No to tak
Puma127
Nie wiem czy paczki sa w kazdej kopalni, ja znalazlem w Wolnej Kopalni przy piecu, kopalni nad Lodowym Smokiem.
Namiot
W poprzednim Returningu jak i chyba W samej podstawce ( tego nie jestem na 100% pewny) faktycznie znajdowal sie miecz o nazwie Orkowa Zguba. Teraz ten miecz daje Harad za przyniesienie mu pierscienia albo amuletu z marteego Orka. Nie wiem czy czasem ten fant Nie leci z tego Orka po drodze do kamiennego kregu w Mrocznym Lesie.
Roxas14
Przeladuj shadery. Najpierw aktywuj Num Lock, wcisnij 0 (zero), jeszcze raz Num Lock (wylacz), wcisnij LEWY shift + klawisz odpowiadajac z wedke( wedke masz w EQ?)
Komachi
Juz wczesniej komus pisale, nie wiem czy nie Tobie. Wymagane jest 150 zrecznosci i kradziez kieszonkowa. Zwoj ma Ingmar, paladyn w ratuszu przy Hagenie.
Zeby zrobic miksture Oddech Smierci, potrzebna dwa tomy receptury czy trzy? Mam dwa, w recepturach ( pod klawiszem "c") nie Mam jej wyszczegolnionej.
Ze wszystkich skladnikow brakuje mi Wino Opatrznosci. Robie oba alkohole z receptur ktore zanosi sie Goraxowi i nadal nie mam opcji zrobienia tej mikstury. To Wino Opatrznosci znajduje sie? Jak tak to gdzie?
I jeszcze jedno, niedaleko Slonecznego Kregu jest jaskinia z tarcza na scianie a obok wejscie na klucz, druga jest w jaskinia pod miastem. Klucze otrzymuje sie z postepem w fabule czy Juz teraz (III rozdzial) moge je zdobyc?