Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8875242 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8875242

Odpowiedzi 37317

Tangel

Tangel

Użytkownicy
posty64
Propsy3
  • Użytkownicy
Jakie trofea musimy przynieść by wódz myśliwych nauczył bezimiennego robienia zbroi ?

mrthezyga

mrthezyga

Użytkownicy
posty28
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jeśli zabiję Canthara to będe miał potem problem z rogami cieniostwora dla Bustera? Bo w vanilli bez Canthara tego questa nie ma. Oraz czy będe mógł ukończyć gildię kupców, jestem w 2 rozdziale i skończyłem questa na dostawy dla paladynów, Sara niestety nie żyje bo gra mi się zbugowała i nie mogłem zamknąć ani jej ani Canthara (po przyjściu do Andre Canthar nagadał na mnie kupcom a zwłoki Sary znalazłem w lesie).

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tangel Pazur bossa wilka, pazur ( albo skóra? ) bossa pantery, skóra bossa warga, róg bossa trolla, skóra bossa czarnego trolla. Nie pamiętam ich imion, ale powinieneś w czasie rozgrywki je wszystkie zdobyć.
@mrthezyga Canthar u mnie nie żyje i Buster skupuje rogi na spokojnie. Chyba wymogiem tylko jest zostaniem łowcą smoków, ale nie pamiętam dokładnie. Co do gildii kupców to tracisz parę zadań, ale jestem dopiero w 3 rozdziale więc nie wiem jak to działa dalej.

Neck

Neck

Użytkownicy
posty82
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dość nietypowy problem, mianowicie byłem w dolinie cienia, wstawiłem się za ur-shakiem i on gdzieś teraz znikł, w sensie nie ma go koo namiotu Hosh-Paka a ja mam misję od opiekuna wody "Duch wody" w której muszę zapytać Ur-shaka o ducha wody, co mam teraz zrobić? Da się jeszcze gdzieś spotkać Ur-Shaka, czy znikł na amen? Szukałem go już sporo w różnych miejscach niestety bez rezultatów.
A nie ma go przypadkiem przy starej wieży xardasa przy ognisku ? tam gdzie spotykasz go w G2NK ?

Szukałem go już w tym miejscu i niestety nie ma go tam. Mówił że wraca do swoich braci czyli prawdopodobnie powinien być w mieście orków Ur-Thralla, jednak że szukałem go już tam i najprawdopodobniej nie ma go tam. Nie wiem czy znikł całkiem z gry, czy da się go jeszcze gdzieś odnaleść ;/

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajduję się klucz do komnaty Garonda?

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Pasterz z Feshyr solucja :)
@Tizgar hmm a jak ją sprawdzić? Wykonałem wszystkie dostępne zadania już...

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduję się klucz do komnaty Garonda?

Nie potrzebujesz klucza. Wychodzisz na najwyzsza wieze i jak masz akrobatyke to wchodzisz do pokoju przez balkon skaczac po dachach (albo przemiana w krwiopijce). Klucz od Garnoda (kradziez chyba 150+ zreki wymaga) zostaw sobie na lochy zamku - wejscie na przeciwko Brutusa.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Kto uczy wyrywania rogów smoczych zebaczy?
2. Runa teleportacyjna, o której mówi Baal Netbek to pozostałość z Rebalanca czy rzeczywiście moge ją od kogoś z obozu dostać?
3. Jak zabić trolla jaskiniowego z questa od Netbeka?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1.z tego co pamietam to grimbald/napewno ktorys z mysliwych.
2.runy mozesz sie nauczyc grajac tylko i wylacznie magiem/baal netbek jej uczy
3.tak jak inne trolle tylko trzeba sie pomeczyc,nie oznacza ze musisz go zabijac odrazu,mozesz wrocic pozniej.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Bezio123

Bezio123

Użytkownicy
posty106
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robiłem targu z hagenem o rudzie a i tak przychód na dzień mam 0. I z kim pogadać o handlu pretami produkowanymi w obozie?

keny111

keny111

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.3 rozdzial zaczyna sie po wejsciu do Khorinis z dowodami od Garonda ,bo juz zapomnialem ? :D
2.Po powrocie z Jarkendaru ranny ork juz nie zyl ,tak powinno byc i czy jego smierc blokuje mi jakies questy?
3.Oplaca sie ulepszac ciezka zbroje najemnika czy juz czekac na zbroje smoczego zabojcy?(dopiero wszedlem do GD)
4.Gdzie znajde jakis ciekawy miecz 1h ,bo czytalem ze w skarbie ognistego smoka ,ale to chyba z innej wersji bo miecza nie ma ,a skrzynka na klucz zamknieta.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1.tak
2.jego trzeba uleczyc w 1 rozdziale,straciles poprostu pare questow w miescie orkow.
3.oplaca sie.
4.spis broni jest w solucji z tego co pamietam.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Kto uczy wyrywania rogów smoczych zebaczy?
2. Runa teleportacyjna, o której mówi Baal Netbek to pozostałość z Rebalanca czy rzeczywiście moge ją od kogoś z obozu dostać?
3. Jak zabić trolla jaskiniowego z questa od Netbeka?

3. Zablokuj go na drzewie.

emyl07

emyl07

Użytkownicy
posty39
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jaki przedmiot jest potrzebny zeby upiec ciasto? stoje przy piecu ale nic nie moge zaczac robic

MonCalamari

MonCalamari

Użytkownicy
posty180
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jaki przedmiot jest potrzebny zeby upiec ciasto? stoje przy piecu ale nic nie moge zaczac robic

Rozgrzany pret. Sprzedaje go jedna kobieta na farmie Onara - nie pamietam imienia.

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie co jest powodem powolnego spadania punktów życia? Próbowałem jeść żywność, pić, spać 6/8 godzin, a mimo to życie cały czas powoli spada. O co chodzi..?

Dodam, że gram na Normal w Returning.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
pewnie jestes zatruty,sprobuj wypic czysty alkohol/odtrutke.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Bartekiju

Bartekiju

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zauważyłem, że po włączeniu wskaźników klawiszem "i" nad paskiem życia mam taką butelke, a nad paskiem wytrzymałości jakiś złoty znaczek. Odtrutka nie działa :-/

keny111

keny111

Użytkownicy
posty22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziekuje  za odpowiedzi i mam ostatnie pytanie. Zdobylem dowody dla Garonda zajelo mi to z 10 min ,czyli nawet nie eksplorowalem GD ,czy warto posiedziec w GD ,porobic zadania czy leciec prosto do Hagena?Moze zrobic tylko kilka questow jesli tak to ktore sa najwazniejsze ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Bartekiju to musisz wypic czysty alkohol albo inna odtrutke,ktora napewno zadziala.
@keny111 MUSISZ wrecz pochodzic po gd bo sie zesrasz w 3 rozdziale.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

0 użytkowników
Do góry