O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8095008
Odpowiedzi 37317
frans
Mroczny... Dobrze powinieneś wiedzieć, że tam w świecie ognia masz piec w którym możesz wytopić mechanizm do kuszy z czystej rudy. Tylko tam. Chuj... zgrywam się. Nie możesz wiedzieć. Musisz się domyślić na podstawie gwiazd. Inaczej zwalisz. Fuck logic.
NocJestCiemna-RasizmemJą
revynar
zuchantek
Powiedzcie mi gdzie jest Snipes, bo szukam go żeby zwerbować go do kopalni, ale go nie ma. Po tym jak dałem mu rudę myślałem, że będzie w mieście, ale nie mogę go znaleźć.
Cive
Cytat: Cive w 2018-06-25, 12:24Cytat: xKondziox w 2018-06-25, 05:38Z pierwszego lepszego bossa demona xdda gdzie takowego znajde? Z bossow to zabilem tego w jarku i tego demonicona w zatopionej wiezy xardasa. Gdzies jest jeszcze jakis ktorego w miare latwo bedzie mi zabic?Kamienna twierdza za regałem
Cytat: xKondziox w 2018-06-25, 05:38Z pierwszego lepszego bossa demona xdda gdzie takowego znajde? Z bossow to zabilem tego w jarku i tego demonicona w zatopionej wiezy xardasa. Gdzies jest jeszcze jakis ktorego w miare latwo bedzie mi zabic?
Z pierwszego lepszego bossa demona xdd
Cytat: NocJestCiemna-RasizmemJą w 2018-06-25, 12:04Mroczny... Dobrze powinieneś wiedzieć, że tam w świecie ognia masz piec w którym możesz wytopić mechanizm do kuszy z czystej rudy. Tylko tam. Chuj... zgrywam się. Nie możesz wiedzieć. Musisz się domyślić na podstawie gwiazd. Inaczej zwalisz. Fuck logic.Zajebista logika xD Skąd ja to miałem wiedzieć, ruski mnie powalają na każdym kroku. Brawo. Jak można zrobić tak debilną rzecz? Dwa wątki w ogóle ze sobą nie związane...Nie gram pod kusze, ale dużo straciłem, jeśli jej nie zrobiłem? A i tak w ogóle to gdzie był ten róg czarnego trolla jaskiniowego?
nawet jak nie grasz pod kusze to chyba po zrobieniu jej i oddaniu orkowi dostajesz +10 zre/sily
Darant
Zaczalem nowa gre, mam zamiar leciec pod maga i dla oszczedzenia PN chce zapytacCzy nauka umiejetnosci mysliwskich typu (sciaganie futer, wyciaganie mieska, kłów, rogów itd) daje za każde nauke po zostaniu nowicjuszem +1 do int?
Bezio123
Jao
Dudeus
Czy misje głodny skazaniec można wykonać w 2 rozdziale? I gdzie jest ten cały Ragnar.
xKondziox
tomu1
Trapelek