepe
             - u bandytów za farmą Sekoba (ci bandyci od misy Bromora), w namiocie
             - z cieniostwora którego Bartok ubił
A moje pytanie, jak zabije Lehmara lub Canthara to mi znika możliwość wymiany kosztowności na golda u Halvora? Jak znika to wraca później ta możliwość, np po zrobieniu wątku zabójców czy ta opcja przepada?

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

Enet

Enet

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, jaka jest najlepsza broń jednoręczna w 3 rozdziale, i jaką najlepszą mógłbym nosić mająć 270 siły?

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@zeleqq
A moje pytanie, jak zabije Lehmara lub Canthara to mi znika możliwość wymiany kosztowności na golda u Halvora? Jak znika to wraca później ta możliwość, np po zrobieniu wątku zabójców czy ta opcja przepada?

Jak zakończysz wątek zabójców to wraca możliwość sprzedaży syfu u Halvora  :cool:

Post połączony: 2019-02-04, 08:20
Cześć, jaka jest najlepsza broń jednoręczna w 3 rozdziale, i jaką najlepszą mógłbym nosić mająć 270 siły?

Polecam na chrome odpalić ponizsza stronkę i dać autotlumaczenie. :)
https://rpgrussia.com/threads/xarakteristiki-oruzhija-mesta-raspolozhenija.8765/

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Są jakieś wytyczne (w sensie najlepszy moment) do robienia zadania zaginiony brat? Jestem po walce z krukiem i zastanawiam się czy tam wejść już?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Eee... Najlepiej to robić go, gdy się jest już dość silnym. Osobiście polecam 5 rozdział, ale oczywiście można wcześniej. Zależy, jak się czujesz wobec walki z umarlakiem mającym 75k HP. W momencie, gdy uznasz, że to trudne, ale w 100% wykonalne, scena jest twoja.

You didn't grow.
You didn't improve.

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No nieźle... Hmmm nie wiem co tu za bardzo teraz zrobić po walce z krukiem. Mam 3 sfery w eq... Brakuje mi tej ognia chyba... BTW w którym miejscu ona się znajduje?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Bez przerwy słychać, jak grzebią i kopią. Siedzą w ciemności, czekają na jakiegoś biednego górnika, z którego zrobią sobie obiad.
Znaczy, teraz nie ma tam już górników.

You didn't grow.
You didn't improve.

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W tej kopalni co sami nieumarli są? Raz tam doszedłem i później szukałem i nie mogłem znaleźć wejścia :P powiedz mi proszę po którym quescie dostaje się zbroje najemnika orkow?

0 użytkowników
Do góry