O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8840454
Odpowiedzi 37317
Niemy
Jest coś godnego uwagi w Starej Kopalni poza masą expa z szkieletów?Gdzieś czytałam że jest coś, po co warto tam wbiec na czarnej mgle.
vladko
Czy ukończenie Doliny Cieni to tylko exp i pare itemow czy jakieś dodatkowe zadania.
lennon
TemplariuszPolak
arc89
prychacz
Enio
dawidwiedzmin
Kyp
Zatsuu
Cive
NocJestCiemna-RasizmemJą
BUMCYKAFYSZ
zeddicus94
@prychacz kuszą albo biegac dookola niego i walic co chwile bo przypuszczam ze grasz wojem@Enio 1. Idz od Thekli do magazuny po lewej, jak zauwazysz piec to pojawi sie u niej opcja nauki2. Nie, poprostu wczytaj save sprzed walki3. z 50 bylby dobry4. jak bedzie juz w klasztorze, odda ci wszystko i zalozy szate nowicjusza@dawidwiedzmin radzilbym 4 akt wbic i silniejszy czar, latwiejsza pustynia bo mozesz zawsze z niej wrocic ale nekro z 4 kregiem dasz rade w lesie spokojnie jesli grasz na max normalu@Cive A pobiles go wczesniej? @NocJestCiemna-RasizmemJą Ja uzylem konsoli w 5 rozdziale zeby mieczyk dac alrikowi ktory przepadl i jora nie mial go zeby juz zakonczyc oboz i bylo ok
matisek333
4 pytanka1.czm nie moge uzywac oselki chodzi mi o to ze caly czas pisze ze brakuje mi jakiegos przedmiotu2.kto uczy regeneracji hp3.gdzie znajde/kupie czar pomniejszenie potwora4.to samo tylko z zniszczenie ozywienca
Dudeus