Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8355666 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8355666

Odpowiedzi 37317

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Panowie mam problem ze zrobieniem Gniewu Stworcy. Dostalem zwoj od Pyrokara do transferu mocy. Gdy go uzywam dostaje komunikat ze nic sie nie stalo. Wchodze w EQ i mam Wodna Perle, Ognisty Krysztal, Oko Kamiennej Pumy i Mroczny Krysztal Duszy ( taki fant mi wylecial ze Sniacego) a Fragmentu Golema Mroku nie mam. Golema na 100 % ubilem w II rozdziale, za latarnia Jacka.  Chyba ze jest gdzies jeszcze jeden. Kiedys byl w Dolinie Cienia ale teraz sprawdzalem i nie moge go znalezc, wiec chyba go tam nie ma w tej wersji moda. Wpisalem kod na ten fragment i po aktywowaniu zwoju nadal mam ten sam komunikat. Miecz 2H z Czarnej Rudy mam wykuty. Zwoj  aktywowalem z zalozonym mieczem i ze sciagnietym. Musze cos jeszcze zrobic?

ciastko200
Darow mozna uzyc raz co 10 leveli, gdyby nie takie ograniczenie to w I rozdziale moglbys zrobic postac ktora wyglada jak ta z konca gry

darel666

darel666

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra dokopałem się na forum do zadania z Loa(sorry za poprzedni post :P) i chyba mi się quest zbugował, bo pooddawałem jej wszystko, odmówiłem jej nagród i nie mam dalej opcji dialogowej. Zaznaczę że książeczkę oddałem w 1 rozdziale, resztę w drugim. Da się to jakoś naprawić ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@reybeek No, właśnie sporo ludzi zgłaszało to samo, myślałem, że może to kwestia retoryki, ale najwidoczniej jest jakiś bug. Nie mam pojęcia, co go może wywoływać.
@ciastko200 Bonusy są co 10 leveli, o czym jest napisane na co drugiej stronie tego tematu.
@mateuszzxcv Musisz zdobyć fragmenty 3 atronachów, o których mówili Pyrokar i Netbek (nie pytaj gdzie są, można to było wywnioskować z dialogów).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

reybeek

reybeek

Użytkownicy
posty135
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Jakies pomysly jak to obejsc? Moze rozdzial stanowi problem? :(

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest gdzieś w Khorinis kapliczka Beliara? Bliżej niż u Xardasa w każdym razie.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak właściwie zacząć questy dla Orkow w Śnieżnej Krainie? Przechodziłem sobie tam,zabiłem śnieżnego trolla i spotkałem Maga Wody,ale jak za to się ogólnie zabrac?

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktos moze o co moze chodzic bo gdy walczylem z szamanem orkow na cmenatrzysku to zarazil mnie jakims syfem ktory ciagle zabiera mi 1 hp i to sie nie konczy, jak mozna to sobie zdjac?

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Jak mam się mam dostać do tej orkowej kopalni żelaza? Ten strażnik przed nią mówi mi tylko że muszę mieć zgodę od wodza aby do niej wejść a nie mam z ur-thrallem żadnego dialogu oprócz tego że chcę wejść do światyni śniącego. Mroczne rytuały wykonane demon zabity, retoryka 60+ i stoję w miejscu.

Proceente

Proceente

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam się mam dostać do tej orkowej kopalni żelaza? Ten strażnik przed nią mówi mi tylko że muszę mieć zgodę od wodza aby do niej wejść a nie mam z ur-thrallem żadnego dialogu oprócz tego że chcę wejść do światyni śniącego. Mroczne rytuały wykonane demon zabity, retoryka 60+ i stoję w miejscu.

musisz zrobic misje od szamana orkow z bagnem a potem byc na odpowiednim poziomie misji z zaginionymi paladynami tzn musisz miec moment w ktorym juz wiesz ze orkowie porwali wenzela po czym gadasz z urthtralem i ci pozwala tam wbic

parszywystaruch

parszywystaruch

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę używać bonusów do many czy najpierw za punkty nauki?

dede

dede

Użytkownicy
posty146
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie czy w R2 jest bron na kamiennych straznikow w 1 z losowych budowli? (o ile pamietam w R1 byla ona w losowym sarkofagu, chociaz u mnie zawsze byla w budowli na bagnach)

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam po raz kolejny problem z zadaniem "Szpada Abigail" biegam jak debil szukam jej zabijcie mnie ale nie ma sprawdzałem w wielu miejscach a szczególnie w tych w których ktoś podawał na forum ale ni ma ktoś ma jakieś pomysły czym to może być spowodowane? Bardzo proszę o pomoc ;*

Post połączony: 2018-09-01, 13:22
Dodam że mam Gothica od Gog galaxy czy to może być problem?

Glixy

Glixy

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy

musisz zrobic misje od szamana orkow z bagnem a potem byc na odpowiednim poziomie misji z zaginionymi paladynami tzn musisz miec moment w ktorym juz wiesz ze orkowie porwali wenzela po czym gadasz z urthtralem i ci pozwala tam wbic
@Proceente

A kiedy będzie ten odpowiedni moment że się dowiem że go schwytali? Na chwilę obecną nikt mi jeszcze o czymś takim nie powiedział.

Dobra nieważne okazało się że nie gadałem jeszcze z jerganem i nie popchnąłem tego questa do przodu.

HexGen

HexGen

Użytkownicy
posty67
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam dodatkowe pytanie.
Myślałem żeby zagrać pod tarczę ale nie wiem czy ona będzie tak super jakie są moje oczekiwania.
Ewentualnie myślałem żeby zagrać strażnikiem świątynnym bo nigdy nim nie grałem a ponoć fajnie jest

lukas900

lukas900

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę się dostać do jaskiń:
Pomiędzy Grimbaldem a słonecznym kręgiem - tam gdzie szkielety
W drodze do Grimbalda obok zbieraczy bagiennego ziela
Obok teleportu przy karczmie orlana
Każda jest zamknięta, przy kazdej coś trzeba włożyć w ścianę zeby się odsuneła. O co chodzi?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Próbuje wziąć dar od beljarka i mi wyskakuje że nue jestem gotowy a mam 100 karmy. O co chodzi?

ExtremeD100

ExtremeD100

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mogę zatruć legendarne duale, jeśli mam wyuczoną umiejętność?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@lukas900 Najczęściej zadawane pytania.
@Namiot Parę postów w górę.
@reybeek Niestety nie mam pojęcia, CZY to się da obejść.
@dede Będzie dopiero w późniejszej fazie gry.

You didn't grow.
You didn't improve.

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Namiot co 10 lvli można brać, może to przez to

Czy, aby modlić się codziennie do Beliara muszę biegać do Xardasa? Nie ma gdzieś bliżej Khorinis kapliczki Beliara?

Składniki do mikstur o stałych efektach są różnią się od siebie czy jednak tworząc mikstury np. siły zużywam składniki potrzebne do mikstur np. zręczności?

Da się naostrzyć nóż Hildy (żony Lobarta, chyba tak jej było xd) u Harada dostając przy tym większą nagrodę, bądź więcej doświadczenia?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@tomasz961114 1. Codzienną modlitwę możesz odmawiać używając przenośnych posążków. Tych Innosa jest sporo, posążek Beliara zdobędziesz w ramach misji od Dagotha. Ale normalna kaplica jest najbliżej u Xardasa.
2. Cóż, szczaw królewski jest potrzebny do każdej. Oprócz mikstury życia oczywiście.
3. Chodzi o naostrzenie noża kuchennego, nie o wykucie magicznej zbroi :F Nie ma takiej opcji.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry