Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8353327 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8353327

Odpowiedzi 37317

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś ma jakieś porady jak zabić tego demona z tej orkowej kopalni? Orkowie umierają po 1 ciosie na nim :/

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
hit odskok,hit odskok,potka itd :)

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak potka? xD Wyjdę za arenę to mu się hp regeneruje :/

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
i o to chodzi :) potka(mikstura)

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hp mu wraca do 30k... Więc nie rozumiem jak ja mam go zabić

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A kto ci każe wychodzić poza arenę?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

UmeczekPL

UmeczekPL

Użytkownicy
posty439
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nieważne już chyba wiem jak zabić tego demona ;p

Post połączony: 2018-08-04, 23:04
Dobra demon leży, dzięki za tą dobrą taktykę :D

Post połączony: 2018-08-04, 23:18
Mam iść do ŚŚ czy poczekać?

Post połączony: 2018-08-04, 23:19
Jak by co dostałem klucz od Ur-thralla

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Która ścieżka opiekunów jest według Was najbardziej sensowna? Odkąd w R2.0 wycieli bonus do statystyk i zostawili jedynie mały dodatek do ochrony, to wybór już nie jest tak oczywisty i nie wiem, którą najlepiej wybrać.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Zalezy pod co grasz dla maga  to wody  albo ciemności dla wojownika  to raczej ciemność.
Pod zreke to albo skała  albo ciemność

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Puni

Puni

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam taki problem, po raz pierwszy gram w Returninga ,więc prosiłbym o pomoc. Mam taki problem, chciałem zdobyć orkową broń dla Harada ( quest na czeladnika ) ale nigdzie nie moge znaleźć tego orka co zazwyczaj był w jaskini po prawo jak sie wychodzi od zachodniej bramy ( tam obok kupców).  Oglądalem filmiki na youtube i tam na lewo obok drewnianych ruin jakby statku sie powininen kręcić jakiś ork. ale tam niczego nie ma...
Biegałem już po tych wyższych partiach gór ,aż znalazłem rannego orka, ale on ma jakiś quest i nie bardzo mi się go widzi zabijać. Czy ja mam jakiś błąd ,że żaden ork mi sie nie kręci tuż za bramą Khorinis?

Kuba1600

Kuba1600

Użytkownicy
posty51
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Puni ork jest tam gdzie idziesz na polowanie z Bartokiem

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
pozatym Ci orcy mysliwi są na 2/3 zwoje ognista strzala czy cos podobnego :P

Post połączony: 2018-08-05, 00:50
po wzieciu questa mroczne rytauly mam wziac raport od tego orka i wrocic do szamana i potem zabic demona czy moge odrazu go czasnac?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy magiczne bełty można śmiało zużyć, czy będą potrzebne do jakiegoś questa?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy magiczne bełty można śmiało zużyć, czy będą potrzebne do jakiegoś questa?
Nie, nie są potrzebne do żadnego questa. To po prostu bełty zamrażające, ale tłumacze nazwali je po swojemu - nie mam pojęcia dlaczego. Tak czy owak, możesz nauczyć się ich wytwarzania u Ignaza. Z powodu swoich właściwości i małej ilości składników (po 4 rozdziałach intensywnego exploringu, udało mi się wytworzyć ich nieco ponad 200) na Twoim miejscu zostawiłbym je na bardziej wymagające potyczki.

Post połączony: 2018-08-05, 01:31
mam 7 rozdział, gadałem juz pyrokarem i hagenem, teraz lepiej robić na początek watku główny 7 rozdziału czy lepiej najpierw zrobić ten watek co sie idzie na ta wyspe przez teleport w miejscu gdzie sie walczyło z krukiem?
Na początku wyspa - tam dostaniesz fajne eq pod 7 rozdział.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co polecacie dla wojownika 2h jako nagrodę od Hagena za mroczna siec? (najemnik)

alek525

alek525

Użytkownicy
posty67
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Ksiegi Stonosa beda mi potrzebne od oddania? czy moge je po prostu przeczytac? bo po odczytaniu pisze ze rozpadaja sie w rekach wiec sam nie wiem co z nimi zrobic....

MrRed09

MrRed09

Użytkownicy
posty91
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Ksiegi Stonosa beda mi potrzebne od oddania? czy moge je po prostu przeczytac? bo po odczytaniu pisze ze rozpadaja sie w rekach wiec sam nie wiem co z nimi zrobic....

Nie, gdy przeczytasz wszystkie 6 ( ostatnia jest na dworze irdorath) pojawi się wpis w dzienniku i questa możesz dalej robić. Także czytaj od razu jak dostaniesz to retorykę podniesiesz.

Post połączony: 2018-08-05, 06:14

Dla 2h najemnika to albo wola rhobara albo hełm paladyna

A demona na bagnie można od razu rozwalić, ale warto od razu zrobić questa od Saturasa z magią guru skoro już tam jesteś

To jest ktoś w stanie wyjaśnić mi ten quest z Loa? Nie wiem gdzie mam ją zabrać :/

Aedin

Aedin

Użytkownicy
posty115
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam zabić tych dwóch strażników amul sah i tego drugiego xd z kuuszy zadaje im obrażenia ale się regenerują a z broni zero xd

dei

dei

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś w poradnikach wcześniej pisał że nie uczyć się zup tylko ciast i miał racje de facto zmarnowałem mięsa kopacza i ryby na tych zupach bo mogłem robić ciasta ciekawe czy będzie się opylało kupować skłądniki na targu dla punkcików w statystykach. Kompoty też dają wartości permamentne do statystyk czy tylko jako ciekawostka jak zupy?

Mam pytanie czy ten Wilk Kieł on leveluje? Na starcie to go Polne Bestie na pare hitów zdjęły jakoś po zdobyciu przeze mnie 10K expa w pojedynke radzi sobie z dzikiem i leśnym goblinem.

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś w poradnikach wcześniej pisał że nie uczyć się zup tylko ciast i miał racje de facto zmarnowałem mięsa kopacza i ryby na tych zupach bo mogłem robić ciasta ciekawe czy będzie się opylało kupować skłądniki na targu dla punkcików w statystykach. Kompoty też dają wartości permamentne do statystyk czy tylko jako ciekawostka jak zupy?

Mam pytanie czy ten Wilk Kieł on leveluje? Na starcie to go Polne Bestie na pare hitów zdjęły jakoś po zdobyciu przeze mnie 10K expa w pojedynke radzi sobie z dzikiem i leśnym goblinem.

i ktos mial racje zupy sa slabe, miesa kopaczy uzywa sie do robienia gulaszu ktorego uczy snaf w jarkendarz i daje na stale do obrony przed magia. tak kompoty zwiekszaja max hp i sa swietne

0 użytkowników
Do góry