Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844420 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844420

Odpowiedzi 37317

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
No to jak mu gówno bijesz to sam sobie odpowiedz.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

YuichiKitsune

YuichiKitsune

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po prostu rób uniki do tyłu i po sekwencji orka jeden cios. Jest na tyle słaby, że w końcu go ubijesz. Módl się tylko, byś nie wyleciał poza tekstury klatki, mi się raz zdarzyło. I po walce.

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SzymcioZabijaka siemanko. Ja orkow pokonalem na arenie w taki sposób, że trzymając prawie cały czas cofanie się (bez wcisnietego lewego klawisza myszy na atak) i gdy ork kończył prawie zadawać ciosy, dostawał ode mnie strzała lub dwa. Tak pokonalem wszystkich, nawet tego ostatniego. Chociaż nie powiem, z tym się nameczylem. Musisz wejść w takie tempo, wyczujesz to po kilku nieudanych walkach. Kim grasz? Bo jeśli wojownikiem i masz problem w walce z pierwszym orkiem, to niestety radzą Ci, byś sobie na razie odpuścił i biegał ubiajajac to co się da. Jaka masz w ogóle broń? Bo pokonaniu pierwszego ulumulu, to drugiego już będziesz walil z własnej broni

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Jak gra magiem i ma zrobiony masjaf to może z założonym kłem napierdalać Kamą Masjafu. Trucizna ignoruje blok.

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A wie ktoś jak tego demona uwalic w kopalni orkow? Moje pomagiery padają po hicie i się pala... Mnie z resztą też na na kilka hitów :/ trochę lipa...

SzymcioZabijaka

SzymcioZabijaka

Użytkownicy
posty35
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@SzymcioZabijaka siemanko. Ja orkow pokonalem na arenie w taki sposób, że trzymając prawie cały czas cofanie się (bez wcisnietego lewego klawisza myszy na atak) i gdy ork kończył prawie zadawać ciosy, dostawał ode mnie strzała lub dwa. Tak pokonalem wszystkich, nawet tego ostatniego. Chociaż nie powiem, z tym się nameczylem. Musisz wejść w takie tempo, wyczujesz to po kilku nieudanych walkach. Kim grasz? Bo jeśli wojownikiem i masz problem w walce z pierwszym orkiem, to niestety radzą Ci, byś sobie na razie odpuścił i biegał ubiajajac to co się da. Jaka masz w ogóle broń? Bo pokonaniu pierwszego ulumulu, to drugiego już będziesz walil z własnej broni

No właśnie gram nekro i tej siły mam nie za dużo, przez co bije mu dosłownie grosze w obrażeniach

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No i jeszcze takie pytanko, czy jak już dostałem pozwolenie na wejście do kopalni orkow, to czy mogę wybić resztę orkow spod zamku?? Bo trochę ich zostało, a nie wiem czy nie będzie miało to negatywnego wpływu na moje poczynania w mieście orkow

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A wie ktoś jak tego demona uwalic w kopalni orkow? Moje pomagiery padają po hicie i się pala... Mnie z resztą też na na kilka hitów :/ trochę lipa...

Wiem, trzeba mieć lepszą postać i nie dac się zabić po kilku hitach.

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pójdę w takim razie ruszyć jakiś inny wątek.. Póki co mam 50 lvl i 2500 hp... Takze szału niby nie ma, ale jakoś z demonami ciężko mi się walczy. Pewnie najbardziej siada mi obrona.. Trochę pokombinuje i tam wrócę za kilkanaście godzin gry najwyżej

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Jaka była kolejność ludzi na statek, zeby wszystkich zabrać?

Post połączony: 2019-02-01, 12:57
Dobra wziąłem wszystkich. Najpierw jorgen, Angar, Bennet, Lee, Biff i Vatras. Potem czwórka przyjaciół naszych, a na końcu Lares, Mario i Girion.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Tak dla uściślenia: kolejność jest w zasadzie dowolna. Trzeba tylko zacząć od kapitana (bo przedtem nie można zbierać załogi) i skończyć na Mario i Girionie (bo można ich zaprosić mając wszystkie miejsca zajęte, ale gdybyśmy to zrobili wcześniej, liczba miejsc zmniejszyłaby się).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Jao Lares tez. Kiedy go odprawiłem zeby zrobić miejsce dla Gorna, zagadałem do niego raz jeszcze "Niema dla ciebie miejsca" i pojawiła sie opcja zaproszenia go xd

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Serio? xD
To jakiś bug musi być. Ale faktycznie, to tłumaczy, jak udało ci się zaprosić i Biffa, i Benneta :F

You didn't grow.
You didn't improve.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
No mam wszystkich możliwych, poza Wilkiem, który realizuje się na farmie Bengara.

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś czemu Greg sobie nie siedzi przed karczmą Orlana?

Drugie pytanie, dlaczego Constantino nie daje mi zadania z uwarzeniem jakiejs mikstury? Nauczyłem się esencji leczniczej od Ignaza i nie jestem czeladnikiem.

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie czemu młota Adanosa nie mam? :/ byłem we wszystkich świątyniach, nawet zrobiłem tego questa bodajże dla Riordiana żeby wszystkie świątynie odwiedzić i nadal młota nie mam. Może wgl mi się nie zespawnił? xD

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Zespawni się dopiero w dalszej części fabuły, wtedy, gdy będziesz go potrzebował.

You didn't grow.
You didn't improve.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem :D Ci kamienni strażnicy z 2k hp są całkiem trudni, na tej wyspie Ashtara

Norsu

Norsu

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, czy do robienie lokacji z returninga, takich jak miasto orków i pustynia adannosa zalecane jest przejście do 3 aktu?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@UmeczekPL oni bugują się na schodach. Stań na 2-3 stopniu i masz ich.

Post połączony: 2019-02-01, 17:21
@Norsu zalecane jest dojebanie postaci wchuj, co przejście do R3 i dalej daje możliwość. Lepsze armory, bronie, potwory się respawnują...

0 użytkowników
Do góry