Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7662736 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7662736

Odpowiedzi 37317

Sebek20133

Sebek20133

Użytkownicy
posty5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1Jakie są wymogi w dalszych rozdziałach 2-7 na atrybuty wymog jakieś broni lub jakiegoś questa
2Ktoś znalazł jakieś fajne fanty w postaci 1+ do czegoś tak haj w przypadku laresa na legendzie ?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakieś porady co do ubicia tych dwóch bossów w tej dolinie z zaginionym bratem? Z jednym się walczy niby w dzień, a drugim w nocy, ale problem w tym, że żadnemu nie zadaję żadnych obrażeń :D

jeryrep

jeryrep

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy to normalne ze po zabiciu seniaka zniknelo mi mora ulartu?

matisek333

matisek333

Użytkownicy
posty27
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
Moze mi ktos powiedziec czemu nie ma Martina w dzielnicy portowej, czy moze w returningu jego polozenie zostalo zmienione?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@matisek333  teraz w 2.0 jest na statku , poprostu przejdz sie po molo a napewno zobaczysz

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie kupić zwoje przemiany w krwiopijce? Ps jestem w 4 rozdziale i ignazz nie żyje

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dada354d nie wiem gdzie kupić ale zawsze możesz próbować szczęścia w biblioteczce w wieży Xardasa, tam randomowo można trafić krwiopijce (na upartego kilka loadów i się trafi)

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest puchar Karima?

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Domixson arena ze starego obozu w gd

Domixson

Domixson

Użytkownicy
posty103
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Gins
Dzięki, a ktoś wie gdzie jest przepis na orkowy bimber?

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dudeus aby aktywować questy z Loą musisz w godzinach wieczornych podejść za gospodę Thekli, tam Loa będzie dawać pokaz, dostaniesz osiągnięcie i po występie z nią zagadaj.

Mattzio

Mattzio

Użytkownicy
posty14
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zrobić zadanie ,,Tajemnicze Morderstwo”? Rozmawiałem z Cardiffem, Coragonem i Zurisem, znalazłem pustą butelkę po truciźnie, rozmawiałem z Constantino i co dalej?

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram Strażnikiem Świątynnym i zastanawiam się, kiedy zacząć używać bonusów do siły oraz jakie statystyki powinienem mieć przed walką z Krukiem.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
@Sługa Adanosa Vatras niby czemu nie da się zrobić ŚŚ w 3 rozdziale? Spokojnie można nawet w 2...
jak w 2 rozdziale można tam wejść ? jak ? przecież trzeba pierw zrobić Doline Cieni
Azgalor to jest ten boss z doliny cienia ta ? czy jakiś inny?

Misiek2H

Misiek2H

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile trzeba mieć retoryki aby przekonać wodza orków aby wpuścił cię do kopalni, bo czytałem że jest taka możliwość ?

Deiv

Deiv

Użytkownicy
posty81
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile karmy u Beliara trzeba mieć żeby można było ulepszyć szate nekromanty duszą Senyaka? (mam 151 aktualnie)

Gings

Gings

Użytkownicy
posty29
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@TemplariuszPolak bonusy z potek i żarcia możesz używać od samego początku gry, nie zwiększją one kosztów u nauczycieli, a co do Kruka (1 walka) można go łatwo porobić stając na rogu ołtarza i strzelać z kuszy czy łuku ja osobiście porobiłem go z~200 hp i 100+ zręki.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Ile trzeba mieć retoryki aby przekonać wodza orków aby wpuścił cię do kopalni, bo czytałem że jest taka możliwość ?
50
@Sługa Adanosa Vatras Od wersji 0065 kolejność to: Kopalnia Orków > Świątynia Śniącego > Dolina Cieni

Silentius

Silentius

Użytkownicy
posty39
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy języka orków ?

Angelo555

Angelo555

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam, przeglądam wątki, ale nie mogę znaleźć odpowiedzi. Jestem członkiem Bractwa, ale nie mogę zostać nowicjuszem. z wszystkimi guru wykonałem misję, oprócz tej na magiczny eliksir. Nie mogę nigdzie znaleźć serca kamiennego golema, Lutero go nie ma, a do górnicznej doliny nie mogę pójść, bo jeszcze jestem w pierwszym rozdziale. Proszę o pomoc :)

0 użytkowników
Do góry