Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8839953 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8839953

Odpowiedzi 37317

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@adasm12 Szpada NA PEWNO gdzieś pod tą resztką budowli jest. A żeby pokazały się opcje dialogowe u Henrego, musisz najpierw pogadać z Bonesem - do tego i tak nie dostaniesz tego zadania, jeśli przekazałeś mu wiadomość od Malcolma. Mimo wszystko zadanie dla Owena jest dostępne.
@Hatton Pyrokar powinien cię nauczyć po przeczytaniu mapy morskiej. Weź wielką czwórkę, Angara, Lee, Laresa, Benneta, Vatrasa, Mario i Giriona (w tej kolejności, zwłaszcza jeśli chodzi o ostatnich trzech - Vatras ponoć buguje, a Mario i Giriona jako jedynych można wziąć przy pełnej załodze) i NIE klikaj opcji dialogowych, które pojawią się po zaproszeniu ich.

Czytałem chyba te mapę ale jako że jestem cały czas w 5 rozdziale to nie mam żadnych opcji u Pyrokara. W mojej wersji mogę 1 krąg na rozdział. Czy rozdział 6 zaczyna się dopiero po doplynieciu na irdorath czy wcześniej.? A może nauczy mnie on jeszcze w 5 rozdziale?

Edit chyba jednak nie czytałem tej mapy. Gdzie ja znajdę? Nie widziałem nigdzie w podziemiach klasztoru...

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Flintstone

Flintstone

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zacząłem wątek asasynów i mam pewien problem. Rozmawiałem z Gonzalezem przy ognisku i miałem do wyboru albo atak na świątynie, albo zagranie dyskretnie. Mogłem zaakceptować tylko walkę, ale pomyślałem że to przez to, że idę w wojownika. Teraz czytałem solucję i okazuje się iż można robić zadania dla Masjafu, tylko problem w tym, że nie miałem żadnej tak owej opcji dialogowej. Może mi ktoś wyjaśnij, o co chodzi?
PS: Zapomniałem dodać, że gdy wychodziłem z tej jaskini na początku, to zabiłem jednego z asasynów, który przebywał z trzema nowicjuszami.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Biłeś się z kimś po drodze do Gonzalesa?

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Flintstone

Flintstone

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie zabiłem jednego lamusa, który był w tej jaskinie.

Cruc

Cruc

Użytkownicy
posty667
Propsy236
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to masz odpowiedź dlaczego nie miałeś wyboru.

while (!success) try{...}

Najlepszy modder od gothic multiplayer - polecam pytać go o wszystko!

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No właśnie zabiłem jednego lamusa, który był w tej jaskinie.

Lepiej wczytaj do  przed rozmowy z gonzalesem bo Cię duzo ominie. Między innymi skill regeneracji hp

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@adasm12 zobacz poradnik

-Gram jako najemnik kiedy będę miał możliwość kupienie od benetta średniej zbroi łowcy smoków?

Post połączony: 2018-12-17, 16:15
A i jak mam oczyścić ten stary obóz bractwa jeżeli są tam szkielety po 6 khp w grupach

Post połączony: 2018-12-17, 16:19
A i czy na tych bagnach mam zabić tylko demona bo jak tak to nawet wszystkiego nawet nie będę tam czyścił

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@adasm12 zobacz poradnik

-Gram jako najemnik kiedy będę miał możliwość kupienie od benetta średniej zbroi łowcy smoków?

Post połączony: 2018-12-17, 16:15
A i jak mam oczyścić ten stary obóz bractwa jeżeli są tam szkielety po 6 khp w grupach

W 3 rozdziale możesz mieć już ciężki pancerz łowców smoków.

Systematycznie, pojedynczo, siach siach. Jak nie idzie tzn ze masz za mały lvl i słabą broń

Post połączony: 2018-12-17, 16:21
Tylko demona. Ale orkowe i szkielety dają tam ponad 100k expa

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wiem pytałem się już gdzie znajdę coś lepszego niż ten słaby Sihil bo on nic nie biję i mam 610 siły więcej na ten moment nie wyciągnę

Post połączony: 2018-12-17, 16:23
a i nie odpowiedziałeś mi jak niby mam zdobyć lepszy pancerz łowcy smoków

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wiem pytałem się już gdzie znajdę coś lepszego niż ten słaby Sihil bo on nic nie biję i mam 610 siły więcej na ten moment nie wyciągnę

Post połączony: 2018-12-17, 16:23
a i nie odpowiedziałeś mi jak niby mam zdobyć lepszy pancerz łowcy smoków

Musisz zdobyć recepturę w dolinie cieni. Wtedy bennet zrobi Ci pancerz.

Jaki masz lvl? I na jakim poziomie grasz?

Hamerajt

Hamerajt

Użytkownicy
posty92
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gościo1 masz 610 siły i im mało bijesz? Jak ci sihil nie pasuje to zrób sobie szpon. A schemat tej zbroi znajdziesz w dolinie cieni.

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
@Gościo1
Polecam te doline cieni przeszuakć. Jak nie znajdziesz miecza co ci odpowiada no to zostaje Irdorath i Loch

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A zabiłeś już tego demona na bagnie?

gelenczei

gelenczei

Użytkownicy
posty81
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak się dostać do doliny cieni? Ogarnąłem kopalnię orków i Ur-Thrall zamiast mi dać wstęp do doliny cieni to dał posążek orkowy do świątyni śniącego

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak się dostać do doliny cieni? Ogarnąłem kopalnię orków i Ur-Thrall zamiast mi dać wstęp do doliny cieni to dał posążek orkowy do świątyni śniącego

Jak zrobisz świątynie to dostaniesz wejściówkę do doliny cieni

AdamoFelicjano

AdamoFelicjano

Użytkownicy
posty17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, karma bogów jest potrzebna tylko do zadania z Gomezem czy może jeszcze do jakiegoś?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, karma bogów jest potrzebna tylko do zadania z Gomezem czy może jeszcze do jakiegoś?

Tylko. No i do darów które możesz otrzymać co 10 lvli

Post połączony: 2018-12-17, 21:24
Ktoś przeszedł gre magiem ognia? W którym dokładnie momencie można nauczyć się 6 kręgu od pyrokara? Przeczytałem almanach i mape morską, zdobyłem łzy innosa i dupa ...

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da sie zrobic arene orkow w miescie orkow magiem w ogole?

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Da się. Musisz wykorzystać bug. Z klatki da się wyjść przez jeden z rogów. Dzięki temu będziesz mógł się swobodnie leczyć i naparzać tym ulu mulu dopóki gość nie padnie. Potem przy użyciu magicznego kostura będzie szybciej. Tylko uważaj żeby nie zabić. Pod koniec zmień broń na niemagiczną.

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Da się. Musisz wykorzystać bug. Z klatki da się wyjść przez jeden z rogów. Dzięki temu będziesz mógł się swobodnie leczyć i naparzać tym ulu mulu dopóki gość nie padnie. Potem przy użyciu magicznego kostura będzie szybciej. Tylko uważaj żeby nie zabić. Pod koniec zmień broń na niemagiczną.

Dzieki wielkie. Jak wyciagam inna bron niz ulu-mulu to od razu atakuje mnie cala sala..

0 użytkowników
Do góry