Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8094895 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8094895

Odpowiedzi 37317

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Niby co masz na tym etapie gry? nawet na legendarnym nie masz już nic do nauki oprócz main stata.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@tomu1
Cóż, miałem identyczną sytuacje, mimo wykonania pobicia go itd. Po prostu czasem tak jest. Z goldem na tym etapie i tak już za dużych problemów nie powinieneś mieć

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Tizgar Mam do nauki tworzenie run, przetapianie magicznej rudy czy orkowego oręża, niektóre zupy oraz ciasta. Blokowanie tarczą magii i różne inne niepotrzebne duperele. Kręgów magii u Gallahada też mogę się nauczyć. Zapewne powiesz, że słabo gram, skoro tyle mam do nauki, lecz i tak się 3/4 z tych rzeczy nie nauczę bo nie będzie mi to potrzebne. Zresztą już mi to powiedziano, także jestem przyzwyczajony.

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Grasz pod 2h jak pamiętam wszystkie te rzeczy są ci niepotrzebne lub nie wymagają pn wiec wciąż dalej jedyne na co możesz wydawać pn to  siła

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@deverct no trudno 😟, kasa kasą ale za kazdy róg był też exp.

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tomu1 nie ma już expa :/
Czytam sobie poradnik Tizgara do lasu Asasynow i sie zdenerwowałem bo mialem mieć 2 opcje u Gonzalesa w tym zjebanym lesie a mam tylko opcje z zabiciem wszystkich.......

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma juz expa? A to strata mała 😉

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Tizgar owszem, pamięć Cię nie myli. Ale mylisz się co do tej siły, gdyż mogę też pakować w zręczność, żeby innych okradać. Co prawda nie jes to tak ważne, lecz jednak mogę robić i to.

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@tomu1
Jest i exp ale no niewielka strata - nie opłaca się od nowa z tego powodu zaczynać

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Exp za rogi jest  za każdy róg dostajesz tyle samo expa co za cieniostwora.
@fleksiu nie, to marnotrawienie pn osiągniesz tyle zreki ile trzeba do kradzieży z biżuterii defakto to tez po za expem a jego jakoś dużo nie będzie tez nie daje ci korzyści. Jesteś na etapie gry w którym nie zależnie od poziomu można wydawać pn tylko w swoja pref statystkę nic innego po za jeszcze jubilerstwem ale to są drobne pn, nie zostało.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@fleksiu Ale umiejętności związane z przetapianiem, zwłaszcza magicznej rudy, musisz obowiązkowo posiąść. Do tego po 3 rozdziale już nie nauczysz się przetapiania orkowych broni. Ciasta i biżuteria także, reszta to pierdoły. Kręgi magii z całą pewnością olej, możesz się co najwyżej regeneracji many nauczyć, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Mam pytanko, co trzeba zrobić w 2 zadaniu od Opiekuna ten co stał koło wieży Xardas'a ? , powiedział że muszę coś zrobić z sercem Luciana, mam czegoś szukać niby w klasztorze ale czego dokładnie i gdzie to się znajduje ? :D

Kocham Cię Wrzód !

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Pawcik2k Użyj czarnej mgły, żeby przejść obok Talamona i przeczytaj książkę "Ofiara duszy". Przy okazji przeczytaj też pulpit.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pawcik2k Użyj czarnej mgły, żeby przejść obok Talamona i przeczytaj książkę "Ofiara duszy". Przy okazji przeczytaj też pulpit.
Lepiej niech użyje przemiany w chrząszcza, tańszy i bardziej pospolity.

Post połączony: 2018-07-17, 19:24
Dam rade jako nekromanta ubić tego demona dla orków czy lepiej zbierać Pn-y i przygotowywać sie na R3? Mam 370 many(8 potek moge jeszcze zrobić, ale czekam na mutageny), 660 hp, 36 lvl, poziom trudności hard.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@Pawcik2k wszystkie zadania opiekunów są opisane. Wpisz w google opiekunowie returning i masz wszystko
@Tizgar skoro tak mówisz
@Jao czy bardzo jest potrzebne przetapianie orkowych broni? Nie chce mi się wczytywać save, a przed chwilą właśnie rozpocząłem 4 rozdział, więc chciałbym wiedzieć, czy muszę się cofać. Kto uczył przetapiania rudy? Wąż?

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oddawalem te rogi nie dawno wyświetliło się exp+0 :)
Ten las asasynow to taki zbugowanyjest na 66 2 czy da sie cos poradzić oprócz wczytywania sejwu? I co mam zrobić żeby mieć inne opcje oprócz rozjebmy ich u tego Gonzalesa?

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pyrokar kazał mi znaleźć jakieś małe bóstwo, aby pokonać  opiekunów, jest nawet wpis w dzienniku. Oczywiście udałem się do Netbeka, ale nie mam z nim żadnej opcji dialogowej. Trzeba jeszcze coś zrobić?

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wąz o ile faktycznie przetapianie magiczne rudy ci się przyda to jest 10 pnów o tyle przetapianie orkowego złomu w sumiw za 2 pn jest ok no chyba ze już sprzedałeś cały orkowy złom można się bez tego obejść.
Jesli nie nauczyłeś się jeszcze ciast na siłę i hp to to tez można no i jubilerstwo cała reszta jest w 100% zbędna lub nie wymaga pnów wiec for fun why not.

tomu1

tomu1

Użytkownicy
posty351
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szkoda trochę tych rogów, no trudno sprzedam je myśliwym kasa bedzie, a exp mówi się trudno. Przy takiej ilości questow zawsze coś może niezaskoczyc.

Tizgar ile razy przeszedłeś tego moda?

jazzoboo

jazzoboo

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam chciałem stworzyć runy 3 kręgu magii ale pokazuje mi ze nie mam odpowiednich składników chociaż wszystko mam. O co chodzi?

0 użytkowników
Do góry