Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8095062 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8095062

Odpowiedzi 37317

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Tizgar mam obecnie 85 pn, czeka mnie jeszcze ulepszenie poty siły z potężnym mutagenem, to samo tyczy się reszty mikstur, jubilerstwo wyuczone na złote pierścienie (są później jeszcze wyższe poziomy jubilerstwa?). Nie sprzedaje żadnych mieczów ani innych bzdetów, gdyż ten mod jest nieprzewidywalny i zawsze coś się może kiedyś przydać, aczkolwiek jeśli nie muszę uczyć się wytapiania orkowego oręża to raczej tego nie zrobię. Dzięki za rady.
Edit: Jest gdzieś polska wersja wymiany zdań między Xardasem, a Pyrokarem? Na YouTubie jest angielska, lecz pewnych słówek nie rozumiem, tym bardziej kontekstu danego zdania.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Kredens

Kredens

Użytkownicy
posty40
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam panów, mam mały problem w 7 rozdziale. W zadaniu "Opiekunowie" mam znaleźć małe bóstwo, które pomoże mi w walce z Opiekunami. Zgadłem, że chodzi o porozmawianie z Baalem Netbekiem, co również opisane jest w solucji. On jednak mówi mi tylko o orku, który próbował zaatakować obóz i nic więcej się nie dzieje, żadnego wpisu w dzienniku. Wie ktoś co mogę zrobić?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam chciałem stworzyć runy 3 kręgu magii ale pokazuje mi ze nie mam odpowiednich składników chociaż wszystko mam. O co chodzi?
Runy od 3 kregu wymagają średniego kamienia runicznego wymaga to 10 kawałków runicznych oraz 1 sztabkę magicznej rudy

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da się jakoś kontrować efekt odrzucania, z wykluczeniem tarcz? Trochę to denerwujące jak muszę bugować niektórych przeciwników łukiem bo wyrzucają mnie na pół mapy ( patrzę na Ciebie, Azgalor ).

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam dwa problemy:
1)Jestem w 7 rozdziale w Świątyni Śniącego, wybyłem wszystkich orków, a Śniącego nie ma. Za wcześnie przyszedłem się z nim uporać? Czy może trzeba zrobić coś z tymi kapliczkami z którymi nie mam żadnej interakcji?
2)Pyrokar kazał mi znaleźć jakieś małe bóstwo, aby pokonać  opiekunów, jest nawet wpis w dzienniku. Oczywiście udałem się do Netbeka, ale nie mam z nim żadnej opcji dialogowej. Trzeba jeszcze coś zrobić?

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skąd mam wziąć zbroje dla Cliffa?
(kucharza z zamku w górniczej dolinie)

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Pasterz z Feshyr Obojętnie jaka zbroja wystarczy, chyba musi być bez gildii. Ja dałem mu skórzany pancerz.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skąd mam wziąć zbroje dla Cliffa?
(kucharza z zamku w górniczej dolinie)
Cliff jest strasznie wybredny względem zbroji nie sprzedając żadnych zbroi az do 3 akru jedyne jakie chciał założyć do zbroja myśliwego lub z pancerzy pełzaczy jeśli nie masz ich możesz pobróbowac ze zbrojami myśliwych np ze wilczych futer musza być to zbroje nie gildyjne

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Jak założyć swój własny obóz? (3 rozdział)
2.Gdzie jest ksiazka dla tego orka z miasta orków?
3.Oplaca się uczyć wytapiania magicznej rudy jako SŚ?
4.Gdzie jest bron dla Gonzalesa?
5.Jak wejść do Świątyni Śniącego? Ur Thrall mówi ze z demonem sobie poradzą...

