Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8861060 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8861060

Odpowiedzi 37317

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kiedy nogę nauczyć się 6 kręgu? Przeczytałem almanach i mogę się uczyć tylko 5

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W zadaniu "Mroczne tajemnice" mam się dowiedzieć gdize spotkają się Osair i ten drugi. Co trzeba tu zrobić? Nie mam kompletnie pomysłu

Bielski26

Bielski26

Użytkownicy
posty47
ProfesjaAnimator
  • Użytkownicy
Duzo straciłem expa jak zepsułem gildie zabójców?  bo za późno ją znalazłem .

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
W zadaniu "Mroczne tajemnice" mam się dowiedzieć gdize spotkają się Osair i ten drugi. Co trzeba tu zrobić? Nie mam kompletnie pomysłu
Ponure tajemnice (chyba o to ci chodziło)

Haniar zachowywał się bardzo dziwnie, kiedy zgodził się na oczywistą pułapkę od Osaira. Idziemy do Gonzaleza i mówimy mu. Będzie także zaskoczony i poprosi o sprawdzenie, gdzie odbędzie się spotkanie. Idziemy do przejścia piemonckiego i naparyvayemsya w cieniu. Rozmawiamy z nimi i wracamy do Gonzaleza. Będzie wzburzony i zaoferuje atak. Przebij strażnika (możesz zabić cienie, zanim pójdziesz z Gonzalezem, aby nie ukradł doświadczenia) i zejść do nich nawą. Następujące widowisko pojawi się przed nami: Osair i jego ludzie nie żyją, obok Haniar, a wokół niego 3 archideony latają. Zabijamy wszystkie demony, walczymy z nim, ale znika. Odpowiedź należy szukać w wewnętrznym sanktuarium świątyni.

@Bielski26:
Dośyć sporo + mnóstwo $$

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Duzo straciłem expa jak zepsułem gildie zabójców?  bo za późno ją znalazłem .
Expa, golda, możliwość handlu z jednym kupcem, dwa pancerze i broń (pod zręczność).

EDIT: pancerze dobre na początek, a golda dosyć sporo.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@prychacz idz do jasnkini gdzie jest ruda, bedzie 3 straznikow ktorzy cie nie przepuszcza
@Bielski26 nie bardzo, głownie kase i zbroje mistrza zabojcow pod zręke ale kase to mozesz odrobic na prętach

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co do gildji zabojcow to stracilem cos jak wszedlem w drugi akt a jestem przy zadaniu zabicia canthara?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@milygosc  wszystko masz ok ale w drugim akcie niewykonasz wszystkich misji , watek gildi zabojcow konczy sie bodajze w 5

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co zrobić, kiedy zapytałem Grimesa u pracę u mnie w obozie, po czym poczekałem kilka dni i wciąż nie mam żadnej opcji dialogowej? W dzienniku nic nie ma.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w gildji zabojcow mam zabic tego canthara bo nie wiem czy dalej tak jest ze po tym zadaniu nie mozna sprzedawac kielichowu Halvora, a i tak zadnychnie mam wiec nie sprawdze narazie tego na zasadzie wczytywania

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
w gildji zabojcow mam zabic tego canthara bo nie wiem czy dalej tak jest ze po tym zadaniu nie mozna sprzedawac kielichowu Halvora, a i tak zadnychnie mam wiec nie sprawdze narazie tego na zasadzie wczytywania
Po zabiciu go nie możesz handlować z Halvorem, ale po zabiciu Asmala znowu będziesz miał taką opcję.

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dwa pytania, jedno pewnie się już pojawiało miliard razy, ale: kto i gdzie uczy wydobywania złota, żelaza i rudy?
Oraz - w jednej zakładce w karcie bohatera jest sekcja "podopieczny" czy to znaczy, że później ktoś z nami będzie mógł biegać, czy o co chodzi?

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sprawdzal ktos czy to ma jakies znaczenie, ze przed zakonczeniem aktu wykupywac wszytsko u kupcowi potem w nastepnym im sie ten towar odnowi czy cos

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@darek0100 poziom masz pod "B" w prawym górnym rogu, w takim kółku. Retorykę sprawdzasz w umiejętnościach rzemieślniczych (jak masz otwarte okno bohatera pod "B" to trzecia zakładka) i wtedy gdzieś niżej masz retorykę.

No właśnie nie widzę na tej zakładce. Chyba, że jest gdzieś poniżej i można przesunąć w dół. o ile można tak przesuwać
Strzałkami w dół w środkowej zakładce możesz przewijać wszystko. Aha i dzięki za lokacje Slokersa ;)

@milygosc ja przed końcem rozdziału zawsze kupuję to co potrzebne u kupców bo przy przejściu do kolejnego dostają nowe towary (czasami) i odnawiają się stare. Dobry sposób na złapanie kilku dodatkowych stalowych prętów.

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zlota uczy scatty u bandytow i ktorys kopacz

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam dwa pytania, jedno pewnie się już pojawiało miliard razy, ale: kto i gdzie uczy wydobywania złota, żelaza i rudy?
Oraz - w jednej zakładce w karcie bohatera jest sekcja "podopieczny" czy to znaczy, że później ktoś z nami będzie mógł biegać, czy o co chodzi?
Wydobywania żelaza i rudy do 50% uczy Snipes, później Grimes w górniczej dolinie do 100%. Złoto nauczysz się wydobywać w obozie bandytów.

Ponawiam pytanie, co zrobić, kiedy nie mam opcji wyprowadzenia Grimesa z doliny?

Sparrow

Sparrow

Użytkownicy
posty137
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Złota w obozie bandytów w jark któryś z kopaczy, rudy snipes do 50% a potem grimes

milygosc

milygosc

Użytkownicy
posty342
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sprawdzal ktos czy to ma jakies znaczenie, ze przed zakonczeniem aktu wykupywac wszytsko u kupcowi potem w nastepnym im sie ten towar odnowi czy cos

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak odblokować móżliwość handlu z lehmarem, jestem w 2 rozdziale i chcę go zabić dla gildii zabójców.

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z Lehmarem się przecież nie handluje. Po prostu zabijasz go i Bliznę, nie jest on do niczego potrzebny.

0 użytkowników
Do góry