Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8221152 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8221152

Odpowiedzi 37317

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Dlaczego nagle z mistrza broni 2h bezior przełącza mi na gorszy styl i nie mam mojego mistrza?? Nagle mi zmienił styl. Ostatnim razem restart pomógł, tym razem nawet 3 restarty nie pomogły. Wczytałem save w którym jeszcze nie miał gorszego stylu i i tak go nadal ma :(
Edit: Przełącza na styl początkowy, ten 10%
Edit2: Oczywiście na forum.gothic.phx.pl coś o tym prawdopodobnie jest, ale ta strona mi się nie chce załadować -,-

Księżycowe kamienie można znaleźć w najczęściej zadawanych pytaniach.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ofc ze Coragornowi daje  defakto najlepsza nagrodę :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam sprawę.

Gdzie dokładnie znajduje się grobowiec paladyna Ginnoka? potrzebny do zadania: MROCZNY ZAKON hagen dał mi klucz do tego grobowca, ale w dzienniku nie ma nic o położeniu ani gdzie mam iść aby znaleźć ten grobowiec, więc gdzie on jest? :P
Nie wiem gdzie dokładni jest grób tego ginnoka ale są trzy możliwość jeden to miesce gdzie w postawce mogłeś znaleźć smoczą zgubę drugi to jaskinia nieopodal karczmy orlana a trzecia to jaskinia na na prawo od wschodniej bramy jest tam kilka wargów cieniostworów itp

@Jao

A już wiem, zapomniałem o tym miejscu :P

Dzięki.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
duale skalują się tylko z 2h czy też z 1h

Gdzie jest ten darius? przyjaciel lee nie spotkałem go w kopalni chyba ze gdzies ukryty siedzi

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
Wie ktoś na której stronie było pytanie o brak zaufania Ur-Thralla? Szukam i szukam, a nie mogę znaleźć, a nie chcę o to pytać bo mnie zlinczujecie xD

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jakie brak zaufania robisz demona na bagnie demona z kopalni swiatynie sniacego dolinie cieni i eluwa.mp3

fleksiu

fleksiu

Użytkownicy
Krzyżówkomaniak
posty302
Propsy24
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Krzyżówkomaniak
@avebraz czyli jednak muszę te jebane bagna zrobić :( później rozumiem dostanę dostęp do kopalni, gdzie zabijam demona i mam dostęp do świątyni?

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@LigenTex jak grasz na hardzie/legendzie to napewno nie

Post połączony: 2018-07-03, 12:46
duale skalują się też z 1h czy tylko z 2h
Gram na hardzie

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Duncan mam 200 many 1 rozdział i u żadnego guru nie mam tej opcji :D chyba że jakaś tajemnicza D:

Mystoo

Mystoo

Użytkownicy
posty244
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@fleksiu  bagna--->kopalnia----->swiatynia sniacego------>dolina cieni

Andargon

Andargon

Użytkownicy
NiepokornySługaJebacza
posty162
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • NiepokornySługaJebacza
Dobij 201 many moze trzeba przekroczyc albo 2 rozdzial

Szanuj mnie.. a być może i ja będę szanował ciebie..

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
gdzie jest darius?

duale skalują się tylko z 2h czy też z 1h?

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@avebraz z tym i z tym najlepiej ;d

Post połączony: 2018-07-03, 19:21
@avebraz jeżeli grasz pod zręke to 1h masz bronie od ramireza i z nimi chodzic przez dlugi czas a potem dopiero duale zrobic albo wlocznie jakas ogarniesz wiec i tak mussiz zaczac z 1h przymajnnijej do 60%

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam pytanko czy ma ktos kod na spiwor?

DivaynEays

DivaynEays

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam dwa pytania:
1. Jak wejsc do doliny cieni i do kopalni orkow? zrobilem wszystkie zadania w miescie orkow (poza tymi od Ur-Thralla bo nie mam opcji dialogowych). Podejrzewam, ze moze miec to zwiazek z tym, ze nie uratowalem ur-karrasa (i nie zrobilem jego zadan). Czy jest jakas opcja zeby to przepchnac? (oczywiscie do swiatyni sniacego tez nie mam dostepu, zeby zdobyc Uriziel)

2. Robie zadania na Pustyni Adanosa, jestem na etapie ozywienia drzewa, rozmawialem juz z Saturasem oraz Xardasem, ale brakuje mi Jagod Trolla - skad je wziac?

dzieki pozdrawiam! :)

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@DivaynEays Idz do Netbecka i nie marnuj roślin...

DivaynEays

DivaynEays

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@DivaynEays Idz do Netbecka i nie marnuj roślin...

Poza zapytaniem o uleczenie nie ma innych opcji dialogowych, najwidoczniej sie zablokowaly po rozmowie z Xardasem =/, jakies inne rady?

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam dwa pytania:
1. Jak wejsc do doliny cieni i do kopalni orkow? zrobilem wszystkie zadania w miescie orkow (poza tymi od Ur-Thralla bo nie mam opcji dialogowych). Podejrzewam, ze moze miec to zwiazek z tym, ze nie uratowalem ur-karrasa (i nie zrobilem jego zadan). Czy jest jakas opcja zeby to przepchnac? (oczywiscie do swiatyni sniacego tez nie mam dostepu, zeby zdobyc Uriziel)

2. Robie zadania na Pustyni Adanosa, jestem na etapie ozywienia drzewa, rozmawialem juz z Saturasem oraz Xardasem, ale brakuje mi Jagod Trolla - skad je wziac?

dzieki pozdrawiam! :)

1 aby wejsc do kopalni orkow musisz zabic demona na bagnach (musisz miec na niego misje od szamana) ur-karass nie ma nic do tego dopiero jak zrobisz kopalnie ur-thrall cie pusci do swiatyni sniacego

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

DivaynEays

DivaynEays

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive od jakiego szamana? rozmawialem juz z magiem wody (Nicolasem bodajze) i on prosil mnie o pomoc wlasnie z obozem na bagnach, zeby wyeliminowac te trupy lub dac mu miksture, ktora pozwoli mu prowadzic badania. Rozumiem, ze przez "bagna" rozumiesz te, gdzie miescil sie kiedys oboz bractwa ?

0 użytkowników
Do góry