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@mateusz1029484 1. Dostajesz od Hagena zadanie "Ogniem i Mieczem", wybijasz poszukiwaczy ( i wszystko inne ) w obozie, wracasz, dalej powinieneś sobie poradzić mniej więcej. Pamiętaj żeby porozmawiać najpierw ze strażnikiem w obozie jak już dostaniesz do tej wieży prawo, bo bez tego nie będziesz mógł nikogo zatrudnić.
2. Którego orka? Szamana? Bo jak tak, to w Wolnej Kopalni, przy dwóch skrzyniach na końcu. Książka nazywa się "Obronny Kunszt Południowców" czy jakoś tak.
3. Tak, jeśli zależy Ci na pierścieniach i paru innych rzeczach.
4. Zadanie od Parcivala.
5. Musisz najpierw zabić demona na bagnie, a potem wyczyścić kopalnię orków ( wystarczy ubić demona i strażnika sfer ), dopiero wtedy pozwoli Ci wejść do świątyni. Polecam odnieść się do solucji.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Jak założyć swój własny obóz? (3 rozdział)
2.Gdzie jest ksiazka dla tego orka z miasta orków?
3.Oplaca się uczyć wytapiania magicznej rudy jako SŚ?
4.Gdzie jest bron dla Gonzalesa?
5.Jak wejść do Świątyni Śniącego? Ur Thrall mówi ze z demonem sobie poradzą...
1Idziesz do lorda hagena który prosi cię o wyczyszczenie starego obozu bandytów ze poszukiwaczy no już po sznurku dalej
2.Kunszt obrony południowców znajdziesz w starej wiezy xsardas w jednym z regałów.
3.Jeśli jesteś czeladnikiem harada to bierz w ciemno ale ta zdolność i tak się przyda więc ucz się
4.Od parvicala dostaniesz zadanie w którym niedaleko obozu hospaka pojawi się grupa orków którą musisz zlkwidować w nagrode dostaniesz broń.
5.Generalnie musisz wykonać kilka questów piersze odać ksiazke właśnie temu szamanowi później wykonac nastepne zadanie od niego czyli mroczny rutuał potrzebujesz mieć również aktywny quest zaginieni bez wieści od garonda i musisz pogadać z talbinem i chyba jorgenem (ten typ co siedzi w obozie oblężonym przez zebacze) po wykonaniu tych czyność oraz posiadaniu 50 retoryki gadasz z ur thrallem o kopalni żelaza wpuszcza cię tam wykonujesz wszystkie zadania i dopiero można wejść do świątyni.

Post połączony: 2018-07-17, 21:12
@mateusz1029484 1. Dostajesz od Hagena zadanie "Ogniem i Mieczem", wybijasz poszukiwaczy ( i wszystko inne ) w obozie, wracasz, dalej powinieneś sobie poradzić mniej więcej. Pamiętaj żeby porozmawiać najpierw ze strażnikiem w obozie jak już dostaniesz do tej wieży prawo, bo bez tego nie będziesz mógł nikogo zatrudnić.
2. Którego orka? Szamana? Bo jak tak, to w Wolnej Kopalni, przy dwóch skrzyniach na końcu. Książka nazywa się "Obronny Kunszt Południowców" czy jakoś tak.
3. Tak, jeśli zależy Ci na pierścieniach i paru innych rzeczach.
4. Zadanie od Parcivala.
5. Musisz najpierw zabić demona na bagnie, a potem wyczyścić kopalnię orków ( wystarczy ubić demona i strażnika sfer ), dopiero wtedy pozwoli Ci wejść do świątyni. Polecam odnieść się do solucji.
DO punktu drugiego co ty gadasz ? w wolnej kopalni znajduje się starożytna astronomia ona jest związana z innym zadaniem w kopalni okrów

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
DO punktu drugiego co ty gadasz ? w wolnej kopalni znajduje się starożytna astronomia ona jest związana z innym zadaniem w kopalni okrów
Sorry, zawsze mylą mi się te księgi z jakiegoś powodu. Mam ekwipunek zawalony książkami i listami że aż głowa mała.

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć nowych ludzi do obozu myśliwych?

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety jestem za słaby aby iść do Wolnej Kopalni obok Nowego Obozu,kilka Jaszczuroczlekow nie zabije naraz.

Post połączony: 2018-07-17, 21:19
W jakim rozdziale i gdzieś na oko którym poziomie udam się do Assasynow?

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@mateusz1029484 Kolega wyżej mnie już poprawił, książka jest w wieży Xardasa z G1. To o czym myślałem jest do zadania z kopalni orków, więc w sumie tamta księga też będzie Ci potrzebna.

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć nowych ludzi do obozu myśliwych?
Obóz myśliwych.
Bartok,Gestabth,Talbin

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Alrik jest w 4 o ile mi wiadomo, a kopacz w kopalni to Grimes, drugi nie ma imienia. I gość pytał o myśliwych, a nie ludzi do obozu.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@mateusz1029484 najlepiej wszystkie wątki poboczne robić w rozdziale 3. Przynajmniej ja tak zrobiłem.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A nakierowalbys mnie jak tam się dostać?

Duncan.

Duncan.

Użytkownicy
posty173
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Alrik jest w 4 o ile mi wiadomo, a kopacz w kopalni to Grimes, drugi nie ma imienia. I gość pytał o myśliwych, a nie ludzi do obozu.
Dzięki XD dobra ide spać bo już mi mózg nie działa.

0 użytkowników
Do góry