Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8848017 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8848017

Odpowiedzi 37317

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1.Oni są tam za tym bossem orków do zadania z Ur-Shakiem taka skalna półka niedaleko ognistego smoka
2.Musisz najpierw stanąć przed świątynią śniącego w obozie orków (tym starym ofc)
3.Po prawej stronie od lodowego smoka
4.W skrzyni Fernando powinna być jeśli oddałeś mu tą księgę podczas zadań Gallahada
5.Rączka jest w forcie (nie pamiętam nazwy) wejdziesz tam rozwijając wątek z gildią kupców

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak dostac sie do lasu asasynow?

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Musisz wykonać zadanie zaginieni nowicjusze

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@HexGen dzieki ci bardzo jeszcze bede pisał odnosnie zadan xd

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@gibonex16 spoko ogólnie polecam solucję do lasu assassynów bo tam dużo jebania jest A i pamiętaj żeby przed wejściem do lasu assassynów pójść po tego ziomka z karczmy kardifa (tego assassyna) będzie potrzebny w tym lesie

PoLoPL

PoLoPL

Użytkownicy
posty77
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś streścić położenie i sposób zdobycia wszystkich kluczy w twierdzy górniczej dolinie ?
interesują mnie klucze do dwóch skrzyń w które są znajdują się w wierzy z duchem gomeza

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@HexGen jak uzyjesz konsoli i edit abilities (nie wiem nie korzystałem) to raczej nie powinno się nic stać. Ewentualnie możesz użyć cheat engine.

A wie ktoś gdzie jest Bullko w r5, sylvio siedzi w jaskini lodowego smoka i powiedział mi że bullko nawiał. Ale czy to ma jakieś znaczenie?

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a wiecie co dalej z ta mroczną siecia? mam pierscien dalem go vatrasowi, mam mroczny zwój i nie wiem co dalej

kiedy moge zdobyc ulu mulu i kto mi go zrobi?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@gibonex16 no to czekaj aż vatras zrobi ci runę

ulu mulu to do ur-shaka przy wierzy xardasa w gd a potem do tarroka naprzeciwko obozu tablbina obok wieżyczki, wieczorem

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@PoLoPL Jedna jest związana z misją gildii kupców w 3 rozdziale, druga jest nagrodą za "ucieczkę Kliffa".
@tomasz13 Bullko całkowicie znika ze świata. Tak sądzę xD
@gibonex16 Ale zauważyłeś, że powstała pełna polska solucja?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Juz ogarniete post do usunecia :P

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Eeeee. Dziwna sprawa. Załatwiłem dla Sylvia kucharza i kapitana. Zadanie się zakończyło a ich nie ma na statku... O co chodzi? W solucji jest jeszcze zadanie z wybiciem orków wokół jaskini ale ja z Sylviem nie mam już żadnego dialogu.

Hahaha. Ta gra jest.... po prostu żałosna. Po wczytaniu save obok silvio po zakończeniu zadania z kapitanem, nagle w jaskini jest pełno orków a nie ma łowców smoków. Pobiłem paru orków, teleportuję się na statek a tam już wszyscy są. No dzięki temu głupiemu bugowi ominęła mnie misja. Ale udało się ukończyć "Łaska dla Silvia".
Także gra jest bugnięta nieźle i to naprawdę w wielu momentach.

Ktoś wie co uczynić z eliksirem Mroczna Mądrość? Po wypiciu umieram.

Post połączony: 2018-09-23, 20:47
Gdzie jest Ginnock ? Byłem w jaskini tam obok bramy wschodniej ale poza jaszczurami orkami i nieumarłymi nic nie ma. No może smocze jajko ;)
EDIT: ok już wiem, to ta jaskinia w kanionie pod farmą Akila

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś wrzucić zdjęcie z dokładną lokalizacją pierścienia Ulfa? Bo spaloną chate obeszłem już we wszystkich kierunkach , obskoczyłem każdy kont i dalej tego gówna znaleźć nie mogę...

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na cmentarzu jest. Znajdziesz bez problemu

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@dawidos Na cmentarzu

Odpuszczam returninga. Jest zbugowany na maxa. Na statek mogę zabrać tylko 7 osób, co za gówno. Ani angara, ani laresa, ale ten pieprzony mario jakoś może płynąć ze mną. A reszcie mówi bezi że statek jest już pełen. Szlag mnie trafił.
Mam tylko: Lestera, Miltena, Gorna, Diego, Vatrasa, Benneta, Lee.
Kasuje to gówno

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja wziąłem wszystkich. Nie jest pobugowany, pewnie to zabezpieczenia przed wcześniejszymi zmianami statystyk

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@darek0100 co masz na myśli? Jakie zmiany statystyk?

Zresztą wcześniej zwerbowałem Laresa. A później jak zwerbowałem Vatrasa to Lares się cofnął do portu, lol

Gra oszukuje, ewidentnie. Ale ja jestem bardziej przebiegły. Za pomocą Vatrasa zwerbowałem WSZYSTKICH.
Odesłałem go, wziąłem Angara, potem znów zwerbowałem Vatrasa, potem odesłałem, zwerbowałem Laresa, znów odesłałem Vatrasa i zwerbowałem Biffa. Na koniec znów wezwałem Vatrasa.
Także mam: Lester, Diego, Milten, Gorn, Lee, Vatras, Lares, Bennet, Angar, Biff. I na koniec Mario. Girion to wiadomo.

Co za idiotyczne skrypty.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak wykonac to zaginieni nowicjusze? mam juz ten mieczyk i poszedlem do tego obozu zbieraczy przy piramidach i nic dalej nie ma do zrobienia

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę pancerz wenzela i miecz? pod jakimś wodospadem ale nie mam pojęcia gdzie.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Zapytałem się Snajpsa czy będzie pracować w moim obozie. Miałem wtedy 53 retoryki. Teraz mam 60 i nie mam ponownego dialogu o przyjęciu go. Czy już mam sobie odpuścić go w obozie?

2. Ile trzeba mieć siły żeby zranić zabójce Lothara?

0 użytkowników
Do góry