Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8358849 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8358849

Odpowiedzi 37317

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
po co sie pytasz? wejdz i sprawdz.

Oh ja głupi, ze tez nie pomyślałem o takim rozwiązaniu.

Talar

Talar

Użytkownicy
Początkujący Gracz
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Początkujący Gracz
Cześć
Mam mały problem. W Returning 2.0 po nauczeniu się posługiwaniu tarczą do 11% bezi miał swój "specjalny atak" ale po jakimś czasie te "specjalne ataki" znikały. Po wczytaniu to samo. Ale gdy wpakowałem znowu Np. 1pn w tarcze to problem na chwile znikał ale zaraz znowu wracał. Proszę o pomoc w moim dziwnym bagu.    :hmmm:
Z góry dzięki

Talar

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Czy w Returningu opłaca się czytać pulpity, tabliczki itp. zwiększające umiejętność walki np. bronią 1h na starcie czy tak jak w czystej NK lepiej czytać pod koniec, aby dobić do 100%?

Jeśli jest tak jak w czystej NK to czy ktoś może mi powiedzieć ile % można uzyskać za pomocą tabliczek, pulpitów itp?

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam ponownie
Jak sie zdobywa reputacje u zlodziei w gildii? wykonalem zadania do kielichu magnata z gorniczej doliny wlacznie i mam 22 reputacji u nich , zauwazylem ze im wiecej jej tym ramirez mnie uczy to nowych broni na ktorych mi zalezy bo zeby sobie chyba "utrudnic?" to poszedlem w jednoreczna. Czy da sie jeszcze uzyskac jakies zadania lub w jakis inny sposob uzyskac reputacje u nich by ramirez wyuczyl mnie to nowych mieczy ( Jak dotad wyuczyl mnie do Piercing steel)?

PS: poki co jestem w 2 rozdziale

Radekrpp

Radekrpp

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Czy, możecie mi wyjaśnić jak grając Nekromantą można używać Szponu Beliara?  Szpon mam po zabiciu Kruka - przy kaplicy Beliara mam wybór aby go używać, ale po naciśnięciu tej opcji dostaję błyskawicą i jest napis "brak wystarczającej liczby dusz" i pojawia się demon sługa Senyaka aby mu oddać szpon.   Karma Beliara 202  Inosa 60.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Przecież ci gra  to nawet wyjaśniła z czym masz problem?
Naprawdę rozumiem  pytanie się o coś ale nie pytaj się o coś  na co sam podajesz odpowiedz w własnym pytaniu, bo robisz z siebie nie powiem co.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Radek szpon używasz jak grasz wojownikiem. Musisz go wtedy wzmocnić albo duszą senyaka albo 400 zwykłymi przy uzyciu runy mora ultru. Ty grasz nekromanta wiec nie musisz tego robić

Guchix

Guchix

Użytkownicy
posty34
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Podrzuci moze ktos kod na tego shamana co jest potrzebny do zadania dla opiekunow duch wody? bo chyba go wczesniej zabilem i teraz klapa ur-dash chyba sie azywa

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy Pedro będzie potrzebny w 7 rozdziale do jakiegoś questa? Słabiak padł na 2 ciosy od zwykłego orka na Dworze Irdorath.

tomasz961114

tomasz961114

Użytkownicy
posty37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy opłaca się czytać na starcie pulpity, tabliczki itp. zwiększające umiejętność walki np. bronią 1h czy tak jak w czystej NK lepiej czytać pod koniec, aby dobić do 100%?

Jeśli jest tak jak w czystej NK to czy ktoś może mi powiedzieć ile % można uzyskać za pomocą tabliczek, pulpitów itp?

Puma127

Puma127

Użytkownicy
posty142
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, czy mogę zabić wszystkich orków przy Zamku czy kogoś muszę oszczędzić np znalazłem Nur Shaka

I jeszcze w jaki sposób mógłbym podbić sobie HP gram wojem Najemnik 2 rozdział 38lvl 1703 HP wydaje mi się że to mało. Poproszę o dokładną odpowiedź jeśli można :)

warrockk

warrockk

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pany jest sprawa dlaczego moje fajne animacje tarczy się nagle zepsuły? mam obecnie 11% w tarczy i miałem takie fajne kręciołki i nagle przestało, wbiłem 12% znów działały animacje fajne kręciołki robił bezi i po jakimś czasie znów po staremu. ktoś coś?

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mogę zabić niewolników w kopalni kruka,po uwolnieniu jednak zostaje ich paru,a chętnie dobrał bym się do tych złóż złota.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@seba290669 Możesz nawet zabić większość obozu oprócz kilku imiennych postaci bo i tak giną w 4 rozdziale.

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak zacznę zabijać ta większość to ci imienni się na mnie rzuca prawda? Nie będą potem mieć złych relacji z nimi w przyszłych rozdziałach?

AvichiV

AvichiV

Użytkownicy
posty68
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak zacznę zabijać ta większość to ci imienni się na mnie rzuca prawda? Nie będą potem mieć złych relacji z nimi w przyszłych rozdziałach?

zrób save i sprawdz

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdziłem, nikt się nie czepia o nic ,że zabijam no namów
Co można Robić z czarnymi grzybami? W podstawce dawały manę, a teraz? Zupa 50 grzybów za 1 many to slabi

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
co będzie nam potrzebne z handlu z Lehmarem? Który odblokowuje quest z Parlanem. Chce go zabić dla Gildii Zabójców a obawiam się że coś może przepaść?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pany jest sprawa dlaczego moje fajne animacje tarczy się nagle zepsuły? mam obecnie 11% w tarczy i miałem takie fajne kręciołki i nagle przestało, wbiłem 12% znów działały animacje fajne kręciołki robił bezi i po jakimś czasie znów po staremu. ktoś coś?

@warrockk To jest błąd w grze. Z jakiegoś powodu po nauczeniu się % walki tarczą zmienia się styl walki na mistrza, a po wczytaniu powraca do danego poziomu. Jam mam teraz 30% i mam już pchnięcia mieczem.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Adu musisz wziąć te insygnia magów u niego i zanieść Parlanowi

0 użytkowników
Do góry