Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8220971 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8220971

Odpowiedzi 37317

kacper194

kacper194

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś napisać gdzie znajdę drewno i ścięgno pantery do "kuszy wielkiego łowcy"?

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy zmniejszenie potwora działa na smoki?

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siemanko mam parę pytań
1.  Jak otworzyć grobowiec z amuletem angara ? czy on się automatycznie otwiera w 3 rozdziale dopiero ? ( jestem w drugim rozdziale)
2. Czy zabicie canthara niesie za sobą jakieś negatywne skutki ? (np tak jak w rebalance że Halvor przestawał skupować ode mnie kosztowności ? )
3. Matteo uczy robić złotą biżuterie dopiero w 4 rozdziale ? Bo nie wiem czy jest sens marnować 2 rubiny ( znaczy kamienie pod siłę :D wydaje mi się że są to rubiny ) na zwykłe stalowe pierścionki żeby mieć +20 do siły ?
4. Od którego rozdziału są mordobicia w karczmie martwa harpia u Orlana ? z kim trzeba zagadać ? bo gdzieś wyczytałem że od 2 ale nie mam z nikim opcji dialogowej
5. Ile razy mogę przyjąć dary od bogów ? bo przyjąłem już 40 hp od Beliara i 10 wytrzymałości od innosa i teraz chce przyjmować od innosa po 10 siły :D albo jak będzie tego zbroja wymagała to 200 wytrzymałości ( gdzieś wyczytałem że jest jakiś ogranicznik, nie wiem jak on działa )
6. Co zrobić z kamieniami runicznymi które wypadają z strażników świątynnych w jarku ( jaka opcja jest najbardziej korzystna) ?

Samoth

Samoth

Użytkownicy
posty21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
do usunięcia

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Panowie, można gdzieś zdobyć recepturę na pełnię życia? Bo w walce z tym demonem na hardzie będą one konieczne.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kravis Mówi ci coś taka lokacja jak Las Asasynów ? W każdym razie jest to wątek w 3 rozdziale,na końcu znajdziesz przepis.

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Gdzie jest Ur-Khan w dolinie cieni? Ponoć jest pierwszą spotkaną postacią w tym świecie, a ja go nie spotkałem po 3h bycia tam xd

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Panowie, o jaką dokładnie książkę chodzi temu orkowi w kopalni rudy, zeby mi oddał dziennik Crowe'a ? :D

Kocham Cię Wrzód !

LeeSan

LeeSan

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z zadaniem "facet bez dziury chodzi ponury".Mianowicie jak grałem za 1 razem w R2.0 to kupiłem dziewczynę dla Skipa za 2k złota i po 3dniach ukazał mi się wpis do dziennika, że mogę ją odstawić na miejsce do Bromora. Postanowiłem zagrać 2 raz i tym razem miałem na tyle retoryki, aby dostać tą dziewczyne za 1k złota. Problem polega na tym, że nie mam żadnego wpisu, nawet gdy śpię przykladowo dłużej niż 3dni. Zagaduję do Skipa, do tej laski i do Bromora ale misja wisi. Miał ktoś taki problem?
Ps domyślam się, że misja się uaktywni albo nie zostanie zaliczona jak skip wróci do piratów. Jednak do tego mi jeszcze daleko, dlatego pytam Was.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po wykonaniu zadania kontakt z Onarem Lutero nie daje mi żadnych zadań. Tak powinno być?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy

windu84

windu84

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest możliwośc nauki wyrabiania strzał kerenowych nie tylko od bospera? Bo problem taki ze jestem czeladnikiem u Harada, nigdzie nie moglem znalezc informacji na ten temat

rzal

rzal

Użytkownicy
posty73
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misją "Klątwa pradawnych". Według ruskiej solucji muszę iść na Pustynię Adanosa ale nie rozumiem gdzie konkretnie. Jak coś ubiłem arcykapłana.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Do czyśćca, tego w dużej piramidzie. Potem gadasz z Rademesem i on ci da... najdokładniejszy możliwy opis twojego następnego celu.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

kacper194

kacper194

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 200 karmy innosa a kiedy proszę o dary mam komunikat, nie jestem gotowy, ktoś wie kiedy będę mógł prosić Innosa o te dary? Kilka razy już prosiłem i było git.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Co 10 leveli 1 dar. Tego nie ma w "najczęściej zadawanych"? Trzeba to zmienić.

You didn't grow.
You didn't improve.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
Jestem w kopalni orkow, zabilem tego bossa szkieletow przy sferze ziemi, mial przy sobie jakis klucz do teleportu i tabliczke ''biala skala'' do czego to potrzebne ? :D , i gdzie jest ten boss demonow ? ^^

Kocham Cię Wrzód !

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Jak nie znalazłeś demona, to nie przeszukałeś po prostu całego dolnego poziomu. Klucz do teleportu jest do zadań niewolników, tabliczka do zadania Saturasa, które dostaniesz po dostarczeniu mu dziennika Y'Beriona.

You didn't grow.
You didn't improve.

Pawcik2k

Pawcik2k

Użytkownicy
Ajeeee <3
posty134
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Ajeeee <3
@Jao a zauwazylem, ze niektore przejscia są zablokowane przez krate, da się je jakos otworzyc ? ;o

Kocham Cię Wrzód !

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grając nekromantą opłaca się wbijać do 90% broni ? czy 60 wystarczy ?

0 użytkowników
Do góry