Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8357784 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8357784

Odpowiedzi 37317

Vitek666

Vitek666

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1) Jeśli nie poszedłem do Górnego Miasta tego samego dnia co mówił Gerbrandt, by zobaczyć zabójstwo to wykluczyłem sobie możliwość dołączenia do Gildii Zabójców? Jeśli tak, to może program GOV pomoże?

2) Jakie wymagania są, by kupić Ciężka Zbroję Strażnika Świątynnego? Któryś rozdział?

Dzięki.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Kiedy opłaca się iść do 3R grając strażnikiem miejskim ? Mam 28lvl, STR:180, 2H-60% wcześniej pakowałem w 1h do 75%. Posiadam nadal 70 pkt nauki więc mógłbym wbić 2h na 75% xD.

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1) Jeśli nie poszedłem do Górnego Miasta tego samego dnia co mówił Gerbrandt, by zobaczyć zabójstwo to wykluczyłem sobie możliwość dołączenia do Gildii Zabójców? Jeśli tak, to może program GOV pomoże?
Dzięki.

Gdzieś na początku solucji jest opisany drugi sposób dołączenia do zabójców.

Kiedy opłaca się iść do 3R grając strażnikiem miejskim ? Mam 28lvl, STR:180, 2H-60% wcześniej pakowałem w 1h do 75%. Posiadam nadal 70 pkt nauki więc mógłbym wbić 2h na 75% xD.

Ktoś wbił 54 poziom w R2 więc poczyść jeszcze może wyspę z mobów XD

Qasto

Qasto

Użytkownicy
posty23
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poda mi ktoś wszystkie trofea dla Falka? Dałem mu już trofeum z bossa wilka, warga i wiem że jest jeszcze z bossa trolla i chyba cieniostwora. Gdzie jest ten ostatni?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć jak mam ten wielki rubin wykraść z kufra w ratuszu jak mnie ta skrzynia zabija bo nie jestem paladynem ??.A po za tym gdzie jest ten nowicjusz w obozie bractwa do zadania bezgraniczna potęga ??

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Qasto
Nie ma z cieniostwora
@Arik Wymaga 160 zrecznosci kufer, czlonek bractwa to Yu'nicorn

Vitek666

Vitek666

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poda mi ktoś wszystkie trofea dla Falka? Dałem mu już trofeum z bossa wilka, warga i wiem że jest jeszcze z bossa trolla i chyba cieniostwora. Gdzie jest ten ostatni?

A ten boss ognisty jaszczur przy piramidach? Liczy się?

Ponawiam swe pytania:
Jeśli nie poszedłem do Górnego Miasta tego samego dnia co mówił Gerbrandt, by zobaczyć zabójstwo to wykluczyłem sobie możliwość dołączenia do Gildii Zabójców? Jeśli tak, to może program GOV pomoże? Zaznaczam, że jestem już Strażnikiem Świątynnym i opcja dołączenia poprzez Straż Miejską odpada

2) Jakie wymagania są, by kupić Ciężka Zbroję Strażnika Świątynnego? Któryś rozdział?

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fałszywe udziały w kopalni  jak przyprowadziłem Salandrila.  to będę mogl jesze kiedyś z nim handlować czy już go nie spotkam w korinis?

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Vitek666
Jaszczur nie, tylko wilk, warg, troll i troll jaskoniowy

Raczej przepadło zadanie z assasynami

@Szreder1977
Nope

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy wybór żywiołu u Opiekunów ma jakieś większe znaczenie dla wojownika?
/
Przy wyborze kamienia trzeba potem zagadać z mistrzem tego żwyiołu czyli Stonnosem, ale w przeciwieństwie do reszty mistrzów nie widzę go w siedzibie opiekunów. Gdzie on jest?

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy powinienem się uczyć kradzieży kieszonkowej, skradania, otwierania zamków lub zręczności (zadania dla złodziei)  grając pod siłę? Czy jako tępy osiłek nie będę miał z tego użytku?

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@tomasz961114

Zręczność nabijesz sobie z potek i innych takich.
Skradanie jest przydatne zawsze(np. do okradania domków - mleko do ciast i inne takie jakoś trzeba zdobyć), kradzież kieszonkowa sytuacyjnie też się przydaje + możesz z niej sobie zręczność co rozdział nabijać.
Otwieranie zamków to podstawa( przy wojowniku możesz wyłamywać zamki, chyba za pomocą ,,y" - oszczędność wytrychów, które będziesz łamać - im bardziej skomplikowany zamek tym więcej siły trzeba)

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Deathrou - jak wchodzisz do siedziby opiekunów to on jest wo oddzielnym pomieszczeniu po lewej stronie, wystarczy otworzyć lewe oko, polecam (chyba że jesteś piratem). Co do nauki to gówno daje wybór żywiołów, gdzieś tam jest rozpiska że niby jakieś bonusy dostajesz w zależności od żywiołów , ja gówno dostałem ( może bug a może w R2 tego nie ma) , tak czy siak stonnos mówi Ci żebyś się pałował i szedł do mistrza Asgardów który za free uczy Cię wszystkich bitewnych umiejętności. Owy mistrz stoi na wprost wejścia , pomiędzy opiekunami w głównym pomieszczeniu.

ciastko200

ciastko200

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to normlane ze mam 50 sily i musze dac 15pnow za 5? Wczesniej ladowalem w zrecznosc i z nauki mam jej juz 100.

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@deverct no własnie wiem, że można wyłamywać zamki za pomocą siły dlatego pytam czy mimo to uczyć się otwierania zamków czy olać ;)

Janisz

Janisz

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jaką książkę mam dać Kor-Shak'owi, żeby oddał mi dziennik Crowe?

2. Co mam zrobić w zadaniu "rozproszenie orka Dabar-Shaka" żeby zostawił Hildura w spokoju?

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Janiusz 1. Podstawy retoryki
2. Spal mu szałas albo użyj zaklęcie snu.

Janisz

Janisz

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A gdzie mogę znaleźć podstawy retoryki? W 1 rozdziale dałem go Fernando, potem zamknąłem go w więzieniu. Teraz w więzieniu go nie ma w 3 rozdziale.

ciastko200

ciastko200

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejne pytanie, mam wszystkie przedmioty do robienia pierscieni, tj. smola,siarka,stalowy pret, kamien szlachetny a i tak nie moge zrobic pierscienia, o co chodzi?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Vitek666
Jezeli nadal jestes w I rozdziale I bez gildii to w GVE ustawiasz dzien spotkania na ten ktory masz w tej chwili w grze, sprawdzisz sobie w dzienniku jaki masz dzien aktualnie. Jezeli masz juz gildie to beda schody. Ja to zrobilem w V rozdziale gdy bylem paladynem tak ze Asmal mnie atakowal a gildii  kodami nie moglem zmnienic, bo mnie wywalalo z gry

ciastko200
Do zrobienia pierscienia potrzebujesz sztabki danego kruszcu. Np stalowy to sztabke stali, zloty sztabke zlota a z rudy to sztabke rudy

0 użytkowników
Do góry