Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8818199 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8818199

Odpowiedzi 37317

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@UmeczekPL przebijający strzał. Sprawia ze łuki/kusze zadają obrazenia takim potworą jak Trolle/Cieniostwory/Golemy etc.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To zbytnio się tego nie opłaca brać ;/ i tak tylko praktycznie używam rapierów itp xD łuk to rzadko używam d;

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tego się nie opłaca? ze co proszę xd normalnie xd

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No wiesz, nie marzy mi się wydawanie na razie całych moich pieniędzy na to :P Może w przyszłości w to zafunduje

Post połączony: 2019-01-30, 18:12
Teraz na poziom to dużo trzeba, prawie całe Khorinis wybiłem i zamierzam zaraz przechodzić do rozdziału 2.
23 poziom mam to wiesz :P Nie wiem jak ty nabiłeś 28 jak pisałeś ten poradnik o "Awatarze Chaosu".

Post połączony: 2019-01-30, 18:14
Kopanie żelaza zajmie szmat czasu ponieważ mam tylko 200 wytrzymałości i 50% kopania więc wytrzymałość leci szybko :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kiedyś było 28 teraz to by było prawie 30 lub 30 pisanie jak to zrobiłem i tak nic ci nie da, ja po prostu  nie mam ograniczeń to cała ideologia, ale dam ci małego tipa naucz się tego w trybie natychmiastowym to  znajdziesz odp na  to jak to się robi.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No tak, mogę się domyślić. :)

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja pierdziele. Panowie co robię źle? Ur thraal nie chce wpuścić mnie do kopalni orkow... Mimo że pociagnalem wątek na bagnach, zabiłem demona (co prawda z pomocą orkow, ale last hit był mój) zgłosiłem to ur thrallowi i nadal mówi, że poradzi sobie w świątyni sam i to nie moja sprawa.. Czy muszę wykonać wszystkie zadania, które dali mi orkowie? Zanim mnie wpusci? Czy zanim skończę wątek bagien muszę wykonać pozostałe zadania? Mam 125 reputacji u orkow. Czytałem jednak w solucji, że jest jakiś błąd i muszę wszystkie zadania mieć wykonane zanim wejdę do świątyni. Wkurzylem się generalnie, bo zrobiłem kupę dobrej roboty a z tego co widzę muszę cofnąć save'a. Jakieś wskazówki?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz robić zadanie od Garonda dotyczące zaginionego paladyna Wenzela. W jego ramach rozmawiasz z Talbinem, potem z Jerganem i znowu z Garondem, wtedy u Ur-Thralla pokaże się opcja dialogowa dot. wejścia do kopalni.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao dzięki. Już mowie masakra... Bo retoryke wbilem, bagno oczyszczone, a tu nadal dupa. Już myślałem że się wsciekne :P dzięki za to, że można liczyć na rzetelna pomoc

wasserfull123

wasserfull123

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego podczas rozmowy z Seyakiem nie mam opcji dialogowej by użyć na nim Mora Ulartu?

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No i lipa. Sprawdzam w zadaniu zaginieni bez wieści, to byłem już i u jergana i u talbina i u garonda... Jednak dalej nie chce mnie wpuścić do kopalni orkow. Już przestaje to ogarniać.
A może na bagnach oprócz demona trzeba zabić wszystkie inne szkielety? Już nir wiem co tu wykombinować

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No i lipa. Sprawdzam w zadaniu zaginieni bez wieści, to byłem już i u jergana i u talbina i u garonda... Jednak dalej nie chce mnie wpuścić do kopalni orkow. Już przestaje to ogarniać.
A może na bagnach oprócz demona trzeba zabić wszystkie inne szkielety? Już nir wiem co tu wykombinować

A masz 50 retoryki?

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu Nawet 60 mam... I ur thraal mówi że to nie moja sprawa i że orkowie sami sobie poradzą z demonem

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Palovnik300 Z tym, że u Ur-Thralla powinny być dwie opcje dialogowe: jedna dotycząca świątyni (kończąca się jak mówisz) i druga odnośnie kopalni, prowadząca do rozwinięcia dialogu, ewentualnie przy niezabitym demonie Ur-Thrall powiedziałby, że ci nie ufa na tyle, żeby pozwolić na wejście.
@wasserfull123 Użyj runy, zanim przyzwiesz S'enyaka.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Pamiętajcie...
Obóz Bractwa --> Kopalnia Orków --> Świątynia Śniącego --> Dolina Cieni

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Spiro

Spiro

Użytkownicy
posty21
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wracając do gry po pewnej przerwie napotkalem na dziwna rzecz, mianowicie zostalem czeladnikiem u harada, wyuczylem sie paru mieczy i podchodzac do pieca wyskakuje komunikat o braku odpowiedniego przedmiotu, tyle ze mam pręty. Ktos wie o co w tym chodzi?

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wracając do gry po pewnej przerwie napotkalem na dziwna rzecz, mianowicie zostalem czeladnikiem u harada, wyuczylem sie paru mieczy i podchodzac do pieca wyskakuje komunikat o braku odpowiedniego przedmiotu, tyle ze mam pręty. Ktos wie o co w tym chodzi?

Szczypce potrzebujesz od Briana

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Szczyt bezczelności  ten sam problem był stronę temu....

Spiro

Spiro

Użytkownicy
posty21
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Szczypce potrzebujesz od Briana

Faktycznie zapomnialem o nich. Dzięki

Palovnik300

Palovnik300

Użytkownicy
posty101
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao spróbuję jutro wejść do niego jeszcze raz i powoli poczytać te opcje dialogowe, na pewno miałem pytanie, że chce o coś zapytać, to jedna. Odnośnie demona na bagnach druga, trzecia odnośnie demona, gdzie on mówi, że nie moja sprawa i że orkowie sami sobie poradzą. Ech... Mam nadzieję, że nie skończy się to na tym, że będę musiał ich wyrżnąć w pień (o ile to jest jakieś rozwiązanie) nie bardzo chce się poddać bo to sporo godzin gry. A oprócz demona na bagnach nie muszę wybić reszty nieumarlych? Mam 60 retoryki, więc powinien mnie wpuścić... Z nie zrobionych zadań dla orkow mam na pewno broń z czarnej rudy, i jeszcze ze 2 jakieś. No i nie uratowalem tego orka w pierwszym rozdziale, ale to chyba nie ma znaczenia. Chociaż sam już zglupialem....

0 użytkowników
Do góry