Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8848118 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8848118

Odpowiedzi 37317

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak ulepszyc szpon beliara? potrzeba jakis dusz pytanie jest takie gdzie te dusze dropią xd
(zabiłem senyaka w swiatyni adanosa)

misja zaginieni nowicjusze eliksir dla lokiego:
mam wszystkie składniki (skręt, akwamaryn, szczaw, zuwaczke pełzacza, eliksir ducha, kaktus) i nie mam zadnej opcji dialogowej z tyonem
pomocy

Twoje pytania pojawiły się tutaj, w tym tygodniu przynajmniej klika razy popatrz parę stron wstecz na pewno znajdziesz odpowiedź.

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tomu1 pisałem oodnosnie innych zadan a nie tych. z tymi jak narazie mam problem

Melothar

Melothar

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś dlaczego nie mogę wytworzyć srebrnego runicznego sihill'a?  Mam wszystkie składniki sprawdzałem kilka razy mam perły czarne,  księżycowy kamień,  rtęci,  pręty,  czarno rudę,  smołę,  siarkę,  kamienie runiczne,  kwarcyt i zniszczenie ożywieńca.

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam
Mam dwa pytania odnośnie gry nekromantą.
1. Czy tak jak w wersji rebalance są dostępne kostury jednoręczne?
2. Lepiej zostać czeladnikiem u Harada z uwagi na dużą ilość złota, czy u Constantina ze względu na bonus do many.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Pasterz z Feshyr
1. Hahahahah nie
2. Zalezy jaki poziom. Jak normal/trudny mozesz sobie pozwolić na Constantina. Jak wyzszy Harad 100%.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Murgraht

Na najwyższych to się bierze Bospera.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@tomu1 Bosper śmierdzi fiutem.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poratuje ktos? Jak nazywa sie muzyka z glownego menu? :))

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, byłby ktoś w stanie mi wypisać pancerze od myśliwych i składniki do ich zrobienia, prócz tego ze skóry wilka i warga? Nie wiem które skory i pazury trzymać, a które sprzedać, a hajs by się przydał. Dzięki z góry

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak naładować szpon beliara?
potrzeba dusze. Moje pyatanie jest takie czy dusze to karma u beliara?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jak naładować szpon beliara?
potrzeba dusze. Moje pyatanie jest takie czy dusze to karma u beliara?

Nie, musisz zdobyć more ulartu po wizycie na wyspie etlu. Wygoogluj

55TIGER39

55TIGER39

Użytkownicy
posty60
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejka, myśle nad tym modem od dawna ale wkurwiało mnie wyłączenie MARVINA.
Czy już ktoś to poprawił lub wywalił ten zbędny szczegół nie wiem nasi rodacy co spolszczenie robili może?

Bo bez sensu logika żeby w grze SINGLE PLAYER nie można było używać sobie kodów zwłaszcza w tak zbugowanym silniku jak gothic. Czitowanie o oszustwa w grze multiplayer które NISZCZY ROZGRYWKĘ INNYM! dlatego jest to złe
ALE Opalanie trybu develeporskiego w grze czyli kody to zabawa w SINGLU czyli nie psujemy NIKOMU rozgrywki więc nei wiem o co strzelanie z dupy.
 W ogóle aż dziw że piszą to twórcy którzy ZAJEBALI modele, pełne modyfikacje itp z innych gier w ilości dużej a mówią że nie popierają cziterów...
To jakby złodziej mówił do oszusta że nim gardzi XD

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@55TIGER39 marvin działa na returningu 2.0. Na AB nie wiem bo nie grałem, ale myślę że też

55TIGER39

55TIGER39

Użytkownicy
posty60
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@55TIGER39 marvin działa na returningu 2.0. Na AB nie wiem bo nie grałem, ale myślę że też

Oby było jak mówisz bo cały czas to mnie zniechęcało do pobierania 2.0 po tym jak grałem w poprzedniego.
Bo pamietam te ,,nie popieramy cziterów" A tu modele żywcem wyciągnięte z gier typu wiedźmin, skyrim itp XDDD

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@55TIGER39 działa na bank. Sam włączyłem jak mi się quest zbugował. Tylko poczytaj jak to zrobić bo robi się nieco inaczej niż w zwykłym gothicu.

55TIGER39

55TIGER39

Użytkownicy
posty60
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@55TIGER39 działa na bank. Sam włączyłem jak mi się quest zbugował. Tylko poczytaj jak to zrobić bo robi się nieco inaczej niż w zwykłym gothicu.

Te cudowanie z pauzą itp? siadaniem itp?

jeśli tak to znaczy ze nie działa poprawnie.
Nie raz łapałem buga przy którym znikały mi okienka przy interakcji, naprzykład gdy się kłądziesz brak okna interakcji mimo że animacja działa itp tak samo z książkami, alchemią itp
wtedy gra staje się nie grywalna i można utknąć na wielu zadaniach,
Wtedy żeby to naprawić albo szukać save (co kończyło się wyjebaniem gry na rok i powrót grając od nowa)
ewentualnie PC_hero potem Ch i charakter helperem odnowienie postaci jak była, przeniesienie ekwipunku i usunięcie zbugowanej.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@55TIGER39 wiesz co ja raptem dwa razy korzystałem z marvina, robię to tylko kiedy to konieczne. Np jak się okazało że do zaginionego brata nie mogę wejsc nie mając oryginalnego szponu. Ale nigdy nie miałem żadnych problemów w związku z aktywacja konsoli.

Post połączony: 2018-12-26, 12:17
Hej, byłby ktoś w stanie mi wypisać pancerze od myśliwych i składniki do ich zrobienia, prócz tego ze skóry wilka i warga? Nie wiem które skory i pazury trzymać, a które sprzedać, a hajs by się przydał. Dzięki z góry

Ponawiam.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Hatton Jeszcze ze skóry trolla (trofeum ma Utur, którego każe zabić Netbek) i czarnego trolla (demoniczny troll z pustyni).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

pawelwel

pawelwel

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie. Na dolinie z ash'tar-em znalazlem 3 skrzynie. Dlaczego po ich otwarciu umieram? Tylko przy jednej udalo mi sie przezyc. Da rade reszte otw?

0 użytkowników
Do góry