Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851840 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851840

Odpowiedzi 37317

zuchantek

zuchantek

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zuchantek jeśli masz dużo hp i mocnego armora to polecam tak koło 40/50 % wypić potiona i walczyć dalej. (Ja tak robiłem i się udało)
Robię identycznie w sumie śmieje się bo wyglada to na zabawe w berka. On mnie raz i ja go raz haha
Jednak walka jest ciężka ale fajne uczucie jak takiego bydlaka się ubije bez bugowania

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje sie ktoś czemu jak w 3 rozdziale Xardas nauczył mnie 3 kręgu i prosze go, aby nauczył mnie run to nie mam zadnej opcji w runach? Tzn klikam w nauke run potem w krąg 3 i jest pusty jest tylko opcja (back). Dodam, ze gram nekromanta na AB 26.05

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zadanie Klątwa starożytnych. Jak mam się teleportować na szczyt świątyni prawdy? Tak jest napisane w rosyjskiej solucji.
Radames does not remember anything, and the curse interferes with just killing Quarhadron, so you need to remove it. We go to the Plateau of the Ancients in the temple of Truth. Teleport to the top, and, with the help of the purgatory of Adanos, we remove the curse from the Architects. After we tell this to Rademes.

Edwardoo

Edwardoo

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś może skąd skołować żuwaczki pełzacza?  (Mam  wyuczone zbieranie tego, ale nwm czemu nie mogę zebrać)
ponawiam pytanie bo jest mi to bardzo potrzebne do misji z zaginionymi nowicjuszami.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@prychacz Nie na szczyt, a do czyśćca, tam gdzie musiałeś się teleportować, żeby otworzyć komnatę z koroną.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jononion

jononion

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
cześć, mam pytanie co do zadania "Cienie Przeszłości" od Ur-Thralla, mam zabić złego szamana orków, gdzieś w świątyni śniącego, tylko pytanie gdzie, bo znaleźć nie mogę. Jakieś pomysły?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z obozem a wlascowie ze Snipsem, siedzi w karczmie i nie mam dialogu zeby go zaprosic do obozu, wszystkich juz mam procz talbina ktorego mozna dopiero w 4 rozdziale przyjac
Oddałem mu rude i siedzi w tej karczmie, jedynie co mi przychodzi do glowy to nie wiem dlaczego w rozmowie z Węzem u Kardiffa bezio mowi mu ze snipes z farmy Lobarta to nie ten jego snipes, co sie pokićkało?

Da sie jakos to naprawic? Moze tym programem jakims, nie pamietam jak sie nazywal

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Chyba jak dasz mu rudę to już nie da się go zaprosić.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da sie, jak gralem magiem wody to obu im oddalem rude i zaprosilem

Kolejny problem z morderstwem Ignaza, pogadalem ze wszystkimi a za tym płotem obok jego chaty nie ma fiolki po truciznie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Da się, ja go zaprosiłem jak już siedział w Karczmie Orlana.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No wlasnie mam 2 opcje dialogowe, 1 to "jak tam praca" i tu powinnien sie dolaczyc jak mam retoryke ale mowi mi zebym dal mu spokoj
a druga to "co tam" czy jakos tak

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponawiam:

Gdzie znajduje się Brzytwa? Chodzi o tego bandziora z kontraktów od Andre.

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Te trofea ze zwierząt- bossow sprzedawać Falkowi czy lepiej zużywać?

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Te trofea ze zwierząt- bossow sprzedawać Falkowi czy lepiej zużywać?

Nie zużywasz ich, po użyciu dalej są w ekwipunku, możesz korzystać jeżeli chcesz, a później oddać Falkowi.

Ponawiam:

Gdzie znajduje się Brzytwa? Chodzi o tego bandziora z kontraktów od Andre.

