Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8944280 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8944280

Odpowiedzi 37317

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ponawiam pytanie:
chce sobie stworzyc miecz sihill, ale on wymaga 2 czarne rudy, ja 5 rud dalem orkowi na miecz dla wodza i chyba 4 (max ile sie dalo) poszlo na ta super kusze. Rude wczesniej wzialem z magazynu paladynow w forcie azgard, 1 w jarku jak sie idzie do obozu orkow i od tego typa z zadaniem od pucharu. Gdzie jeszcze moge je zdobyc?

Adam123

Adam123

Użytkownicy
posty55
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lepiej z mies kopaczy zrobic dla maga ciasto (+2mana) czy gulasz (1 obrony przed magia)?

dawidos

dawidos

Użytkownicy
posty97
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Adam123 kwestia na jakim poziomie trudności grasz, easy/medium mane a wyzej obrone.

Jak zabić tego maga w wieży na pustyni adanosa? jak zbijam mu ponizej 15k to leczy sie do fulla :S
Czytałem na forum, ze niby najłatwiejszy boss -_- że niby zbija się, czeka aż uzyje deszczu i znów zbija, ale co z tego gdy ponizej 15k hp castuje czar to znów ma 25k hp...

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@dawidos ja go ubiłem z kuszy. Bardzo łatwo. Ustawiłem się na balkonie tak żeby był w miare daleko, wtedy używa ognistej burzy która zadaje mało obrażeń, waliłem najpierw kilka strzał z dozownika a później z normalnej kuszy. Nie było deszczu ognia, hp zjadałem mu po ponad 1k za strzał. I tak do końca

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to jest z wladca rytualow? Tam jakies orki beda mi pomagac? Mam biegac z ulumulu? Xd

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@dede Chodzi o bagna? Tam możesz (choć nie musisz) wrócić do miasta orków po wsparcie - lepiej tego nie robić aż nie zostanie sam demon, bo orkowie rozwalą wszystko i zabiorą expa. Nie trzeba nosić Ulu-Mulu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiecie może gdzie jest klucz do skrzyni na orkowym drakkarze w kajucie kapitana? Tą po lewej da się otworzyć, ale tej po prawej od tronu wymaga klucza, którego nie wiadomo gdzie szukać.

Zacząłem 5 rozdział. Jakaś sieczka, wszędzie zombi, szkielety itp. Na farmie onara zabili mi Nigela, oczywiście go ożywiłem a ten nawet nie ma towarów. Masakra.
Martwi mnie tylko jedno, kiedy mogę ten cholerny schemat zbroi oddać erolowi w moim obozie, bo nadal nie mam żadnej kwesti co do tego...

I co zrobić z sakiewką gorna? Mam ją dla siebie? Bo oddać mu jej nie mogę

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao dokladnie o to mi chodzilo dzieki
@tomasz13 powinien jakis ork elita lub herszt miec
Sakiewka gorna to z podstawki, kiedy list do gorna w wiezieniu wysylales to bylo jego ukryte zloto, otworz jenchyba 250g powinno byc

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 W sprawie skrzyni: idź do dawnego legowiska lodowego smoka, dostaniesz tam kilka misji, w ramach jednej zdobędziesz klucz. Erolowi też nigdy nie mogłem oddać schematu, także nie pomogę.

You didn't grow.
You didn't improve.

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao jak to jest, jesli zamkne questa u farroka dotyczacego najemnika orkow pozostale questy nie zamkna mi sie, i moge spokojnie wybic drakkar orkow i zrobic jeszcze chyba 1 quest dla alberta a pozniej wybic jego oddzial?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Jao no właśnie. Alrik mi się zbugował i jak chcę z nim walczyć to coś mówi, że otworzy sklep z bronią, ale napisy są, że idzie do eddy i mam wiedzieć o co mu chodzi. Ale edda jest w moim obozie, lol co ta gra jest zbugowana to nie ta ziemia

Aha, podobno istnieje zadanie 'Dziwne rzeczy" chodzi o jakieś posągi opiekunów, ale ja ich nie mogę znaleźć, jeden jest gdzieś koło mostu do klasztoru ale tam nic nie ma.

Ale się Lester ukrył w kszaczorach koło wieżu Xardasa, ledwo go znalazłem...

