Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8887764 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8887764

Odpowiedzi 37317

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można nauczyć się regeneracji many grając strażnikiem bractwa? Jak tak, to u kogo i jakie są wymagania?

Kayoi281

Kayoi281

Użytkownicy
posty49
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy Lutero daje kolejne zadanie w gildii kupców? ( ostatnie jakie miałem to to z negocjacjami z Onarem)

You are gonna carry that weight

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć szpadę mistrza złodziei, ktoś wspominał o możliwości zdobycia w drugim rozdziale.
Dostajesz questa od Lutero na żywność dla paladynów w Fort Azgan. Na miejscu spotkasz Rączkę. Jeśli uda Ci się go okraść, to jako nagrodę daje Ci klucz do jego skrzyni w domku w GD. W środku jest receptura na tę właśnie szpadę. Nie wiem czy przypadkiem nie musisz być nauczony wszystkich poprzednich projektów szpad u Ramireza, aby aktywować tego questa/wykonać szpadę.

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@benekol chodzi mi o kolejność questów w mieście orków

Post połączony: 2018-06-23, 18:28
Noszę łuk er hazira i jeden z mieczy wypadających z algulow nczy jak oni mają przy Wielkiej piramidzie na pustyni

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@N0N4M3 ile obrazen ma twa bron ?

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja zrobiłem z solucją, nie pamiętam dokładnie, ale zacząłem chyba od areny, potem latałem za tymi posągami, jakieś napoje chyba trzeba było przynieść czy skóry. nie zabijałem wtedy orków, bo nie uratowałem orka w 1 rozdziale (UrKrass chyba) ale ogólnie na spokojnie z reputacją teraz ponad 100 śmigam

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Pawcik2k Zacznij od zwiększenia siły, potem zdobądź ten mieczyk, zrób wszystkie lokacje w GD, potem pustynia, las i Dolina Cieni (możesz sobie wszystko poza uzyskaniem dostępu do kopalni orków odłożyć na 4 rozdział, jeśli chcesz)

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Trapelek

Trapelek

Użytkownicy
posty56
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie : czy duale wymagają złączonych bonusów aby je nosić? tzn jezeli wymagaja 250 zreki to jezeli chce nosic obie na raz to musze miec 500 ?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie w trzecim rozdziale mogę znaleźć najlepszy amulet na zręke? Od drugiego chodzę z tym gównianym amuletem Franko (+3 zręka i siła +10hp). Domyślam się, że na pewno musi być coś lepszego.
2. Jak to jest z tą reputacją u orków? Zacząłem wątek miasta orków i teraz przy zabicia byle zielonogówniaka, spada mi rep -1. Jak mam niby expić, skoro bez niej nie wejdę do Ur-Thralla? Cholery można dostać z tymi ruskami....
3. Jak wygrać pierwszy pojedynek  na arenie z Ulu-Mulu? Mam 40 siły, bo gram pod zręke i łuki, więc nie zadaje  dosłownie żadnych obrażeń. To jest k*rwa bez sensu... Czy w ogóle ta arena jest obowiązkowa? Jakoś mi się nie widzi jej w ogóle zakończyć, bo nawet strzał nie można używać. Zajebisty balans.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
@Trapelek To ze maja x2 dmg i x2 przelicznik nie oznacza ze wymagania tez są podwójne wymagają tyle ile pisze jak pisze 250 to 250 proste.

@MrocznyZły
Sam sobie jesteś winy byo mówione kilka razy albo  pierw czyścisz gd z orków a potem idziesz robić watek albo podczas wątku niczego nie wybijasz tylko ty ponosisz teraz wine.

I tak musisz się 2h uczyć grając pod zreke albo grasz pod włócznie albo pod duale w obu przypadkach 2h jest potrzebne a i siły powinieneś już mieć grubo powyżej 100 żeby to widma zabijać  srebrnym mieczem.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Trapelek  Jeśli wymagają 250 to wymagają 250 ;) a i Nie jestem w stanie określić dmg bo jest niby 175 a bije prawie 2 razy wiecej niz włócznia 200 dmg

Post połączony: 2018-06-23, 19:03
@Tizgar gdzie jest klucz do skrzyni w zatoponej wiezy xardasa? Ruszyłem questa Ekspedycja Magów Ognia byłem u Pyrokara potem u xardasa a klucza nie mam :(

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A wziąłeś z góry wieży w khorinis ze stołu klucz?

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@MrocznyZły jest trik. Musisz mieć Kama Masjafu oraz ten jadowity kieł Muritmana jakoś tak. Wtedy wystarczy trafić orka 2-3 razy i pada, ale warto przed ostatnim ciosem szybko zmienić broń bo trucizną zapierdalasz wroga.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@N0N4M3
Dmg duali jest liczone wedle prostej formuły: dmg broni x2 bo duale + nasza zręczność x2 bo duale - armor przeciwnika  = DMG zadany celowi w ten prosty sposoby  duale zadaje więcej dmg niż spelle pod koniec gry możemy dosłownie onehitowac smocze zębacze mając 2k-2,5k hp :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam, w jaki sposób mogę nabić znacznie mane ? Gram Nekro i jestem w 3 rozdziale i w chwili obecniej mam około 300 many...

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły
Sam sobie jesteś winy byo mówione kilka razy albo  pierw czyścisz gd z orków a potem idziesz robić watek albo podczas wątku niczego nie wybijasz tylko ty ponosisz teraz wine.

I tak musisz się 2h uczyć grając pod zreke albo grasz pod włócznie albo pod duale w obu przypadkach 2h jest potrzebne a i siły powinieneś już mieć grubo powyżej 100 żeby to widma zabijać  srebrnym mieczem.
GD już całe wybite, ale to było w 2 rozdziale, teraz mam 3 i sporo wrogów się porespiło. Siły mam 42, nie mam pojęcia skąd miałbym mieć 100, skoro wrzucam punkty we wszystko oprócz siły, która nie jest mi potrzebna. Ewentualnie mógłbym dobić do 50, bo mam sporo potek w eq, ale do 100? Nie mam pojęcia jak... Widma zabijam włócznią, ale nie wiem, jaki ma to związek z moimi pytaniami. Tak w ogóle to srebrny miecz 1h wymaga 190 siły, a nie 100, bo ostatnio go znalazłem.

Tak czy owak, ma ktoś pomysł gdzie znaleźć fajny amulecik pod zręke w 3 rozdziale?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bon z kowalstwa co rozdział + 10 siły.  ciasta na siłe  sa istotne pod zreke z powodu głownie hełmów
Potki  mutageny tabliczki tego idzie wyciągnąć trochę a pierwszy miecz na widma srebrny wymaga 100 siły ( ale to bez znaczenia bo ty włócznie )
No ale jak grasz pod włócznie to gdzie ty widzisz problem? trochę więcej siły i masz perma crita z ulu-mulu.

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Cive 1. Tak.
2. Na górze w dużej komnacie są trzy itemy, umieszczenie ich na ołtarzykach w jednej z mniejszych komnat przyzwie bossa.
@benekol 4 rozdział.

Chodzi o te oltarze co sie swieca na czerwono? Bo nie mam z nimi zadnej interakcji (itemy zebralem z gory)

0 użytkowników
Do góry