4 bossów bandytów jest w miejscach gdzie w oryginalnym gothicu NK były grupy bandytów, do których docierałeś w poszukiwaniach zaginionych oraz handlarza uzbrojeniem, 1 boss przewodzi grupą, która ukradłą Akilowi owcę (znowu kłania się gothic 2 NK), ostatni boss - Hannibal znajduje się na końcu nowego obszaru, do którego wchodzisz na przeciw miejsca gdzie stał bandyta Jessie. Jeżeli dalej nie potrafisz odnaleźć wszystkich bandytów to nie jesteś wystarczająco inteligentny by grać w tą grę.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak sukcesywnie zwiększać swoje punkty HP, oprócz eliksirów zdrowia oraz kompotów (pomijam tabliczki, albo bonusy od bogów). Zauważyłem, że Majes w drugim rozdziale miał ich około 1700, ja w podobnym momencie rozgrywki miałem ich zaledwie 1100. Zastanawiam się, jak mu się to udało.
2. Jak walczyć z widmami? Gram łucznikiem i niestety nic im nie zabieram, pomimo wyuczonych strzał przebijających. Słyszałem, że są podatne na ataki z Księżycowej Włóczni (mogłem przekręcić nazwę), która dropi ze skrzynki obok Ash'Tara, jednakże ja używam wyłącznie broni 1h pod zręke. Można takową dostać/znaleźć, albo wyuczyć się u Ramireza, która właśnie będzie sensownie je bić? Kontynuując - a może magiczne/ogniste strzały, których można nauczyć się u Ignaza? Ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia?
3. Kto uczy usuwania rogów zębaczy? Rozmawiałem ze wszystkimi myśliwymi w Khorinis oraz z Talbinem w GD i dupa. Zero opcji dialogowych.

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. W którym rozdziale mogę rozpocząć zadanie na własny obóz?
2. Jak sukcesywnie zwiększać swoje punkty HP, oprócz eliksirów zdrowia oraz kompotów (pomijam tabliczki, albo bonusy od bogów). Zauważyłem, że Majes w drugim rozdziale miał ich około 1700, ja w podobnym momencie rozgrywki miałem ich zaledwie 1100. Zastanawiam się, jak mu się to udało.
3. Jak walczyć z widmami? Gram łucznikiem i niestety nic im nie zabieram, pomimo wyuczonych strzał przebijających. Słyszałem, że są podatne na ataki z Księżycowej Włóczni (mogłem przekręcić nazwę), która dropi ze skrzynki obok Ash'Tara, jednakże ja używam wyłącznie broni 1h pod zręke. Można takową dostać/znaleźć, albo wyuczyć się u Ramireza, która właśnie będzie sensownie je bić? Kontynuując - a może magiczne/ogniste strzały, których można nauczyć się u Ignaza? Ktoś miał z nimi jakieś doświadczenia?
4. Kto uczy usuwania rogów zębaczy? Rozmawiałem ze wszystkimi myśliwymi w Khorinis oraz z Talbinem w GD i dupa. Zero opcji dialogowych.

2. Na normalu hp zwiększa się co lvl, a Majes grał na normalu. Jezeli ty również grasz na tym poziomie trudności to polecam zajrzeć do spisów i wyszukać wszystkie korzenie lecznicze, tabliczki HP, jagody. Jeżeli grasz na trudnym to zawsze bedziesz miał mniej niż miał Majes

3. Odsyłam do poradnika Tizgara, który znajduje się na bractwo spolszczenia, tam znajdziesz odpowiedź między innymi na to pytanie.

4. Zdobywania rogów możesz nauczyć się już w 1 rozdziale od Grimbalda.

Post połączony: 2018-06-10, 13:23
Paczka pytań ode mnie:

1. Jaki wpływ ma na postać noszenie szaty? (Gdy ubieram szatę mrocznego maga to nad paskiem HP pojawia się ikonka szaty, co oznacza, że ma to jakiś wpływ)

2. Przywołane stworzenia po każdej wygranej walce zostają otoczone niebieską poświatą (taki okrąg, który je otacza), dzieje się to za każdym razem, gdy razem z moim przywołańcem wygramy walkę - niezależnie od tego z jakim przeciwnikiem walczyłem lub ich ilością. Co oznacza ten niebieski efekt ?

3. Co daje możliwość korzystania z "regeneracji przyzwańców" ? Mamy taką opcję do kliknięcia na klawiaturze numerycznej, po włączeniu pojawia się ikonka nad paskiem życia, jednak nie widać żadnego efektu ani wpływu na postać. Gram nekromantą, przywołuję sobie szkieleta - sługę lub jakiegoś innego stworka ze zwoju (np. wilk, warg, golem), on stoi sobie obok mnie, łazi za mną i ja dalej nie widzę, żadnego efektu tej opcji. Co ona daje ?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co daje ta zdolność specjalna 'Oko Śniącego'?

0 użytkowników
Do góry