Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8357901 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8357901

Odpowiedzi 37317

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1 no używam. Dostaje nawet wpis w dzienniku, że nauczyłem się pozyskiwania dusz zabitych stworów. Ale po zabiciu ów demona, zlootowaniu go i po pójściu do kaplicy Beliara nie moge za nic w świecie ulepszyć szponu.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@AvichiV a kim grasz? Ile masz karmy beliara?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miał ktos tak, ze mu się Slokers wi ogóle nie pojawił? Przeszukalem cale Khorinis w dzien i wieczorem, zmarnowalem 3 godziny zycia i tej kurwy dalej nie ma.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Komcze IV rozdzial. Musze tylko powiedziec Garondowi ze ubilem smoki.
1. Jest cos co nalezy zrobic przed V rozdzialem zeby niczego nie zjebac?
2. Przyprowadzilem pomocnika Lutherowi w III rozdzialem (teraz wiem ze zjebalem ale Jest juz za pozno o jakies 30 godzin, wczesniejszych zapisow nie mam) da sie edytowac jakies plik w grze zeby  pojawil mi sie wpis w dzienniku odnosnie zadania z Sara? Jakas opcja odblokowania tego questa? Konsola raczej nie pomoze tu w niczym.
3. Czy poza Talbinem moge jeszcze kogos zwerbowac do mojego obozu? Obaj z Geshtatem sa w obozie mysliwych. Erol mnie nie zaczepia, jak z nim rozmawiam tez nie ma niczego o nowych ludziach.
4. Zadanie "Tajemnice Starej Ksiegi" wykonuje sie w IV rozdziale Czy w kolejnych?
5. Ksiazki "Oddech Smierci" tylko nekromanta moze oddac Xardasowi/Kreolowi? Zaden nie ma o tym zadnego dialogu
6. Ksiazki "Opowiesci Starozytnych" sa z zadania dla Maga Ognia, tak? Paladyn moze cos z nimi zrobic? Mam komplet + zwoj.

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy ochrony przed żarem? 2 rozdzial
I czemu nie moge serc orków wydobywać skoro man nauczona ta umiejętność?

Hadvar

Hadvar

Użytkownicy
posty58
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Elo, wie ktoś może gdzie dokładnie znajdę wcielenia Fellangora? Znalazłem Fellana, ale nie wiem gdzie jest następna postać :(

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi
Gonzales
Nie ma juz serc orków

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Czy po wykonaniu zadania "najemnik orków" mogę zacząć bezkarnie je zabijać bez obaw o jakąś blokadę w questach?
Tylko nie zabijaj tych w mieście oraz tych w obozie skały xD A tak możesz ich wybijać ile chcesz

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi
Gonzales
Nie ma juz serc orków
Jest sposób nauczenia sie tego w 2r? Bo ze niby Gonzales uczy za ten miecz, a jego mozna w. 3 rozdziale dopiero dostac.

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykuć broń? Nauczyłem się kuć u Carla, kupiłem sztabę stali, ale gdy chcę ją rozgrzać, to Bezi narzeka, że nie ma wszystkiego. Co jeszcze tam trzeba?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
@tomu1 Mam obecne woja 18 lvl (strażnik miejski) STR:130, 60%(1h), (320 wytrzymałości) i (840hp) W jakie staty teraz pakować ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
W expa Mam nadzieje ze nie marnowałeś pn na staminę i PZ

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
@Komachi
Gonzales
Nie ma juz serc orków
Jest sposób nauczenia sie tego w 2r? Bo ze niby Gonzales uczy za ten miecz, a jego mozna w. 3 rozdziale dopiero dostac.
Qesta musisz zrobić od Parcivala który polega na wybiciu orków kuszników ze "wzniesień" Nie pamiętam czy ten qest był w 2 czy 3 rozdziale

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
tomasz961114
Po pierwsze, do kucia mieczy potrzeba stalowych pretow ktore robi sie ze sztab stali. Przy piecu wybierasz opcje wytop stalowe prety, nastepnie podgrzej stalowe prety i dopiero z tym idziesz do kowadła i kujesz bron. Ponadto do wytapiania sztab i pretow potrzebne sa szczypse a do kucia mieczy mlot
Letho
Nie wiem po co Ci te 60% w 1h bylo. Ja pakowal bym w pierwszej kolejnosci w 2h potem w sile. Wytrzymalosc podbijesz eliksirami z Jagod Trola i co 10 leveli przy kapliczce Innosa (max wytrzymalosci to 1000), HP robisz na kompotach z Lesnych i Polnych Jagod. Uczy tego Kliff w GD w II rozdziale

Quest od Parcivala na Orków Kusznikow jest w III rozdziale

Ktos pomoze z moimi pytaniami?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Jak przekonać Grimesa w zadaniu z tą miksturą dla Zurisa?
2. Jak podnosić siłę? Mam 5s za 15PN. Mikstury siły mam, ale brak mutagenów. W solucji kątem oka czytnąłem, że oddawanie dusz jest pod robinie siły. Jak zdobywać te dusze? Jakie wątek trzeba wykonać?
3. Warto się uczyć pozyskiwania serc najemnikiem?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
W expa Mam nadzieje ze nie marnowałeś pn na staminę i PZ
No zmarnowałem tylko jakoś koło 3 lvl :D Przecież i tak potem będę miał tyle PN że nie będę miał w co pakować :P Stame musiałem wbić aby nosić 5x cieżką zbroje strażnika. Stama mnie kosztowała tylko 5pn to jest nic a PŻ chyba nie będę już pakował :)

Post połączony: 2018-08-21, 19:54
tomasz961114
Po pierwsze, do kucia mieczy potrzeba stalowych pretow ktore robi sie ze sztab stali. Przy piecu wybierasz opcje wytop stalowe prety, nastepnie podgrzej stalowe prety i dopiero z tym idziesz do kowadła i kujesz bron. Ponadto do wytapiania sztab i pretow potrzebne sa szczypse a do kucia mieczy mlot
Letho
Nie wiem po co Ci te 60% w 1h bylo. Ja bym pakowal bym w pierwszej kolejnosci w 2h potem w sile. Wytrzymalosc podbijesz eliksirami z Jagod Trola i co 10 leveli przy kapliczce Innosa (max wytrzymalosci to 1000), HP robisz na kompotach z Lesnych i Polnych Jagod. Uczy tego Kliff w GD w II rozdziale

Quest od Parcivala na Orków Kusznikow jest w III rozdziale
Ponieważ w 1 rozdziale 1h jest najlepszą opcją :) przecież zrobienie 2h na 60% to jest raptem koło 5 lvl :)
A tak BTW jaką dobrą broń mogę zdobyć w 2 rozdziale ?

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po chuj w takim razie ta pustynia w 2r... ja jebe

Gdzie znajde dobra srebrna dwureke na sile?

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Po chuj w takim razie ta pustynia w 2r... ja jebe

Gdzie znajde dobra srebrna dwureke na sile?
Ja robiłem pustynie w 2 rozdziale wojem i da rade :D robisz ją tylko w nocy xD

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
... dajesz mi do zrozumienia, ze w nocy bezi wytrzyma? Pomogles mi teraz bardziej niż łaska adanosa.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Komachi
Bo można po niej chodzić w nocy?

0 użytkowników
Do góry