Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8109775 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8109775

Odpowiedzi 37317

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zakładając, że jest czeladnikiem Harada i nie gra na trudnym.

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra to dzięki w takim razie :)

LostCookies

LostCookies

Użytkownicy
posty23
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czego potrzeba do wykonania normalnych strzał?
Pociąłem drewno piłą, zrobiłem groty, siadam do stolu i wyskakuje, że brak mi czegoś. Czego?

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@LostCookies do którego stołu siadasz? Stronę wcześniej pisałem przy jakich stołach się robi strzały

Bezio47

Bezio47

Użytkownicy
posty51
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanie: mam misję od Węża, że muszę zdobyć dla niego paczkę z rudą.Poszedłem do tego faceta na farmie po czym wróciłem do Węża i muszę iść do GD po tę paczkę i pytanie brzmi gdzie to jest dokładnie i z kim muszę porozmawiać

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie: mam misję od Węża, że muszę zdobyć dla niego paczkę z rudą.Poszedłem do tego faceta na farmie po czym wróciłem do Węża i muszę iść do GD po tę paczkę i pytanie brzmi gdzie to jest dokładnie i z kim muszę porozmawiać
muszisz pójść obok starej chatki cavalorna w GD i obok jest jaskinia z goblinami, zabijasz je i podnosisz kość alepha, pojawia ci się wpis w dzienniku i idziesz do xardasa a on przyzywa Alepha i mówi ci gdzie jest paczka

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dylemat kim zostać, paladynem czy najemnikiem "broń 1H". Mógł by ktoś podać zalety tych gildii.

Bezio47

Bezio47

Użytkownicy
posty51
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Ezry  jeśli chcesz walczyć bronią 1H to bardziej polecam najemników bo z tego co zauważyłem mają lepszego nauczyciela od walki tą bronią

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam
Czy opłaca się uczyć tych przeszywających strzał ??? co one robią dmg zwiększają czy co ???

Ezry

Ezry

Użytkownicy
posty95
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Bezio47. Ale 1H też Asmal/Gilian uczy więc bez różnicy. Bardziej zastanawia mn to czy są jakieś ułatwienia/utrudnienia związane z daną gildią i walką 1H.

burzaa

burzaa

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest jakaś możliwość nauczenia się otwierania zamków, gdy już u Xardasa wybrałem drogę nekromanty? Zadanie z Thorbenem i Grittą trochę zawaliłem bo oddałem jej pieniądze i myślałem, że w gildii złodziei będę mógł się nauczyć, ale tam Cassia mówi, że już przynależę do innej gildii. Nie chciałbym zaczynać od nowa..Rozdział 1.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
do pobocznych gildii przylaczasz sie PRZED dolaczaniem do jakiejkolwiek gildii
przylaczasz sie do Opiekunow
Gildia Kupcow
Gildia Zabojcow
Gildia Zlodziei
Gildia mysliwych
chyba wszystko, wczytuj save lub zaczynasz gre od nowa :)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jest jakaś możliwość nauczenia się otwierania zamków, gdy już u Xardasa wybrałem drogę nekromanty? Zadanie z Thorbenem i Grittą trochę zawaliłem bo oddałem jej pieniądze i myślałem, że w gildii złodziei będę mógł się nauczyć, ale tam Cassia mówi, że już przynależę do innej gildii. Nie chciałbym zaczynać od nowa..Rozdział 1.

Jak jesteś Nekromantą to możesz chyba swobodnie dołączyć do Gildii Złodziei dziwne to trochę. Nekromanta winien być traktowany jak Najemnik.

P.S: Oddaj Księgę Długów Lehmara Thorbenowi i wtedy Cię nauczy

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

burzaa

burzaa

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No też myślałem, że to nie będzie problem jeśli jestem nekromantą, ale niestety. Nie mam jak się dobrać do skrzyni, bo nie umiem otwierać zamków :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Pewnie to będzie dla ciebie niemal niemożliwe do ogarnięcia ale weź no  zrób questa od gallahada  wybierz jako nagrodę naukę tworzenia run itp i zrób sobie runę otwierania zamków, otóż uwaga protip nieważne jakim jesteś magiem nigdy nie uczysz się jako mag otwierania zamków strata PN 

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pewnie to będzie dla ciebie niemal niemożliwe do ogarnięcia ale weź no  zrób questa od gallahada  wybierz jako nagrodę naukę tworzenia run itp i zrób sobie runę otwierania zamków, otóż uwaga protip nieważne jakim jesteś magiem nigdy nie uczysz się jako mag otwierania zamków strata PN
Niemal niemożliwe do ogarnięcia są twoje teksty i docinki. Jak masz tak ludziom pomagac, to lepiej wcale tego nie rób, laskawcze

burzaa

burzaa

Użytkownicy
posty33
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ojej dziękuję bardzo, że byłeś na tyle łaskaw, aby stracić swój jakże cenny czas na tak wyczerpującą i litościwą odpowiedź (przydatną). To ogromny zaszczyt, że mamy w szeregach forum takiego filantropa. Kłaniam się nisko.

Ps.1 Współczuję Ci
Ps.2 Ale dziękuję jeszcze raz  :lol:

Bartczenkooo

Bartczenkooo

Użytkownicy
posty129
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam
Czy opłaca się uczyć tych przeszywających strzał ??? co one robią dmg zwiększają czy co ???

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Brak dialogu nt. wyspy Etlu po pobiciu Melhiora. Jakieś pomysły?

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam

Jeśli grasz pod zreke i łuk, to nawet musisz sie tego nauczyć. Ogólnie to przebijają pancerz przeciwnika, np. Trolla, dzięki czemu zadajesz DMG. No i oczywiście zadajesz go więcej innym wrogom.

0 użytkowników
Do góry