Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7662590 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7662590

Odpowiedzi 37317

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile zręki trzeba, żeby okraść sędziego? Mam z bonami i wszelkim złodziejskim ekwipunkiem 120 i dalej nic.

Sebek20133

Sebek20133

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Poda ktoś dokładne składniki do bełtów ?

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kujesz groty, piłujesz dechy, na tym stole obok Torbena robisz groty (powinny być promienie, ewentualnie drzewce - błąd tłumaczenia, ale robisz właśnie te drewniane części) i na koniec masz stół do połączenia tego. Stół np. u Bospera. Usiądź, daj mu chwilę i gotowe.

To co z tymi krwawymi kielichami? Ile tej zręki trza na sędziego?

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w jaki sposób mogę pognieść sobie wytrzymałość? Pamiętam że w 1 części returninga ktoś uczyć wytwarzania mikstury

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

ch1nn

ch1nn

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co ja mam zrobić jeżeli otrzymałem klątwe od poszukiwacza (że zabiera mi 50 pkt zdrowia co minute i ze nie mogę spać) a pyrokar nie chce mi sprzedać mikstury która ulecza z tej klątwy

Sebek20133

Sebek20133

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ile zręki trzeba, żeby okraść sędziego? Mam z bonami i wszelkim złodziejskim ekwipunkiem 120 i dalej nic.
Próbuj aż w końcu wyrzuci bo są na to % mi na 100 zręki się udało

Post połączony: 2018-06-15, 21:45
1. Jak nauczę się siły i będę miał prf to jak wyuczę się  many ze będę miał wyuczone więcej niż siły to mi się to zmienni ?
2. Jakieś porady co do łucznika na legendzie ?
3.Zauważyłem że podczas będąc magiem ognia lub nekromantą zwiększają sie bonusy od bogów zauważyliście to w jeszcze innych gildiach ?
4.Będąc strażnikiem wybrać drogę leczenia czy walki ? I jak ktoś pamięta ile many wymagają
5. Czy grając na legendzie łucznikiem da radę wyrobić tak z punktami by dołaćzyć do magów ognia lub zostać nekromantą ? Czy całkowicie nie opłacalne ? Lub z karmy innosa dodać w manę ? Tylko nasuwa się kolejne pytanie czy będąc nowicjuszem są podwojone bonusy od bogów ?
6 Gdzie uczę się wyrobu innych strzał niż podstawowych a najbardziej interesują mnie poświęcone

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
na sędziego styka 50 zreki to wciąż jak w nk jest losowe.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki!

A to jeszcze się zapytam:

Kto uczy regeneracji życia i 100% w 2h? Bo chciałbym sobie zdjąć pierścień Roda.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę quahodrona w pozniejszym etapie gry? Przy misji klątwa pradawnych

Czocher

Czocher

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie kupić zwoje przemiany w krwiopijce? Ps jestem w 4 rozdziale i ignazz nie żyje
W obozie zmiennokształtnych chyba

Post połączony: 2018-06-15, 22:15
Jak zlikwidować ta klątwę co pojawiła się nad paskiem wytrzymałości i wygląda jak zaklęcie terroru z Gothic 3 chyba i zabiera mi życie. Utrzymuje się nadal po zabiciu orkowego szamana nieumarłych na cmentarzu orków. Misja dla opiekunów artefakty hadesu

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego Lares ta tępa pała nie chce iść ze mną po ornament? byłem z nim odnieść go a potem już nie ma jak z nim iść nie wiem co jest nie tak

Na HARDzie i LEGENDARNYM, podobno Lares już nie pomaga, także ten masz ten sam problem co ja czyli, jak samemu na legendzie ubić Cieniostwora i Kamiennego Strażnika :) O ile Kamiennego dasz radę przeciągnąć np. do Martwej Harpii lub Miasta to Cieniostwora już nie bo jest za szybki.
Normalnie pomaga, nie wprowadzaj ludzi w błąd. Gram na hardzie i z nim szedłem. Na początku trzeba znaleźć dla niego zmiennika i wykonać te wszystkie mini questy.

A z tą Loa to trzeba w tym GVE tylko  DIA_NADJA_HOCHGEHEN zmienić? Bo mam zmienione i dalej nie zagaduje. A daję jej jeszcze ostatni prezent, który właśnie zachowałem.
Hmmm, dziwne. A więc tak, normalnie zadanie powinno wyglądać tak, że oddajesz jej wszystkie prezenty - za żadne nie bierzesz nagrody. Kończy się rozmowa. Jednakże, jeśli nie spałeś z Nadją, to Loa powinna Cie po chwili zagadać po raz drugi, że spotkacie się w latarni tego dnia o północy. Musisz robić coś nie tak.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się ustronne miejsce gildii zabójców?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zmienione z parametrem na 0. Zagaduję, daję jej naszyjnik z pereł i... nic. Dla pewności nawet na wszystkich zapisach zmieniłem ten parametr na 0.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@NocJestCiemna-RasizmemJą dostala wszystkie 3 prezenty i nie brales nagrod? Jeszcze nie mozesz isc do burdelu, jak wzieles to poszukaj zmiennej od latarni

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
EJ gajs jak rzucić Mora Ulartu na tego Senyaka bo podczas rozmowy z nim nie mam opcji dialogowej "rzuć spella"
 a jak próbuje to zrobić ręcznie to runa mi znika a po zabiciu go nie dostaje duszy

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@vladko uzywasz runy przed przyzwaniem go, w dialogu na koniec bedziesz mial ze uzyles runy i demon ma przepierdzielone

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daję jej trzeci prezent. Mam go i zawsze zapisuję przed próbą.

Łoj... Po wpisaniu loa cała masa tego. Pomijając rzeczy niezwiązane z nią, nadal całkiem sporo i nie wiem, co czego się tyczy.

0 użytkowników
Do góry