Lokacja opiekunów jest zbugowana, ciągle wywala do pulpitu. A tak w ogóle to strasznie jestem zawiedziony tymi opiekunami, ten asgard na arenie jakiś cienias, ostrze asgarda lipa, pancerz światła zaraz wykuję jak mnie ta gra przestanie wywalać...
Szkoda, ze ten pancerz asgarda nie wygląda jak w rebalance tak jak stara zbroja z rudy (nawet tak się nazywa) a wygląda jak sukienka. Lepszy pancerz krwii
No i żadnych zadań od opiekunów nie ma. Zostałem asgardem, tyle  LIPA

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 Wątek Opiekunów rozwinie się wraz z główną fabułą. Czekaj do 6 rozdziału. "Dziwne rzeczy" to akurat 7 rozdział.
@dede Eee... dokładnie tak xD

You didn't grow.
You didn't improve.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No i lipa na maksa. Myślałem, że jak dokończę zadanie ze skarbami smoków w gildii złodziei to będę miał już 50 reputacji a tu skucha i jest 46 a zadań nie ma. Nic nie pominąłem skąd ten brak 4 pkt. reputacji to nie wiem.
Da się jakoś kodami to zmienić?

Nie zrobiłem zadania "znudzony jesper", nie wiem jakoś nigdzie go nie dostałem, a wiem że to było jeszcze na początku.

EDIT: dobra ta gra bez kodów to się nie da. Z pomocą GVE zmieniłem reputację na 50. I udało się zdobyć zadanie na ostatni miecz od rączki :)

A wiecie może czy za pomocą tego GVE da się zwerbować alrika do obozu, on teraz sobie śpi u eddy, albo wymusić na erolu jakąś kwestię o ten pancerz. Wyglada jak pancerz assasyna z assasin's creed. Chciałbym to dokończyć ale przez te bugi się nie da...

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moze za szybko zrobiles zadanie z admalem xD bo jak asmal znika ze sceny to znudzonego jaspera nie zrobisz

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz13 Z obozem nic więcej już nie zrobisz. Zadanie kończy się w 7 rozdziale.

You didn't grow.
You didn't improve.

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Już ze złodziejami sobie naprawiłem. Teraz grzebię w tym GVE w alriku i erolu co by jakoś udało mi się to odbugować, ale jak na razie nic mi się nie udało. Próbuje

Jak na razie udało mi się Alrika przenieść pod stoisko Ruperta. Teraz tam stoi ale gadki nie zmienia.
Zmieniłem wartość Alrik_Intower ale i tak nie ma go w wierzy...

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
witam
chodzi o misje 6 opiekuna z tym sergio
gdzie jest ta jaskinia z runą dla nowicjuszy?

i gdzie mozna sie nauczyc wytapiac zelazo stal rude?

gdzie jest torba pełna rudy? gdzie ta jaskinia ?

tomasz13

tomasz13

Użytkownicy
posty151
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@gibonex16 paladyn sergio jest w jaskini zasłoniętej zaroślami, tam gdzie bvł pierwszy opiekun Daghot przy kapliczce innosa. Jaskina jest za nim w głebi, musisz wylukać.

Wytapiania rudy uczy wąż, żelaza zależnie chyba od gildii, ja uczyłem się u benneta chyba albo harada

A jaskinia z torbą pełną rudy jest dostępna tylko wtedy kiedy zrobisz misje prawie do końca, inaczej się ta torba nie pojawi. Jaskinia jest po prawo od mostu jak się idzie z zamku na przełęcz, w wodzie.
Ja nie zrobiłem tego zadania do końca, czyli nie dowiedziałem się gdzie ta jaskinia jest, ale miałem kilka tysięcy bryłek rudy i jakoś się udało :D

gibonex16

gibonex16

Użytkownicy
posty129
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie mogę pogadać z Carlem o przyjęciu do obozu, a chyba nawet nie wziąłem tego zadania na węgiel bo w dzienniku nie miałem żadnego zadania z nim.

Jest jakaś alternatywa za Carla do własnego obozu?

I przy okazji jak da się to jakoś naprawić GVE? Jak to ustawić?

0 użytkowników
Do góry