O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8833265
Odpowiedzi 37317
Hatton
MonCalamari
@MonCalamari A czytałeś to co Ci ten ork mówił? Pierwszą walkę musisz wygrać z ulu-mulu. Od drugiej walki możesz używać własnej broni
@MonCalamari Jak zabiłeś to nic się nie da zrobić. Prawdopodobnie questów dla opiekunów nie wykonasz. Spróbuj przyzwać go kodem.
Jao
sajmaj
Cruc
1marcin1
Cytat: 1marcin1 w 2018-12-16, 15:37Jestem w trakcie zbierania załogi na dwór irdorath. Wziąłem że sobą torlofa, diega, gorna, laresa, lestera, vatrasa, i więcej nie mogę wziąć, dlaczego?Ponawiam
Jestem w trakcie zbierania załogi na dwór irdorath. Wziąłem że sobą torlofa, diega, gorna, laresa, lestera, vatrasa, i więcej nie mogę wziąć, dlaczego?
Komachi
Cytat: 1marcin1 w 2018-12-17, 13:07Cytat: 1marcin1 w 2018-12-16, 15:37Jestem w trakcie zbierania załogi na dwór irdorath. Wziąłem że sobą torlofa, diega, gorna, laresa, lestera, vatrasa, i więcej nie mogę wziąć, dlaczego?Ponawiam
wiem pytałem się już gdzie znajdę coś lepszego niż ten słaby Sihil bo on nic nie biję i mam 610 siły więcej na ten moment nie wyciągnę Post połączony: 2018-12-17, 16:23a i nie odpowiedziałeś mi jak niby mam zdobyć lepszy pancerz łowcy smoków
@Hatton Co ty pierdzielisz? Questy Ur-Karrasa nie mają nic do możliwości wykonania innych, jedynie pierwszy (z Muritanem) liczy się, jeżeli chcesz wykonać orkową kuszę.@MonCalamari Questa już nie dostaniesz i nic z tym nie zrobisz. Tracisz trochę expa i reputacji, ale nic, bez czego nie przeżyjesz.
MrTLord001PL
gibonex16
ruunaldo
tomu1
Rozdział 3 nauczyłem się 7 szpad od Ramireza zrobiłem wszystkie możliwe questy od gildi złodziei ale nie mam zadania by okraść Rączkę jakieś pomysły?
MISA MAGNATA PROSZĘ O POMOC.GDZIE TEN KLUCZ OTWIERA DRZWI NA LEWO OD ENGORA?
R.Loos
Lurfi
Flintstone
Hej, gdzie w 3 rozdziale mogę zdobyć jakąś dobrą broń 1h i biżuterie pod siłę. Moja aktualna broń to 220 dmg po naostrzeniu, a biżuteria to szkoda wgl gadać raczej większość będzie lepsza.