O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8110039
Odpowiedzi 37317
paulpolska
@paulpolska az tak sie nie spiesz z tym lukiem wymaga chyba ze 160 zrecznosci lub 140 to pod koniec 1 rozdzialu zaczniesz korzystac z niego@R.Loos no to prawda chociaz ja z wloczni pozno zaczalem korzystac polo 60 w 2h nie wbilem bo za wolne animacje byly
Mathias
LightMaaFire
Namiot
darek0100
Jao
LostCookies
darel666
Dudeus
Ezry
dede
@dede Nie każdy lubi wykorzystywać ułomność Gothica żeby sobie z czymś tam poradzić.Mam stuknąć żywiołaki w 7 rozdziale - te od opiekunów i mam problem bo nie ma ich we wskazanych miejscach.
No to powodzenia, jak wybijesz wszystkie lokacje bez korzystania z polki skalnej czy podwyzszenia to ci gifta przesle xD grajac lucznikiem oczywiscieJaka ulomnosc gothica xD zdajesz sobie sprawe na czym lucznik polega? Nie zawsze bedziesz 1 strzal z luku oddawal biegl 100m zeby tamten sie zatrzymal i do niego strzelal, bo na poczatku z takiego zasiegu to ty nawet go nie siegniesz xDJak ty tak zamierzasz grac no to za dlugo nie pociagniesz lucznikiem i graj sobie pod wlocznie, ciekawe jak bez blokowania mobow czy ich bugowanja wybijesz orkow czy fale przed krukiem, niemalze powodzenia jak wspomnialem przesle giftaImo logiczne LUCZNIK to nie bedziesz sie napierdzielal w melee range. Edit dzieki takiej zaliczce expa nie masz problemow w pozniejszych rozdzialach no ale graj jak tam uwazasz za sluszne i nie wykorzystuj ulomnosci gothica