Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840454 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840454

Odpowiedzi 37317

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest coś godnego uwagi w Starej Kopalni poza masą expa z szkieletów?
Gdzieś czytałam że jest coś, po co warto tam wbiec na czarnej mgle.
Jeśli chodzi Ci o kopalnię starego obozu, to jest tam jedna ze sfer żywiołów i kilka fajnych przedmiotów, jeżeli dobrze poszukasz (np. eliksiry dodające atrybuty na stałe).

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ukończenie Doliny Cieni to tylko exp i pare itemow czy jakieś dodatkowe zadania.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy ukończenie Doliny Cieni to tylko exp i pare itemow czy jakieś dodatkowe zadania.
Po dolinie cieni możesz ukończyć zadanie z Hosh-Pakiem i bronią dla myśliwego z obozu myśliwych. A do samej doliny warto iść, bo dostajesz dobrą zbroję i hełm.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@kostrowitz moze z nim poprostu niegadales w 1akcie

TemplariuszPolak

TemplariuszPolak

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A więc wie ktoś, dlaczego mimo wyuczonej zdolności nie mogę wytapiać monet?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@TemplariuszPolak  wydobywasz zloto( uczy ... scatty? ) -->wytapiasz na sztaby---> stol obok grimesa na monety

arc89

arc89

Użytkownicy
posty37
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyrobu jakich łuków uczy Bosper i jakie są wymagania? Nauczułem się wyrobu łuku z cięciwą ze skóry warga. [Cena sprzedaży=200]. Czy to jest najbardziej opłacalny łuk czy poźniej będą droższe?

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wytłumaczy mi ktoś jak mam pokonać smoka ożywieńca skoro za każdym razem wrzuca mnie do lawy? Przecież to jest bezsensowne

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1.kiedy mogę nauczyć się pieczenia ciast?
2.Czy ktoś podczas 1 walki na arenie orków miał taki problem, że wpadł wpis do dziennika podniosły się kraty, a ten 1 przeciwnik dalej go bił?
3.Który lvl powinno się mieć kiedy kończy się akt3?
4.Co trzeba zrobić aby gonzales dał na swój łuk, przeżył u mnie i zabiliśmy all?

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Krótka piłka, właśnie wybijam wszystkich orków w GD i po tym planuje wbić do pustyni adanosa/ lasu assasynów co łatwiejsze? a może wbić w 4 rozdział nekro i nauczyć sie zaklęc 4 kręgu i wtedy wbić w te lokacje?

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@arc89 naucz się maks łuku ze skóry cieniostwora, ostatni łuk jest nieopłacalny

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje sie ktoś czemu jak w 3 rozdziale Xardas nauczył mnie 3 kręgu i prosze go, aby nauczył mnie run to nie mam zadnej opcji w runach? Tzn klikam w nauke run potem w krąg 3 i jest pusty jest tylko opcja (back). Dodam, ze gram nekromanta na AB 26.05

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonac zadanie prosba parlana? W solucji niestety nie znalazlem

gdy gadam z lehmarem o tym i pozwala mi z soba handlowac po wejsciu w opcje "pohandlujmy" otwiera sie jego sklep ale... Jest on kompletnie pusty.

NocJestCiemna-RasizmemJą

NocJestCiemna-RasizmemJą

Użytkownicy
posty219
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak zastanawiam się, jak użycie konsoli wpłynie na grę. Bo czytam tutaj różne wypowiedzi i wychodzi na to, że czasem trzeba, żeby naprawić sytuację.

Używać w takich sytuacjach, czy sobie darować i powiedzieć "trudno, walić to zadanie"?

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktos do polecenia jakis texturepack do returninga (glownie taki ktory zmienia zbroje) [inne tez moga byc]

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@prychacz kuszą albo biegac dookola niego i walic co chwile bo przypuszczam ze grasz wojem
@Enio 1. Idz od Thekli do magazuny po lewej, jak zauwazysz piec to pojawi sie u niej opcja nauki
2. Nie, poprostu wczytaj save sprzed walki
3. z 50 bylby dobry
4. jak bedzie juz w klasztorze, odda ci wszystko i zalozy szate nowicjusza
@dawidwiedzmin radzilbym 4 akt wbic i silniejszy czar, latwiejsza pustynia bo mozesz zawsze z niej wrocic ale nekro z 4 kregiem dasz rade w lesie spokojnie jesli grasz na max normalu
@Cive  A pobiles go wczesniej?
@NocJestCiemna-RasizmemJą Ja uzylem konsoli w 5 rozdziale zeby mieczyk dac alrikowi ktory przepadl i jora nie mial go zeby juz zakonczyc oboz i bylo ok

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@prychacz kuszą albo biegac dookola niego i walic co chwile bo przypuszczam ze grasz wojem
@Enio 1. Idz od Thekli do magazuny po lewej, jak zauwazysz piec to pojawi sie u niej opcja nauki
2. Nie, poprostu wczytaj save sprzed walki
3. z 50 bylby dobry
4. jak bedzie juz w klasztorze, odda ci wszystko i zalozy szate nowicjusza
@dawidwiedzmin radzilbym 4 akt wbic i silniejszy czar, latwiejsza pustynia bo mozesz zawsze z niej wrocic ale nekro z 4 kregiem dasz rade w lesie spokojnie jesli grasz na max normalu
@Cive  A pobiles go wczesniej?
@NocJestCiemna-RasizmemJą Ja uzylem konsoli w 5 rozdziale zeby mieczyk dac alrikowi ktory przepadl i jora nie mial go zeby juz zakonczyc oboz i bylo ok

nie nie bilem go wczesniej wydaje mi sie, ze to jakis bug a to troche blokuje mi questa ;/ nie ma ktos moze kodu na ten przedmiot do zadania? Dodam tez, ze po pogadaniu z legmarem pojawil mi sie wpis w dzienniku, ze lehmar zgodzil sie odsprzedac mi przedmiot magow.

matisek333

matisek333

Użytkownicy
posty27
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
4 pytanka
1.czm nie moge uzywac oselki chodzi mi o to ze caly czas pisze ze brakuje mi jakiegos przedmiotu
2.kto uczy regeneracji hp
3.gdzie znajde/kupie czar pomniejszenie potwora
4.to samo tylko z zniszczenie ozywienca

Cive

Cive

Użytkownicy
posty150
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
4 pytanka
1.czm nie moge uzywac oselki chodzi mi o to ze caly czas pisze ze brakuje mi jakiegos przedmiotu
2.kto uczy regeneracji hp
3.gdzie znajde/kupie czar pomniejszenie potwora
4.to samo tylko z zniszczenie ozywienca

1-do ostrzenia bronii potrzebujesz oselki od ramireza

2 vatras w 2 rozdziale

3 dostaniesz za quest od ignaza

4 1 jest bodajze kolo rannego orka na ziemii jak sie nie myle.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Które dokładnie zaklęcie zabija mrocznego golema?

0 użytkowników
Do góry